Trei barbati s-au spanzurat in week-end.

16 Mai 2016, 20:49 | 4553 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Trei barbati s-au spanzurat in week-end.

Vineri, 13.05.2016, polițiștii teleormăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din comuna Saelele, sat Pleașov, s-a spânzurat.

Potrivit IPJ Teleorman, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a găsit un bărbat de 68 de ani, care locuia cu nepoata sa, spânzurat de grinda unui foișor din curtea locuinței sale, cu un cablu electric. Bărbatul suferea de artrită în fază avansată.

Celelalte două persoane care s-au spânzurat în week-end sunt din Turnu Măgurele. Ambele și-au pus capăt zilelor în data de 15 mai.

Prima persoană este un bărbat în vârstă de 79 de ani, care a afirmat în repetate rânduri că se va sinucide. În acest caz, polițiștii teleormăneni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat s-a spânzurat la domiciliul său. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constat decesul acestuia prin spânzurare. Bărbatul s-a spânzurat cu o sârmă, pe care a agățat-o de o scară din lemn ce se afla într-o debara din bucătăria de vară.

Cea de-a doua persoană care s-a sinucis la Turnu Măgurele este tot un bărbat, orb, în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost găsit de sora sa care a și alertat polițiștii. Ajunși la fața locului, aceștia din urmă au constat decesul bărbatului. Bărbatul s-a spânzurat de clanța ușii camerei în care locuia, pe interior, cu o sfoară.

În toate cele trei cazuri nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbaților, cadavrele fiind transportate la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Lungu pe 17 Mai 2016, 10:19
#1
Gesturi disperate
A început să se spanzure oamenii pentru că s-au săturat de atata bine.Așteptam niște nume care au legătură cu politicienii de kakao ai orașuli.Politicieni care regretă și au realizat că au distrus orașul.Dar,se pare că tot DNA rămane să rezolve problemele cu hoții.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.