Doi viceprimari au fost gasiti in stare de incompatibilitate.

14 Aprilie 2016, 12:24 | 2857 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
ANI

24 de foşti sau actuali aleși locali au ajuns în vizorul Agenției Naționale de Integritate acuzați că s-au aflat în stare de incompatibilitate. Este vorba despre 10 primari, 5 viceprimari și 9 consilieri locali. Pe listă se regăsesc și aleși din Teleorman.

Tobă Mugurel, viceprimarul comunei Furculești, ”s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 octombrie 2012 – 20 mai 2013, întrucât a deținut simultan cu funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoană fizică,reprezentant întreprindere familială în cadrul „TOBĂ MUGUREL ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ”, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003 şi art. 91, alin. (3), teza I din același act normativ”.

Chivu Marian, viceprimarul comunei Drăgănești de Vede ”s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 - 01 martie 2016, întrucât a deținut simultan cu funcția de viceprimar şi calitatea de comerciant persoană fizică fiind titular al întreprinderii individuale „CHIVU I MARIAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ”, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003”

Potrivit ANI, persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. CHIVU MARIAN nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
PYRY pe 17 Aprilie 2016, 16:26
#5
Ahurel Zdragiki=Penal
Ahurel Zdraghiki-primarul spagar, penal, din padure, de pe langa Rosiori, urmeaza sa fie umflat de DNA!!!PYRY
NEWTON pe 16 Aprilie 2016, 06:21
#4
Lui nenea Iancu.
Ai perfecta dreptate numai in privinta incompetentei, dar cu ilegalitatea nu: ei au fost alesi de niste fraieri, CA NOI, conform unor prevederi LEGALE, dar asta nu inseamna ca sunt si legitimi din punct de vedere MORAL!
I.L.Caragiale pe 15 Aprilie 2016, 11:14
#3
Domnul Newton,
Dintr-o stare de imponderabilitate se afla si o mare parte din electoratul din România.Multi primari si parlamentari sunt însă dintr-o evidență stare de ilegalitate si incompetenta.
eu pe 15 Aprilie 2016, 08:40
#2
Bună glumă, bine totuși că "imponderabilitatea" aceasta vizează legile fizicii. Prostia emanaţilor, indiferent de nivelul poziţiei lor s-a/se repercutează asupra tuturor. Ar trebui testaţi in ceea ce privește gradul de inteligenţă.
Issak Newton. pe 14 Aprilie 2016, 16:54
#1
Informatie incompleta.
Restul alesilor- parlamentari, prezidentiali si locali- care inca n-au fost depistati ca fiind in stare de incompatibilitate, se afla in stare de....imponderabilitate, fiind complet aerieni!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.