Claudiu Cracea - campanie electorala.

14 Mai 2016, 06:53 | 4895 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea in campania electorala.

Astazi( n.r. vineri, 13.05.2016) am fost, impreuna cu sotia mea, cu consilieri si militanti, in cartierul Catanga.

Am purtat discutii cu cetateni din blocurile: F3 , F4 , F5 , F6 , C1 , M1 , M2 , M3 , C1 , A1 , D1 , N1 , J1 , J2 si la ANL-uri in G1 , G2 si G3. Am intalnit oameni foarte nemultumiti de felul cum a fost administrat orasul si de lipsa locurilor de munca . Le-am spus ce pot sa fac pentru ei . Am intalnit oameni hotarati sa-mi dea o sansa! Isi pun toate sperantele in viitorul primar! Le multumesc pentru incredere !

Am si eu o intrebare pentru dl. Cuclea: de ce dam miliarde pe bancute , cosuri de gunoi , borduri , unor firme din afara orasului ? Noi nu putem sa le producem la Turnu Magurele, chiar cu societatea Consiliului Local? Ce ne lipseste? Dotarea este minimala; dulgheri , tamplari , sudori ... sunt ( someri la Turnu Magurele ). De ce platiti dl. Cuclea locurile de munca ale altor societati ( din alte zone ale tarii ) cand cu banii aia le produceam la Turnu Magurele, cu oameni din Turnu Magurele si le produceam si mai ieftin? Va ganditi vreodata la turneni si la problema locurilor de munca? Ma scuzati! Am uitat! Dumneavoastra le spuneti pe strada turnenilor, cinstit, ca nu puteti crea locuri de munca. Probabil ca ideea mea va aparea pe pliantul d- lui Cuclea si va deschide si lista viitorilor angajati!

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Vali Stuparu pe 16 Mai 2016, 10:32
#17
CE NE VA ADUCE ZIUA DE 5 IUNIE LA TR.MAGURELE.
Mă tot contrazic cu un prieten spunandu-i că mai avem încă șanse să reparăm și să schimbăm ceva în orașul nostru.El,un obsrvator de la distanță,îmi spune că :Acolo,prostia și sărăcia,au atins cote pe care nu și le poate imagina un om normal,totul mirosind și arătand ca după un război sau o catastrofă naturală,amestecată cu o epidemie de ciumă care a decimat pop**ația în trecut.Pe data de 5 iunie avem ocazia să vedem și să constatăm cine are dreptate.Dacă voi pierde,nu voi pierde numai eu,vor pierde și foarte mulți dintre cei ce viețuiesc greu pe aceste meleaguri.
proco pe 16 Mai 2016, 06:49
#16
Numai promisiuni
Cate vrajeala are Cracea in el!

Cetatean turmentat pe 16 Mai 2016, 00:17
#15
Psd=mizerie
Claudiule ai dreptate!!! Psd=mizarie,coruptie,nrpotisme etc..dar nu te mai saturi sa o tot incasezi !!!!!
mary pe 15 Mai 2016, 18:32
#14
mafie
care are pile are servici care nu are oase roade cool cheese
mary pe 15 Mai 2016, 18:29
#13
mafie
suntem satui de vorbe,vrem fapte,.promisiuni bataie pe ciolan cool grin cool cheese
eu. pe 15 Mai 2016, 18:00
#12
Stimate domnule Cracea.
Dupa cum se vede din poza, esti inconjurat de o mare multime, formata din vreo.... 12-13 sustinatori.Te cred ca vrei sa faci lucruri mari, dar fonduri ai? Sa nu vorbeati de fonduri europene pentru ca acestea se dau pe proiecte serioase, nu pe lozinci, iar proiecte NU ARE CINE SA-TI FACA PENTRU CA PE OAMENII SERIOSI SI COMPETENTI, CARE ERAU CAPABILI SA LE FACA, I-AI LUAT LA GOANA!. Sau poate ti le face ilie de la scularie si franchestain?? Ha, ha, ha!
Floricel pe 15 Mai 2016, 09:42
#11
PSD ne minte de peste 20 de ani
Dacă,Doamne ferește,PSD caștigă un nou mandat,se vor mări toate taxele și impozitele,prețul gunoiului menajer,metru cub de apa,iar la nivel național,gazele,c*rentul electric și prțul tuturor alimentelor și produselor din import.Nu v-ați săturat de minciuni și promisiuni neonorate timp de 20 de ani.De ce nu au făcut nimic atata timp,cine și ce i-a ținut.Au furat tot ce se putea fura și au împiedicat intrarea în oraș a oricăror investitori.În cațiva ani orașul va arăta ca un sat uitat de lume,numai cu bătrani și țigani.Asta vreți?
Cetatean pe 15 Mai 2016, 07:47
#10
Cracea si Cuclea
Am vorbit in aceasta campanie cu amandoi . Dl. Cuclea mi-a lasat impresia unui om disperat, fara solutii, care face multe promisiuni . Ma intreb de ce nu a facut pana acum daca "poate" !? A promis pa Ghica - Voda alegatorilor ca le face carti funciare gratis si ca le micsoreaza taxele si impozitele . M-am interesat si am constatat ca minte cu nerusinare . Se pot face carti funciare, pe fonduri europenere, dar de cei de la cadastru nu de primarie si taxele si impozitele de ce le-a marit daca putea sa le faca mai mici ? Dl. Cracea a venit cu acte si ne-a aratat cum se fura banii nostri, a vorbit de parcul industrial si autogospodarire, despre ce se poate face si de unde se pot lua banii . Calm, pregatit, sigur pe el . Eu m-am saturat de minciuni ! Votez cu domnul Cracea.
RASVAN POPOV pe 14 Mai 2016, 23:15
#9
CU MINE NU AI VORBIT LA ANL-URI
....in strada chimiei....
Gogu pe 14 Mai 2016, 19:56
#8
Gogu Sclipici
Gogu Gogu Gogu
eu pe 14 Mai 2016, 16:57
#7
egv
Posteaza si campania lui Cuclea pe site lui tau turnu de mancat hrandel domnule cracea
Paul pe 14 Mai 2016, 14:54
#6
pentru Jean de la combinat
Așa e Jane,mare dreptate ai,dacă nu era Nicolae.....ne kakam pe tine.Chiar,de ce nu te duci după el,să-i ridici săpunul?
Capitan Stănculescu pe 14 Mai 2016, 14:47
#5
Fără partidul care a sărăcit Teleormanul și țara
Domnule Crăcea,este extrem de greu să fie eradicată sărăcia minciuna și hoția din TR dar,merită încercat.Ceea ce vedem astăzi în județul nostru este rezultatul dezastruos al conducerii PSD din 1992 și pană astăzi.Mult c*raj,pentru că sunteți susținut de tot mai mulți cetățeni.
Jean de la Combinat pe 14 Mai 2016, 09:19
#4
Kkrrraaaacea-cea, baiatul nostru!!!
Niculae si super echipa lui de la Combinat, va roaga, votati candidatul leberal-acolo nu ie mafia!!!!Numai asa vom da mooitza, turnenilor cretineni, cea mia jegoasa specie de pe planeta!!!!Kurwe, betivi, hoti, nemuncitori, daca nu era domnul Niculae va kakati unl pe altul de foameeeee!!!!!
Dragos Catanga pe 14 Mai 2016, 09:00
#3
Da Cracea
Dar suntem plictisiti de acest site care te face sa te lauzi singur si tot timpul tu esti ala bun care nu greseste niciodata si PSD este ala raul care tot timpul este dragonul cu zece capete !
Virgil Iancu pe 14 Mai 2016, 08:53
#2
Campanie cu minciuni,pe banii nostri
Întodeauna campania PSD este una murdară,plină de minciuni,șantaje și amenințări la adresa celor ce nu sunt de acord cu PSD-iștii hoți și mincinoși.De cand sunt la conducerea orașului,nu au făcut decat să fure și să-și urmărească interesele personale și de grup(Infracțional organizat,tip PSD).Orașul a ajuns o ruină iar tinerii pleacă în masă în căutarea unui loc de muncă.
Fane pe 14 Mai 2016, 07:22
#1
Mascaric8
Un mascarici de om. Asta este acest domn. Incearca sa minta poporul cu televizorul. Sa va fie rusine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.