Lista de candidati PSD pentru CL Turnu Magurele.

26 Aprilie 2016, 18:35 | 6749 vizualizări | 44 comentarii
Car Universal
Lista de candidati PSD pentru CL Turnu Magurele.

Lista de candidati PSD pentru alegerea Consiliului Local al Municipiului Turnu Magurele, judetul Teleorman, din data de 5 iunie 2016.

1.Dănuţ CUCLEA;
2.Florentin CRISTEA;
3.Răzvan Delcea VASILE;
4.Vasile Luşu HAINAGIU;
5.Teodor MITROI;
6.Mihai GHEORGHE;
7.Marinel Viorel PRUNĂ;
8.Florea JULEA;
9.Daniel DUGHEANU;
10.Cătălin Marius MOHORA;
11.Aura ATHENEU;
12.Daniel LAMBĂ;
13.Ion TERCI;
14.Lenuţa Jeni BÂRSĂŞTEANU;
15.Constantin ŞARAMPOI;
16.Mihai Liviu VOICULESCU;
17.Florian BĂLĂCEANU;
18.Elena CONE;
19.Costel Valentin VLAD;
20.Gabriel CAŞCAVAL;
21.Ioan Valentin CONDEA;
22.Monica Ioana CRISTEA;
23.Emil Marius COCHINŢU;
24.Daniel George IVĂNUŞ.

Citeşte şi
Comentarii (44) Adaugă comentariu
............ pe 28 Decembrie 2018, 20:50
#44
Aura Atheneu Membru PSD la Protestele de la Palatul Cotroceni
SA-TI FIE RUSINE Aura Atheneu Membru in Consiliul Local Turnu Magurele: https://m.youtube.com/watch?v=aPMHH8qvwoc
........... pe 12 Martie 2017, 16:57
#43
despre Aura Atheneu si Razvan Vasile
Despre Razvan Vasile: el este un semianalfabet,un badaran si o mizerie de om,Nu are nimic in comun cu Invatamantul,datorita lui taicaso e la Unirea si se pare ca tot liceul ala e Imperiul lui Vasile,a fost taicaso director,acum e el.......(niste mizerii de oameni)

Despre Aura Atheneu: sunt tare dezamagit,candva erati tare apreciata in oras......stau si ma intreb,cum mai iesiti afara din casa si da-ti ochii cu lumea pe strada,v-ati dat cu PSD-ul acum???aveti grija,daca va bagati in Cocina,va murdariti......Dumnezeu nu doarme si o sa va bata viata mai tarziu,direct sau indirect (stiti la ce ma refer)
........... pe 12 Martie 2017, 16:47
#42
despre Aura Atheneu
Dna Profesoara Aura Atheneu unde sunt princiiple dvs de care ne tot invatati in scoala,noua ne spuneati "Sa Nu Va Da-ti Dupa Cum Bate Vantul ci sa sa mentine-ti fermi pe pozitie......." exact acest lucru faceti dvs acum!!!!! Am ramas profund dezamagit de dvs,am ramas cu un gust amar deoarece multi care va cunosc va considerau un Model,insa acum sunteti un Model care nu sunteti demn de urmat......Dumnezeu nu doarme si le-o plateste tuturor,la fel o va face si in cazul dvs......Sa va fie rusine
anonim pe 12 Mai 2016, 19:44
#41
despre consilieri
Pentru Aura Atheneu am avut toata stima si respectul, este o femeie extrordinara, cu un tact pedagogic nativ, pana in acest moment am avut mereu impresia ca este o femeie demna cu coloana vertebrala, dar acum ca o vad intrata in aceasta "echipa racheta" raman cu un gust amar si o profunda dezamagire. Despre Vasile Razvan nu stiu cum ar putea fi votat acest specimen misogin, care nu stie decat sa jigneasca, sa loveasca elevii mai in gluma mai in serios in timpul orelor, caci in ceea ce priveste predatul si meseria de profesor nu are nici o legatura, fiind paralel cu aceasta profesie.
. pe 09 Mai 2016, 06:35
#40
.
Trebuie sa ai un tupeu fantastic pentru a te oferi sa

administrezi un oras,sa fii in slujba cetatenilor,in conditiile in care, din 1989 pana in prezent, acest partid,atat in judet,cat si in tara,nu a realizat nimic.





.. pe 08 Mai 2016, 13:08
#39
..
" Aschiile nu sar departe de trunchi"...
. pe 06 Mai 2016, 23:18
#38
.
DACA S-AU FOTOGRAFIAT, NU INSEAMNA CA VOR FI SI ALESI...
. pe 06 Mai 2016, 23:00
#37
.
SPUNE CU CINE TE IMPRIETENESTI, CA SA SPUN CINE ESTI.
Militianul pe 04 Mai 2016, 22:55
#36
Cuclea
Voi nu sunteti sanatosi ! L-ati pus in capul listei pe betuvanul ala mic, care a rupt gardul gradinitei nr 1 cu Meganul, mort de beat !? Hal de primar !
turnean pe 04 Mai 2016, 17:13
#35
pentru PSD-işti
Lista PSD, este lista ruşinii ! Cum poţi să te mândreşti cu javre gen Mitroi,cel recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari c u r v a r i şi şpăgari ai oraşului ? Îl mai văd pe listă pe semianalfabetul Prună Marinel. Bineînţeles,neamul lui Cone nu putea rămâne fără reprezentanţi : a apărut şi cumnata lui Cornel,adică soţia fratelui lui.Mai apare puiul de comunist,Răzvan Vasile,cel căruia i-a lăsat tac-su moştenire funcţia de director la Unirea,acest mârlan care face joc*ri murdare în şcoală,spre nemulţumirea părinţilor. Şi nu în ultimul rând,apare lipitoarea Aura Atheneu,sau mai bine zis,libarca aceasta care făcea plecăciuni pe la uşa Inspectoratului Şcolar în vremea când Amariei era inspector General,să prindă şi ea vreun post de suplinitoare,că la examenele de titularizare a fost o catastrofă. Păi ăştia să reprezinte cetăţenii oraşului nostru ? Ruşine,vouă,cei care apăreţi pe această listă a ruşinii !!!
ion de la scularie pe 04 Mai 2016, 03:30
#34
afara cu jigodia vasile
Aceasta sc*rsura Răzvan Delcea VASILE nu are ce sa cauta nici macar pe lista electorala, sper din tot sufletul sa nu iasa aceast specimen retard pt.ca s-ar alege prafu de oras cu totul.
. pe 02 Mai 2016, 14:39
#33
.
Nu intelege nimeni faptul ca,indiferent ce partid va fi la putere, atat in oras,judet,tara,suntem condusi de F.M.I. ???

Nu va schimba nimeni, nimic, decat atat cat este ingaduit de D-zeu.

Degeaba au murit bunicii si strabunicii in primul si al doilea razboi mondial, pentru ca acum, nu mai avem nimic al nostru. Totul s-a vandut strainilor..
.. pe 02 Mai 2016, 10:52
#32
...
Pe cei care au fost atatia ani, ii intelegem:nu mai pot da innapoi, deoarece au inaintat atat de mult in coruptie, incat, daca se retrag,vor pierde totul. S-au invatat la trai bun si au uitat cum este un trai simplu.

Dar, cei care au aparut acum pe liste...Este un mare semn de intrebare in dreptul lor...Ori sunt santajati(tot datorita incorectitudinii),ori au probleme personale atat de mari, incat, doar imunitatea politica ii poate scapa...E ceva nec*rat la mijloc....
. pe 02 Mai 2016, 09:49
#31
.
Sunt 26 de ani de la Lovitura de Stat a Romaniei,ce a fost organizata de Marile Puteri.In decembrie1989,s-au folosit de oameni pentru ca multi nu au inteles ce se intampla(la fel ca si acum)La inceput s-au folosit de Iliescu,apoi,lista a continuat,fiind un "genocid in toate domeniile".S-au distrus fabricile,uzinele,combinatele,I.A.S.-urile,Spitalele,Scolile,Armata,Sec*ritatea,totul,absolut totul..

In loc sa retehnologizam si sa creem loc*ri de munca, le-am dat voie sa ne distruga si sa devenim sclavi in tara noastra.

La distrugerea globala a Romaniei,au contribuit toate persoanele ce au acceptat sa fim condusi de straini.In anul 2016,continuam sa acceptam aceste umiliri,prin cei care vor sa-i realegem.Acestia ori sunt inconstienti ca sunt manevrati politic,ori sunt atat de corupti,incat nu mai pot da innapoi din cauza santajelor.
... pe 02 Mai 2016, 07:09
#30
...
Raspuns pentru #28.

Faptul ca va laudati singuri "alesii", inseamna, ca sunteti

rude,sau prieteni cu cei din aceasta fotografie.

Tocmai aparitia acestui domn avocat, pe care il credeam altfel decat altii, ridica semne de intrebare...Insa,locuim cu cineva in casa o viata,mancam un sac de sare,si tot nu ne cunoastem suficient...

Cat despre profesorii respectivi,sa ne fie cu iertare,tot judetul stie ce face d-l Mitroi,d-na Atheneu,"domnii tehnicieni veterinari care il invata pe domnul primar ce otrava sa administreze cainilor dupa ce incaseaza banii pentru ei...

Aceasta echipa nu va castiga(chiar daca altii nu vor face mare lucru), doar pentru simplul fapt, ca lumea vrea o SCHIMBARE (indiferenet cum va fi)...
. pe 01 Mai 2016, 09:24
#29
.
Avocat cu nume, profesori cunoscuti in oras, tehnicieni veterinari pe care ii respecta lumea,o echipa cu multi oameni seriosi si de bun simt. Cine sa ii bata? Paunescu si Necea?buni, Fiti seriosi.
Micea pe 30 Aprilie 2016, 23:36
#28
D-L HAINAGIU
Prezenta dansului pe lista P.S.D., este un motiv in plus pentru a nu vota P.S.D.-ul in Tr. Magurele.
NEAGU pe 30 Aprilie 2016, 23:16
#27
D-L AVOCAT HAINAGIU
Aveam toata stima pentru dansul.Acum,chiar vor pierde.Vor un avocat deosebit pentru a le face imagine si pentru a le acoperi falsurile.

Echipa P.S.D.,din Turnu Magurele,va pierde,chiar daca au cooptat un avocat bun in mijlocul lor.

D.N.A.,va face lumina si la Tr.Magurele.





xxx pe 30 Aprilie 2016, 23:04
#26
D-L HAINAGIU
Ce cauta d-l avocat Hainagiu pe lista P.S.D. ???
Proco pe 28 Aprilie 2016, 13:58
#25
Suntem epuizati
Danut este foarte obosit dupa campania furibunda de asfaltari,betonari, pietris pe strazi, var . Dar din iunie, dupa ce va fi reales primar, ne vom odihni iarasi 4 ani.Apropo: cetatenii de pe Magurele,vor avea asfalt pe strada Mihai Viteazul in 2020.Cetatenii din Odaia vor avea canalizare in 2030.Va steptam la vot.
Votantul pe 28 Aprilie 2016, 11:33
#24
Cuclea
Daca vroiati sa aveti vreo sansa il scoteati pe Cuclea de pe lista ! In acest caz eu votez Cracea .
Parasco pe 28 Aprilie 2016, 11:23
#23
Sarampoi
Gata Sarampoi te-ai aranjat . Vanzare asigurata la magazinul de piese ! Bai baiete, ti-ai luat-o, se folosesc de tine, ei au gasca lor .
TUNETUL pe 28 Aprilie 2016, 11:04
#22
CONSILIERII IADULUI
Ma uit la ei si sunt aceiasi borfasi,care au distrus acest oras cu mici permutari dar aceleasi javre ,cat va mai rabda pamantul mai politruci ciocli ai orasului ?Iesiti dracului din case si dati cu ei de pamant .Nu mai stati pasivi la distrugerea orasului.Bate vantul schimbarii jigodiilor cu fata umana.
EU pe 28 Aprilie 2016, 10:10
#21
SLUGOIUL
Si o alta jagardea care a fost la PRM acum s-a facut slugoiul lui Dragnea? Cu asemenea oameni vrei Cucleo sa castigi iar primaria, cu oameni care toata viata si-au urmarit numai interesul personal de ce nu-i lasi sa-si vada de pensia lor, la-i trecut pe locul 6 nici 6 voturi nu o sa-ti aduca.Treziti-va turneni nu mai votati aceste sc*rsuri ale societatii votati schimbareaaaaaaaaaaaaaaaaa
profesoara de engleza pe 28 Aprilie 2016, 10:01
#20
despre Aura Atheneu
Ia uite,cine apare pe lista PSD-istilor:Aura Atheneu, care in campania trecuta,lingea usa lui Amariei,pe la Inspectoratul Scolar,ca sa-si aranjeze si ea un post in invatamant.Daca va uitati ce note a luat la examenele de titularizare,nu mai aveti nevoie de nicio lamurire.Acum s-a dat cu PSD-ul (dupa cum bate vantul).Aurico, pastreaza linistea in bloc,ca ne-a innebunit zgomotul copiilor pe care ii chemi la meditatie.Ii aduci pe scara din fata si ii scoti pe cea din spate.Parintii astia sunt prosti,ori nu stiu ca Aura Ateneu,nu este profesoara de limba engleza. A fost ea la munca in Anglia o perioada si acum crede ca poate sa faca pe profesoara. Cereti-i sa va arate diploma,dragi parinti,care duceti copiii la ea la meditatie ! Nu mai dati banii degeaba. Daca va permiteti sa faceti asta,inseamna ca sunt bani nemunciti. Si mai e o chestie : va da Aura Atheneu vreo chitanta,pentru banii pe care ii platiti ? Ca da nu,asta inseamna evaziune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Miha pe 28 Aprilie 2016, 00:31
#19
Hainagiu
Ce caută Hainagiu acolo??? Il credeam serios! Aaa vrea si el sa se îmbogățească cu partidul ca are săracul datorii pe la Geanta pt ca si-a facut omul vila!!!
Eu pe 27 Aprilie 2016, 21:59
#18
Pod ciumă țării
Trebuie sa scăpăm de pod,nu trebuie sa mai existe acest nemernic de Dragnea.România trebuie salvată.Altfel o să pleçăm toți precum musulmanii.Nu agreez nici un partid dar,personal cred că D nul I ohanis va ajuta această țară. Trăiască România!
unu c*rios pe 27 Aprilie 2016, 19:47
#17
despre Catalin Marius Mohora
Catalin Marius Mohora,nu e jagardeaua aia,care a fost la PDL,pe care l-a cumparat Cuclea,mintindu-l ca-i da spatiu pentru masaj,in policlinica? Bai Mohora,slugoiule,turnenii vor schimbare. Cuclea va pleca si odata cu el si j i g o d i i l e de teapa ta. SCHIMBAREEEEEEEEEE !!!!!
englezu pe 27 Aprilie 2016, 19:32
#16
e mica
ia mai lasati-o pe ionela ca ea acuma tremura saraca daca muclea cuclea nu mai ramune asa zis primar se intoarce la cutit o doare deja capu ca cutit o are mai mica ca a lu cuclea si o doare capu
eu pe 27 Aprilie 2016, 16:16
#15
PENALI PSD-ISTI
CE MOACE DE PENALI AU SLUGILE LUI DRAGNEA ! PAPAGALUL ALA DE PETCULESCU,CE O CAUTA ACOLO ? L-O FI TRIMIS NEVASTA-SA SA ARATE CA E DISPUSA SA-I PUPE IN C U R NELIMITAT PE PSD-ISTI ? SI RAPANDULA AIA A LUI ATENEU,CUM A FOST PARASUTATA ACOLO ? A PLATIT DIN MEDITATIILE PE CARE LE FACE PE ASCUNS ? LE IA BANII LA PROSTI DEGEABA,CA EA N-A FOST IN STARE DE COPILUL EI SA-L INVETE. UITATI-VA CE NOTE A LUAT LA SIMULARE.
turnean pe 27 Aprilie 2016, 15:10
#14
j a v r e PSD-iste
Nenorociţilor,iar nu este apă în oraş ! Vreţi să vă voteze turnenii, j i g o d i i PSD-iste ? Nu ştiţi decât să vă trageţi în poze, comunişti împuţiţi ! Voi trebuie să fiţi în slujba cetăţenilor, nu pe scările primăriei,la pozat.
Ionela pe 27 Aprilie 2016, 11:42
#13
votati
Facem o preselectie cu cel mai dotat

dar si cu cel mai penibil consilier.Hai cu parerile......smile))))
noi pe 27 Aprilie 2016, 09:12
#12
să v-ajute Dumnezeu!
Să câștigați cât mai mulți ani, cu executare!
mortilor pe 27 Aprilie 2016, 00:26
#11
nenorocitilor
la gunoi cu voi si cu dragneA la bulau nu mai are mult de trait oricum
TUNETUL pe 27 Aprilie 2016, 00:15
#10
A fi marioneta
CE avem noi aici?Un grup care de 20 de ani sa transformat in mafia locala,care va suge sangele ca niste lipitori nesimtite si avide de functii si bani.Ei sunt marionetele lui Dragnea,papusarul sef,puscariasul,care nu a facut nimic pentru oras si judet .Trebuie aruncati la tomberonul gunoaielor toxice sau nucleare,groapa Marianelor.Uaaaa mai burghezo comunistilor.
Red pe 27 Aprilie 2016, 00:11
#9
Am găsit-o
Ionela nu este pe niciun loc, ea este in pat il așteaptă pe piticu porno sa o sature
Dana pe 26 Aprilie 2016, 23:38
#8
?
Tovarasilor de la PSD, in primele 10 loc*ri voi nu aveti nicio tovarasa !? Pentru voi femeile sunt bune doar de secretare, la bucatarie sau sa va toarne in pahare?
franchestain pe 26 Aprilie 2016, 23:31
#7
auleo Doamne cîte goage se poate face cu numele la Penali astia Sociali Demonocrati
votati frate partidu HAI(MA)NAGIU si ATHE(NE)U care 20 de ani a dat cu JUL(E)A la CASCAVAL sacus îl doare n LAMBA ca nea facut TERCI si neam ales doar cun trai MOHORA(T) si cu tuica de PRUNA frate în care ne BALACEA(NU?) nainte de alegeri partidu asta de penali comunisti.Da frate,ce nu va vine sa credeti? ca VOICU(I)L(I)ESCU si cu Ponta si cu penalu de actualitate Dragnea si CONEsimtire criminala ca nati distrus tara mea si visele la cetateni ei? La carcera îi locu vostru frate nun tro primarie or la Buc*resti pulitrucilor comunisti.Asa sa nea jute Dumnezeu cu voi.Amin!
DNA pe 26 Aprilie 2016, 23:27
#6
Lotul
Astia sunt de belea ! Au bagat in echipa si avocatul Teldrum ! Presimt ei ceva !
Vasile pe 26 Aprilie 2016, 20:46
#5
Echipa PSD
Poate chiar nu ne intereseaza, echipa lui Dragnea !
UNUL pe 26 Aprilie 2016, 20:36
#4
ÎNTREBARE
ŞI IONELA,PE CE LOC ESTE ?
un magurean pe 26 Aprilie 2016, 19:24
#3
lista RUSINI
LISTA CELOR CE NU AU NIMIC DE-A FACE TURNU MAGURELE CI NUMAI INTREESUL LOR PERSONAL PĂTREREA LOR CĂ TURNU SĂ RAMÎNĂ SĂRAC SI DE IZBELISTE OAMENI VOTAȚI ANTI PSD

Alegator pe 26 Aprilie 2016, 19:22
#2
Consilieri=Yesmani ai lui Dragnea.
Lista cu analfabetul de Pruna,obsedatul sexual Mitroi,comunisti mai tineri sau mai batrini si alti slugoi incapabili.Si prostul ala de Petculescu nu a prins un loc.Si in poza se uita dupa muste.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.