Trafic de persoane - CATANĂ ALEXANDRA, NEDELCU N. PETRICĂ, PURCARIU N. GHEORGHIŢĂ - 30 de zile arest preventiv. Dublin, Irlanda, locul unde victimele ar fi practicat prostitutia.

28 Ianuarie 2016, 22:53 | 5413 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Arestat.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 5 percheziții, pe raza județelor Teleorman și Vaslui, la locuințele mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic de persoane. Trei dintre aceștia au fost reținuți și ulterior arestați.

La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Teleorman și Vaslui, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 – 2012, cei în cauză ar fi racolat 5 victime, care au fost transportate în orașul Dublin, Irlanda, unde ar fi practicat prostituția, în folosul membrilor grupării.

Patru membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, trei dintre ei fiind reținuți. În urma prezentării la instanța de judecată, aceștia au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Iata solutia Tribunalului Teleorman:

"Ora estimata: 12:30
Complet: C 3 Drepturi Libertati
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Teleorman.. În baza dispoziţiilor art. 226 Cod procedură penală coroborat cu dispoziţiile art. 223 – 225 Cod procedură penală şi dispoziţiile art. 202 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, astfel: -inculpatul Nedelcu Petrică pe o perioadă de 30 zile începând cu data de 28.01.2016 şi până la data de 26.02.2016; -inculpata Catană Alexandra pe o perioadă de 30 zile începând cu data de 28.01.2016 şi până la data de 26.02.2016; -inculpatul Purcariu Gheorghiţă pe o perioadă de 29 zile începând cu data de 29.01.2016 şi până la data de 26.02.2016. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă faţă de inculpaţii Nedelcu Petrică, Catană Alexandra şi Purcariu Gheorghiţă. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariu avocat oficiu în cuantum de 390 lei va fi avansat din fondurile Ministerul Justiţiei. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu astăzi 28.01.2016, orele 13:00.
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 6/2016 28.01.2016."

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
just eu pe 30 Ianuarie 2016, 09:47
#1
cine sunt si astia?
Dupa nume sunt greu de indentificat ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.