Cine este Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii. Legaturi cu banii lui Dragnea.

19 Aprilie 2016, 10:32 | 3256 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dragos Pislaru.

Între timp, dintre cele trei nume prezentate anterior, unul singur a rămas propunerea oficială a premierului Dacian Cioloş (acceptată de către preşedintele Klaus Iohannis) pentru funcţia de ministru al Muncii. Este vorba despre Dragoş-Nicolae Pîslaru, despre care PSnews.ro a scris deja privind legăturile pe care le are cu fostul ministru al Dezvoltării Liviu Dragnea.

Tehnocratul şi firma cu lipici la Dragnea

În decembrie 2015, premierul Dacian Cioloş l-a numit pe Dragoş-Nicolae Pîslaru în funcţia de consilier de stat pe probleme economice în Cancelaria Prim-Ministrului. Până atunci, Pîslaru ocupase funcţia de manager general al companiei GEA Strategy & Consulting. El a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din ASE Bucureşti. Printre altele, Pîslaru activase ca lector universitar la ASE şi ca director executiv la Grupul de Economie Aplicată.

Redacţia PSnews.ro a scris deja, în februarie, despre legăturile dintre Dragoş Pîslaru şi banii lui Liviu Dragnea alocaţi pentru Teleorman, pe vremea când cel din urmă îndeplinea funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (fotoliu ocupat, acum, de către Vasile Dâncu). Mai precis, GEA Strategy & Consulting a realizat graficele din stufoasa „Strategie de Dezvoltare Durabilă a județului Teleorman 2010-2020” (un document care, din păcate, nu a fost aplicat niciodată).

Registrul Comerţului îl indică pe Pîslaru drept unul dintre fondatorii firmei de mai sus.

sursa: psnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Eu pe 21 Aprilie 2016, 19:23
#3
ASA SE SPALA BANII STATULUI
PRIN FIRME CA GEA Strategy & Consulting SI TEL DRUM !
Ion Cojan. pe 20 Aprilie 2016, 06:23
#2
Lunga-i coada vulpii!
Unii vor sa ne faca sa credem ca Liviu Dragnea este cel mai puternic om din Romania si ca ii are "la buzunar" si pe Iohannis si pe Ciolos si ca, de fapt, el I-A NUMIT. Hai sa fim seriosi!
Tony Musante pe 19 Aprilie 2016, 10:52
#1
Hai sa nu-l defaimam pe Dragnea !!!!!!!!!!
Nu cred că există în România un hot gras sau o mare escrocherie fără să aibă o cât de mică legătură cu hoțul de voturi Dragnea. Puțintică răbdare și timpul ne va da dreptate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.