Scrisoare deschisă: Să vă fie ruşine, domnule Răzvan Vasile! Concursurile "secrete" şi mizeria din învăţământ.

24 Ianuarie 2016, 09:54 | 10097 vizualizări | 186 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea Turnu Magurele.

Vă scrie o absolventă a Facultăţii de Litere, cu master didactic, cursuri de formare în domeniul educaţiei la Londra şi doctorat în Comunicare. Profesez într-un domeniu apropiat celui pentru care m-am pregătit. Am părăsit sistemul de învăţământ din cauza unora ca dumneavoastra, domnule Răzvan Vasile. Este revoltător faptul că într-o unitate de învăţământ precum Colegiul Unirea funcţionează vechiul sistem comunist P.C.R.(pile,cunoştinţe,relaţii).

 Ieri  a fost olimpiada de limba engleză, domnule Vasile. Dar aţi fost plecat în străinătate, cu fiul colegului dvs. profesorul Călin. Colegii lui de clasă spun că acest elev a participat la un fel de concurs "ascuns". Poate că ar fi vrut şi alţii să participe, domnule Vasile, dacă nu era ţinut "la secret". Elevul Călin poate nu este cel mai bun, doar datorită faptului că are tatăl profesor. La fel aţi procedat şi cu olimpiada de limba engleză, domnule Răzvan Vasile. Au fost anunţaţi doar copiii "unora", fără consultarea elevilor la clasă.
  Domnule Răzvan Vasile, din cauza unora ca dumneavoastră a ajuns învăţământul românesc aici. Chiar dacă înotaţi în mizeria politicii, unde primează pilele, aveţi dreptul să le omorâţi elevilor speranţa? Terminaţi odată cu favoritismele! Câţi tineri deştepţi şi frumoşi trebuie să mai plece pentru a-i muţumi pe îmbuibaţii societăţii? Pentru ce au luptat şi au murit la Revoluţie atâţia oameni? Să vă fie ruşine, domnule Răzvan Vasile, să vă fie ruşine, domnule profesor Călin, pentru metodele "didactice" pe care le practicaţi! Nu trebuie neapărat să fii copilul "cuiva" pentru a reuşi în viaţă.

 P.S. Tuturor celor nemulţumiţi, vă spun din experienţă: nu vă fie frică, sesizaţi mass media despre orice neregularitate pe care o observaţi, inclusiv Administraţiea Prezidenţială. Vă spun adresa siteului: www.presidency.ro. Şi tot pentru a vă convinge, vă informez că, la secţiunea "scrie-i o scrisoare preşedintelui", totdeauna vi se va răspunde. Eu aşa am procedat. Liceul Unirea nu este moşia lui Răzvan Vasile.

Citeşte şi
Comentarii (186) Adaugă comentariu
elev clasa X A UNIREA pe 02 Februarie 2016, 17:33
#186
Pentru Fokker si elevgreude prostit
Incercati sa transmiteti cam aceleasi idei. Asta demonstreaza ca faceti parte din aceeasi tabara. Eu va spun un lucru : la noi in clasa,nimeni nu-l mai suporta pe elevul Calin. Cand s-a intors din exc*rsie,colegii l-au intrebat despre ce conc*rs este vorba,dar nu a vrut sa spuna nimic. Ma mir ca elevul Calin,nu i-a spus tatalui lui,profesorul Calin, misto-ul cu care l-au tratat colegii. Asta este parerea colegilor despre cei favorizati. Aceste conc*rsuri "pe furis",arata caracterul josnic al participantilor si al celor care sustin asemenea practici. Niste elevi de clasa a zecea,nu mai pot fi prostiti.
elev Unirea pe 02 Februarie 2016, 17:16
#185
pentru elevgreudeprostit
La tine,nu mai e cazul sa fii prostit,pentru ca,prostia o ai din nastere. Si ca sa-ti demonstrez cat esti de prost,precum si faptul ca te-ai dat de gol,te indemn sa-ti mai citesti articolul. Tu acolo amintesti despre Calin,desi ideea era ca au fost mai multi copii de profesori plecati la Strassbourg. Stiai sigur clasa din care face parte Calin. Deci,esti implicat in grupul Calin,de la radacina,pana in varful capului. Pe cine aperi mai mult? Pe Calin,fiul favorit al profesorilor,sau pe Calin,taticul lui, cel favorizat la.....titularizari ?
Fokker pe 02 Februarie 2016, 16:31
#184
Munca si iar munca!
Precum si dl din comentariul #182 a zis, anul trecut la Parada Europei, ce este un conc*rs la fel ca si euroskola (care implica foarte multa munca), au fost clase care nu au avut nici macar un elev. Foarte greu au fost stransi 50 de elevi.

Au fost chemati elevii claselor a 12-a, care aveau bacul in iunie, ca in luna mai sa desfasoare un specatacol exceptional la videle, rasplatit cu 5 zile la mare in Bg.

De ce la un conc*rs de care se stie nu vor copiii sa participe? Va spun eu! Nu vor sa munceasca! NU STIU sa munceasca! Prefera sa sparga bani pe tigari.

Credeti ca daca se stia de euroscola se inghesuiau odraslele dvs sa se inscrie? Nu cred.

Cei participanti nici macar nu au stiut de premiu o parte din timp, deci se poate spune ca a fost si o actiune voluntara!

Asa ca va rog frumos, a doua oara, informati-va si nu mai aruncati cu cuvinte asupra profesorilor. Vina nu este a lor, ba din contra, ei incearca sa faca si altceva pe langa scoala!

Ziua buna!
eu pe 02 Februarie 2016, 15:56
#183
pareri
Mulți dintre cei vizați (profesori cu mentalitate comunistă), au postat mincinos. În fine, chiar nu mă interesează aceste aspecte, postează fiecare ce crede. Îmi pare rău să văd ca prea putini au înțeles problema ridicată de acea doamnă. Nu mă interesează cum se numesc cei care au plecat în exc*rsie, dar îi detest pe cei care au crezut ca ei merită, doar pentru ca au rezultate mai bune. Sunteți niște profitori dragilor!!! În accepțiunea voastra, voi meritati sa plecati, doar pentru ca aveti note mari? Va inselati, Einstein e cel mai bun exemplu care susține obligativitatea egalității de șansă. A fost un elev mai slăbuț decât voi, ulterior a dezvoltat teorii pe care nu le veți înțelege nicicând. Crezând ca vi se cuvine totul, ati acceptat lipsa conc*renței cu nonșalanță. Cadrele didactice implicate ( nu sunt profesori) s-au compromis definitiv. Le-as recomanda vizionarea unui film, Gattaca, chiar dacă e o poveste imaginară, descrie potențialul uriaș declanșat de ambiția unui copil.
elevgreudeprostit pe 02 Februarie 2016, 11:49
#182
Profesoara lu peste
Doamna profesoara cu master în Anglia? Aiurea.Poate un parinte nemultumit ca copilul lui,probabil în clasa cu elevul Calin adică 10 A, se vede clar asta din scrisoare, nu a făcut parte din grupul de elevi pt.Euroscola, daca ar fi fost acolo nu mai conta cum s-a facut selectia, i-ar fi convenit evident.Cand a fost vorba de parada n-a calcat picior de elev din unele clase desi a fost nevoie de multi elevi dar e greu să muncesti după orele de c*rs incă patru-cinci ore asa cum am facut unii copii.După aia, cand se vad rezultatele multi ar fi vrut sa participe.Stai la cutie, te intereseaza doar matematica ca doar aia contează cum zice Descultu sau doar sa ai note mari si dupa aia tipi ca nu te-a vazut nimeni si nu te-a ales...Ati jignit aiurea niste copii care au muncit toata vacanta si care daca nu erau capabili proiectul nu ar fi fost ales.
parinte elev Colegiul Unirea pe 31 Ianuarie 2016, 16:51
#181
am aflat ce trebuia
Am aflat ce trebuia : ca marele director Vasile Razvan nu este deloc ceea ce vrea sa para. Atata timp cat au iesit la suprafata multe dintre secretele ascunse ani de zile,pentru mine,reprezinta un nimeni. I-auzi domnule,l-a titularizat taticul lui..... Probabil ca tot taticul lui l-a facut si director,deoarece,am mai aflat că, examen pentru aceasta functie n-a dat. Am mai aflat că si nevasta lui a fost titularizata intr-un mod asemanator,de catre tata socru'. Uite cine erau faimosii profesori !!! Stimati parinti, Răzvănicul lui tăticul,cred că ar trebui să cam plece... S-a făcut prea mult de râs.
Ho,ho,ho !!! pe 31 Ianuarie 2016, 14:19
#180
lui Ilie de la scularie
Bai Ilie,zici ca nu ai mai gasit capatani de porc la Salcia? Si ce te faci acum ? Auzi,du-te repede pe langa canal,poate mai gasesti de la vreun magar mort. O mai fi ceva prin ea, ca a ta, oricum e seaca.
alt elev pe 31 Ianuarie 2016, 14:05
#179
pentru eleva Kaka
Ete,na ! Se trezi eleva K...I, sa ne spuna sa nu mai stam pe net. Ia zi,progenitura comunista,tu si gasca voastra,nu puteti da o lege care sa ne ingradeasca accesul la internet? Daca ma uit mai cu atentie,vad ca doar astazi,pana in pranz,n-ai facut altceva decat sa dai replici timp de aproape doua ore,pe acest site.Sa nu mai vorbim de postarile tale anterioare,sub diferite identitati... Tu vorbesti ? Nu ti-e rusine ? Intrati oameni buni pe net,cititi orice, informati-va cat puteti de mult. Sa moara de ciuda neocomunistii astia, care, daca ar putea,ne-ar dori cu botnite ! Noroc ca \"VOCEA STRAZII\" nu-i mai lasa pe nemernici sa faca doar ce vor ei. Mars,de pe net, eleva KAKACIOASA !
elev pe 31 Ianuarie 2016, 12:57
#178
elevei K
Eleva "K", tu le spui altora sa mai lase netul ? Pai tu ce faci? Daca ma uit bine,vad cat de mult timp iti petreci tu pe net,pentru a da replici si a le lua apararea unor borfasi . Avea dreptate cineva care scria pe aici ca v-ati facut de KAKAT cu totii : si Vasile si copiii protejati ai profesorilor si aia titularizati pe pile........ Hai, n-o mai scaldati atata, ca am priceput tot ce se intampla la Unirea. Va doare faptul ca ati fost demascati,asta este.Nu mai aveti crezare in fata nimanui.
cineva pe 31 Ianuarie 2016, 12:37
#177
pt eleva K
Prostanacooooooooo ! Te dadusi de gol. De unde stii tu ce venituri au profesorii? Ti-au prezentat tie fluturasul de salariu ? E clar,esti din gasca profitorilor. Si daca nu le convine salariul de profesor,de ce nu pleaca altundeva, unde sunt mai bine platiti? De ce nu pleaca Vasile de la Unirea ? Nu mai poate tac-su' sa-l titularizeze in alt sector ? Eu cred ca mai poate,atata vreme cat PSD -ul e-n toate. Dar,el nu e invatat cu munca.......Sa se duca undeva la privat,sa vada ce inseamna sa fii pe picioarele tale. Dar aia cauta valori,nu se inc*rca ei cu pilosii. Ce crezi ca aia l-ar mai plimba pe Vasile pe la Strassbourg,doar asa, ca vrea muschiul lui ? Nuuuuuuu ! Asa ca, draga purtatoare de cuvant a pilosilor,stii cum spunea Creanga ?" De unde nu e,nici Dumnezeu nu cere".Nici tie n-are ce sa-ti ceara. Nema glagorie..........
ANDI pe 31 Ianuarie 2016, 12:26
#176
PENTRU ELEVA DE ..... KAKAT
Eleva "K", tu esti avocata pilosilor? Cine te plateste sa faci asta? Nu prea te duce mintea......Oricat ai vrea sa ascunzi,este clar ca,faci parte din "ceata lui Vasile". Este de remarcat faptul ca si alti cunoscatori si-au expus parerile,ca s-a aflat despre titularizarea lui Vasile si a nevestei lui,facuta tot pe pile.Intr-un cuvant,au fost facuti de KAKAT. IAr tu, eleva lui KAKAT, protejata lor, orice vei mai incerca de acum inainte sa spui,tot de KAKAKT esti. V-ati facut de KAKAT cu totii.
ElevaK pe 31 Ianuarie 2016, 09:55
#175
Nu mai jigniti profesorii
Nu aveti atata cultura ca ei si nici bun simt. Daca va credeti mai buni, veniti si predati-ne voi la CNU. Credeti ca e usor sa predati si sa aveti sub control atatia elevi? Nici macar cu ai vostri nu va desc*rcati. Stiti perfect engleza sau fizica? Veniti si inlocuiti-i daca va credeti tari, blamand fara rezerva. Ei se chinuie sa va educe copiii pe salarii de rahat. Nu va convine? Tineti-i acasa si invatati-i voi. Acum 2 ani au organizat alti profesori proiectul. Jigniti-i pe toti de acum, ca se va mai desfasura, daca tot ati inceput, sa terminati cum trebuie. Daca aveati copiii la alt liceu, mai maret, din Buc*resti de ex, tot asa faceati? Nu prea cred, dar fiind orasul mic credeti ca va permiteti orice. Mai lasati netul, mai cititi o carte, ma refer la parinti, care au dat de tehnologie si dau atentie barfelor si stirilor stupide de pe net si au ocazia sa-si spuna parerea si sa se revolte entuziasmati, ca au scapat de constrangerile comunismului. Am si eu parniti, de-asta vorbesc.
ElevaK pe 31 Ianuarie 2016, 09:03
#174
pagina de facebook Euroscola CNU
Puteti cauta pagina de facebook "Euroscola 2015 C.N.Unirea". Acolo au fost publicate majoritatea activitatilor.



https://www.facebook.com/Euroscola-2015-C-N-Unirea-1608738059409914/?fref=nf
ElevaK pe 31 Ianuarie 2016, 08:54
#173
Confuzii, lipsa de informare
Treaba cu donat haine a fost cu ocazia Craciunului in cadrul organizatiei ShoeBox si Kiwanis. Nu are nicio legatura cu Euroscola.

Mai informati-va.
ElevaK pe 31 Ianuarie 2016, 08:50
#172
nu ai cu cine sa te intelegi
A fost mai mult un proiect, nu un conc*rs deschis pentru toata lumea, ofticatilor. Nu trebuia sa auda si ultimul chiulangiu din scoala. Daca nu s-a anuntat oficial, copiii tot au aflat de la elevii participanti daca erau prieteni, daca nu, fiecare cu treaba lui. Doar nu era sa se duca sa spuna "Ba, vedeti ca am participat la euroscola, am castigat si o sa plec, asa ca sa nu faceti scandal dupa". S-a muncit mult pentru asta, daca nu munceau nu se numarau printre castigatorii fazei nationale si nu mai plecau nicaieri. Puteau pur si simplu sa nu castige. Si acum 2 ani a fost euroscola, si au castigat si nu s-a facut scandal. Asta ati fi vrut? Sa nu castige ca sa nu va mai roada pe voi invidia? Au castigat corect, iar numele liceului si al orasului a fost auzit si dincolo de granite, un lucru de apreciat, dar se pare ca "ai nostri" nu stiu s-o faca, caci in Romania nu sunt niciodata apreciate adevaratele valori, asta e motivul pentru care toti tinerii buni pleaca.
mama de elev de la Unirea pe 31 Ianuarie 2016, 07:41
#171
pt. nr. 168 si 169
Dupa ideile exprimate si intervalul mic in care ai postat,este clar ca esti aceeasi persoana. Ii "ataci" pe altii,pentru a te apara. Tu,cel care le stii pe toate din surse sigure,stai "la panda" pe site si cum mai apare cate unul,dai replicile care iti convin. Ei,bine,profitorule,iti spun ca si copilul meu a fost la strans de gunoaie,am donat si noi haine,poate chiar mai multe decat tot neamul vostru.Tu ai stiut ca acestea fac parte din programul EUROSCOALA .Copilului meu nu i-a spus nimeni. Si el s-a zbatut,numai ca,habar n-a avut despre conc*rs. Acum aflu ca a depus acest efort,pentru ca niste nesimtiti cu pile,sa faca turul Europei,impreuna cu alt profitor celebru,asa zisul director Razvan Vasile.Sa va fie rusine,nemernicilor !
x pe 30 Ianuarie 2016, 21:02
#170
Bravo, Fokker! Ai pus punctul pe "I".
Ar trebui mai multi elevi de la Unirea sa ii puna cu botul pe labe pe frustratii astia! Sa termine odata mizeria asta! Faveti public( Elevi Unirea), orice eveniment la care participati sa stie si parintii elevilor NEINFORMATI !

.... pe 30 Ianuarie 2016, 20:50
#169
De acord cu elevul de la Unirea!
Parintii reactioneaza doar cand este vorba de "placinte", in caz de "razboi" nu se prea inghesuie! Nu de putine ori am auzit ca acesti copii au fost participat la actiuni gen : strangerea de gunoaie, strangerea de haine si donarea acestora celor nevoiasi, etc.
unul pe 30 Ianuarie 2016, 20:02
#168
lui Ilie de la scularie
Te-ai dus "glonţ",la Salcia,Ilie...... Erai "căţel" pe înlocuit căpăţâna. Recunoşti că se impune ?
Nelu pe 30 Ianuarie 2016, 17:36
#167
for Fokker
Fokkere, de ce nu-ti dezvalui identitatea? Dupa cum scrii, sigur ai fost la Strassbourg. Stii cate persoane au calatorit in total,cum s-a desfasurat vizita. Ahaaaaaa!!! Parsivule,vorbesti cam ca Vasile la ore...........
latinul pe 30 Ianuarie 2016, 17:30
#166
lui FOKKER
Bai FOKKER, daca asta este scoala pe care o faci tu la Unirea,iti spun din start ca esti un prost. In primul rand ca, esti jalnic la gramatica,deoarece corect este "vei sti",nicidecum "vei stii", asa cum prost scrii tu. In al doilea rand,folosesti prea multe cacofonii,iar contextul iti permitea sa le inlocuiesti cu alte cuvinte. In al treilea rand,minti cu nerusinare . Se vede si din avion ca faci parte din gasca profitorilor,degeaba te ascunzi. Si nu in ultimul rand, tu de unde ai stiinta despre acele criterii ? Am si eu nepot la Unirea,dar mi-a spus clar ca nimeni din clasa lui nu a stiut nimic despre CONCURSUL PLIMBARETILOR.
Fokker pe 30 Ianuarie 2016, 15:05
#165
Cateva cuvinte pt dvs 3 SEMNAT!
Semnat: Elev CNU,

implicat in Euroscola SI NU NUMAI

care nu are 10 la matematica,

care NU e copil de profesor,

care stie sa vorbeasca,

care stie sa se comporte, dar mai ales

care stie sa faca altceva pe langa carte!



Incercati sa va iubiti si sa va respectati mai mult.

Nu va mai plangeti de schimbarile pe care le fac altii, faceti schimbarea voastra!
Fokker pe 30 Ianuarie 2016, 15:03
#164
Cateva cuvinte pt dvs 2
Ce credeti?

Acestea au fost criteriile de selectie pentru conc*rs. Nu a interesat pe nimeni ce medie au avut copiii la scoala! Pe domnii profesori organizatori i-a interesat ce stiu sa faca copiii respectivi. As dori sa raspunda domnii parinti ce stiu sa faca copiii lor- ce au facut cu mana lor pana acum?

Acuzati profesorii fara sa va dati seama ce fel de persoane sunt. Stiti ce implica plecarea cu un grup de 30 de persoane prin 11 tari? Doar plecarea, nu si activitatile ce au concluzionat plecarea? Nu aveti idee! Stiti de ce? Pentru ca dumneavoastra, dragilor, nu ati iesit mai departe de zona Turnu, decat 2 zile la mare in Litoralul pentru toti! Si mai mult de atat, MINTEA dumneavoastra nu iese nici pana la magazinul din colt! Atat de incuiati mintal, ma scuzati, sunteti!(unii din voi)

Vreti un viitor mai bun pentru copiii vostri? Invatati-i sa se comporte intr-o societate, regulile de baza, dupa vor veni si premiile! Pana atunci, aruncati cu cuvinte!
Fokker pe 30 Ianuarie 2016, 15:03
#163
Cateva cuvinte pentru dvs.
Pentru toate persoane ce au comentat in necunostinta de cauza, inclusiv autorul acestui articol, am o singura rugaminte: nu mai aruncati cu cuvinte aiurea despre profesorii de la CNU si mai ales despre elevii CNU.

Daca pui 4 copii, random, de la Preda, Agricol, Industrial si Unirea, unul langa altul, vei stii din start cine invata la Unirea. Sunteti frustrati deoarece copiii dvs nu se pot remarca, nu au alte abilitati fata de cele obisnuite ale unui elev.

Toti stiu sa citeasca, sa numere, sa invete! Putini stiu sa vorbeasca, sa se comporte, sa faca si altceva pe langa scoala! Putini stiu sa munceasca, putini stiu sa lucreze in echipa, putini stiu sa se integreze intr-o societate! Putini stiu sa faca aceste lucruri in ziua de astazi!
Marius pe 30 Ianuarie 2016, 13:54
#162
Pt toti
Să explice Vasile, Călin și nevastă lui Vasile cum au pătruns ei în învățământ; numai așa se explică limbajul și comportamentul acestor indivizi.Rusine,Rusine!

doi parinti pe 30 Ianuarie 2016, 13:29
#161
pentru inca un parinte
In afara faptului ca folosesti cuvinte obscene,mai esti si prost. Pai daca nu te duce mintea,mai stai in banca ta, de la...........UNIREA ! (Poti sa-l iei ca si coleg pe Vasile,ca oricum aveti un limbaj comun). Cum sa vina profesoara directoare la liceul familiei Vasile,tampituleeeeeee! N-ai citit, ce spune? Ca nu lucreaza in invatamant . Ori va e voua frica sa nu va ia locul alti profesori,care va cunosc metehnele ? Ai venit cu teama asta de la Strassbourg ?
Ilie de la sculărie pe 30 Ianuarie 2016, 13:09
#160
@Sile
Am fost la Salcia să iau, dar mi-au spus ăia de acolo că unul Sile le-a luat pe toate. Cică să aibe rezerve, just in case.
alt parinte pe 30 Ianuarie 2016, 13:07
#159
pentru "inca un parinte"
Tu esti parinte,bai,netrebnicule? Asta este vocabular de parinte? Baga-ti bai nesimtitule "ocarile" in copiii si in nevasta ta ! Te apropii de limbajul lui Vasile,sunteti cam din aceeasi plamada,de aia va aparati unii pe altii. Mama voastra de nenorociti !!!
parinte de elev de la Unirea pe 30 Ianuarie 2016, 12:05
#158
parerea mea
Parerea mea este,dragi parinti ca,nu trebuie sa ne expunem copiii riscului de stres,provocat de practicile nesanatoase de la Liceul Unirea. Astept sa se incheie acest an scolar si imi retrag copilul de aici. Nu as vrea sa las impresia ca am un copil slab la invatatura. Va asigur ca nu este asa. Dar,m-am saturat sa tot aud despre favorurile de care se buc*ra colegii lui ai caror parinti sunt profesori.
despre Vasile pe 30 Ianuarie 2016, 08:52
#157
pentru toti cititorii
Cunoasteti comportamentul la ore al acestui individ? Ii cunoasteti limbajul? Va spun eu,care am copil la Unirea ca,tipul,nu numai ca are un vocabular plin de jargoane,dar are si un stil ironic,care nu face cinste unui profesor. Am mai discutat si cu parintii altor copii ,pentru a nu mi se imputa faptul ca sunt subiectiv, dar acelasi lucru l-am aflat si de la ei. Si copiii lor sustin ca Vasile are inclinatii spre un limbaj abject. Asa se intampla cand iti lasa taticul mostenire liceul si crezi ca totul iti apartine. Rusine !
Fost elev C.N. Unirea pe 30 Ianuarie 2016, 00:09
#156
Despre Vasile
Sunt un fost elev al Colegiului National Unirea; personal nu am fost elevul d-lui profesor Vasile, dar prietenii din alte clase pot confirma ca dl. director isi mai atinge elevii cu cate o bucata degeaba; nu il acuz de violenta, dar abuzeaza de faptul ca este director si nu i se poate intoarce gestul de la elevii care probabil l-ar rupe cu bataia daca nu ar avea putere.
Inca un parinte pe 29 Ianuarie 2016, 20:07
#155
Beep!
Futuva-n gura de papagali! Ba je**silor, daca vin altii la putere nu vor face la fel? Nu va fi profesoara pu...li noul director si va face ceea ce a injurat la altii? 'va-n gura de ghertoii pu..lii.



Sile pe 29 Ianuarie 2016, 20:04
#154
lui Ilie de la scularie
Ilie,vezi ca la abator la Salcia, se face transplant de cap. Du-te repede !
Suleyman pe 29 Ianuarie 2016, 19:57
#153
lui Sile Pietroi
Bai,tu chiar ai un pietroi in loc de cap...Poate mai citesti cate ceva,dar tot nimic nu intelegi. In articol tipa scrie clar ca,lucreaza in alt domeniu,nu e profesoara.De unde ti-a venit tie si la alti prosti care tot dati replici ideea ca ar fi cadru didactic? Ia mai citeste odata articolul ! Ce ii doare pe toti este ca s-a spus clar ce trebuia:aranjamentele de la Unirea si faptul ca Vasile nu merita sa ocupe acea functie. Daca ar avea un pic de onoare,si-ar da demisia. Dar de unde onoare la unul pe care tac-su l-a lasat la comanda ? Acolo este ASOCIATIA FAMILIALA VASILE. Stil vadit comunist. Nema examen,titularizare cu taticul.... Ce merite are acest Vasile ?
Fost elev pe 29 Ianuarie 2016, 18:54
#152
Pt Eleva K
Draga Eleva K; de acest conc*rs nu afla nimeni decat rudele, apropiatii sau neamurile profesorilor. Mai mult decat atat, am terminat liceul acum ceva ani si iti spun ca 90% dintre copiii profesorilor primeau notele, pentru ca sunt "copii de profesori". Asta este cruda realitate, care va nemultumeste!!! Tu probabil esti fata de profesor, cu un tupeu fantastic si nemarginit. Sa va fie rusine!!!
neutru pe 29 Ianuarie 2016, 16:59
#151
Propunere
Pentru moderatorii acestui site . Pentru a demonstra ca acesta este un site corect si care respecta cat de cat realitatea celor publicate, faceti o adresa la Inspectoratul Scolar, de unde cereti participarile si rezultatele copiilor din Liceul Unirea. Intocmiti pe urma un clasament si lasati rezultatele sa vorbeasca.Daca cei care au plecat in exc*rsie sunt dintre cei mai buni, sa ii lasam sa isi vada linistiti de viata lor. Cred ca este de datoria dvs. - asta ca sa nu credem ceea ce se vehiculeaza despre acest site ca totul ar fi munca unor postaci.Acuma, daca copii or fi buni ce sa le facem, sa le dam in cap, doar ca au parintii profesori?! Si ca sa fim sinceri, cred ca fiecare la locul nostru de munca ne place sa fim favorizati, fiecare dupa specificul muncii noastre. Sa nu fim ipocriti! Daca se dovedeste ca sunt niste copii slabi, cu rezultate slabe la OLIMPIADE, atunci se justifica acest razboi! Daca nu, SA LE CERETI SCUZE !
alt cadru didactic pe 29 Ianuarie 2016, 13:49
#150
tot a propos de Liceul Unirea
Quod erat demonstrandum ! Aceasta terminologie matematica, tradusa prin : " ceea ce era de demonstrat" si-a dovedit din plin eternitatea. Intr-adevar, s-au demascat practicile preferentiale de la Liceul Unirea. Dragi parinti, aveti grija de copiii vostri ! Acest liceu, nu mai este deloc ceea ce a fost candva. Cum va explicati faptul ca se primesc elevi care au luat media 4,la Evaluarea Nationala ? Verificati si acest lucru, va rog. Veti afla ca este real. Deci,despre ce vorbim aici ? Nu va mai dati copiii la acest liceu ! Chiar vreti sa fie batjocoriti ? O scoala cu un director promovat pe criteriul tata-fiu,are credibilitate ? A dat Razvan Vasile vreun examen pentru a fi directorul acestui liceu ? Da, l-a dat cu tatal lui. Si, culmea ! A reusit. Exact ca si copiii profesorilor care " au reusit" la EUROSCOALA. RUSINE !
parinte pe 29 Ianuarie 2016, 13:36
#149
profitorilor de la UNIREA
Tuturor profesorilor profitori de la Unirea si odraslelor lor le spun un singur lucru : parintii au inteles ceea ce se intampla la acest liceu,sub conducerea neocomunistului Razvan Vasile. Orice ati mai incerca sa spuneti de acum inainte, este in zadar. Adevarul a iesit la iveala si nimeni nu mai are incredere in acesti snapani. Profesoara a pus in discutie ceea ce foarte multi parinti stiau,dar nu au spus niciodata pana acum. Faptul ca numarul postarilor se apropie de 150, trebuie sa le demonstreze acestor marlani, ca parintii nu sunt prosti,asa cum cred ei.
Sile Pietroi pe 29 Ianuarie 2016, 13:24
#148
Yoooooo....
Ce mare rahat de punct pe ia pus ametita aia de,,masterand"? Ilie are dreptate fratele meu mare, alb si minte iok! De unde stim noi ca tipa chiar este masterand in Anglia, ca a dat-o anonima. S-o credem pe cuvant? Ii scrie pe frunte treaba asta? Si ce mare rahat a spus ea in plus fata de ce stiam si noi? De ce sa ma simt atacat, doar nu activezi in invatamant si copii mei sunt mari, la casa lor. Eu am pus niste intrebari punctuale la care astept un raspuns. Nu mai raspunde madam profesoara fiindca nu s-a asteptat la o asemenea riposta. Hai sa iasa la in fata si sa combata daca are c*raj. Nu vedeti si voi ca sunteti penibili? O tineti landra cu marea profesoara, care atat de mult c*raj a avut incat a semnat exact ca eroii lui Caragiale. A avut c*raj s-o dea anonima. De cine se teme? Halal lider de opinie!
Yo pe 29 Ianuarie 2016, 10:17
#147
lui Sile, Eleva K si Ilie de la scularie
Profesoara a pus punctul pe "i". Voi vă simţiţi lezaţi pentru că s-au aflat măgăriile care se petrec la Unirea, sub comanda lui Vasile. Sile Pietroi si eleva K, fac parte din gaşca profitorilor, de aceea s-au "atacat" atat de mult.Atât de multe replici nu s-au mai dat niciodată,ceea ce demonstrează că,oamenii sunt revoltaţi. Foarte bine aţi făcut doamna profesoară... Ştiţi ce îi doare cel mai tare pe profitori ? Faptul că nu îi mai băgaţi în seamă.
ElevaK pe 29 Ianuarie 2016, 08:44
#146
.
#141, e adevarat ce am zis, voi, care tot vorbiti aici, habar n-aveti in ce a constat conc*rsul si ati pornit asa, sa dati in stanga si in dreapta. Nu a fost niciun conc*rs secret, mai mult as zice un proiect, asta a fost. In proiecte, elevii sunt implicati, nu trebuie sa isi obtina locul prin departajari, clasamente, cum se face in general la conc*rsuri.

(si nu-s niciun domn smile) lol )
Ilie de la sculărie pe 29 Ianuarie 2016, 08:10
#145
Sileeeee.....I'm back!
Știți povestea cu nebunul care aruncă o piatră în apă și alți nebuni sar în apă s-o scoată? Ei bine, voi asta faceți, sunteți deja în apă și căutați piatra. Spiritele s-au inflamat pornind de la ce? O tipă anonimă și-a arogat mai multe lucruri. Că e profesoară. Poate. Că e masterand în Anglia. Poate. Dar atât, nimic concret. Nu știm cine e, și atunci....ce concluzie logică putem trage? Viața m-a învățat să iau în calcul doar certitudini, iar ipotezele trebuiesc validate de date certe pentru a deveni demne de luat în calcul. Ori aici ce avem? O tipă s-a ofuscat pe Răzvan Vasile spunând ceea ce știm toți, nimic nou. Normal ar trebui să-și fi declinat identitatea, ca să poată intra în polemică cu cei care o pot contesta. Dar dacă nu e masterand în Anglia? Dacă este doar un cadru didactic fără titulatură care n-a mai prins o catedră și-și varsă oful pe Vasile, și atunci anonimatul este pesfect logic?
eu pe 29 Ianuarie 2016, 00:49
#144
foarte sincer
ești un mare je**s domnule elevaK, penibilă tentativă!

Sile Pietroi pe 28 Ianuarie 2016, 21:12
#143
Pentru Cadrul didactic
A, si am uitat ceva. Sistemul ala pe care-l critici ca-i corupt te-a adus la performantele pe care le vrei respectate azi. Poate ca un Dumitru Vasile Delceanu, sau orice alt profesor din vechea garda ti-au pus minte in dovleacul ala sec. Iti place sau nu, invatamantul ala blamat de pe timpul comunistilor a produs performante la care voi nu puteti emite pretentii de egalitate. Si atunci s-a mers pe pile, si atunci erau cumetrii, dar valoarea era valoare nu kitsch ambalat in polei. Pentru ca voi vocalii lui peste asta sunteti: kitsc cu pretentii de docti.
Sile Pietroi pe 28 Ianuarie 2016, 21:05
#142
Pentru Cadrul didactic
Si totusi eu astept niste raspunsuri nu lozinci sau insulte. Daca n-ai argumente, d-le cadru didactic, mai bine taci. Insulta nu face decat sa dea dreptate celui pe care-l insulti. Ai inteles sau trebuie sa insist?

ElevaK pe 28 Ianuarie 2016, 21:00
#141
procedura
Conc*rsul s-a desfasurat si in alte orase, si in alte tari.

Sunteti atat de absurzi sa credeti ca s-a facut departajare peste tot asa cum ati fi vrut voi sa se faca, astfel incat fiecare 'coate goale' din scoala sa aiba o sansa, ca sa nu se simta nedreptatit? Ar fi fost degeaba. Profesorii stiu cine merita si tin cont pe viitor de cei ce meritau si n-au avut inca sansa, numarul de participanti fiind limitat. Doar in Romania se poate asa ceva, de ce sa ma mai mir.
ElevaK pe 28 Ianuarie 2016, 20:52
#140
departajare?
Nu exista mod de departajare care sa ofere o sansa fiecarui elev. Nu este conc*rs de matematica, engleza sau alta disciplina ca sa se sustina un test pe baza caruia sa se faca un clasament si conform acestuia sa fie alesi. Sunt alesi in functie de rezultate, realizari, talente, aptitudini, experienta. Va dati seama ca dintr-un numar asa de mare de elevi este foarte greu sa alegi doar 24? Pe ce sa faci departajare? Trebuie, ca profesor, sa te raportezi la cei pe care ii cunosti si pe care ii consideri pregatiti pentru cerintele conc*rsului. De aceea, apar comentarii cum ca nu s-a facut publica "inscrierea" la acest conc*rs, ca poate si altii ar fi vrut sa participe. Nu exista asa ceva. Echipa de elevi a fost formata de cadrele didactice, acelor elevi li s-a propus sa participe conform meritelor sale. E adevarat ca poate sunt si altii care meritau, insa cum am spus, numarul de elevi este limitat. Cum sa fi procedat acestia ca sa ii multumeasca pe toti?
ElevaK pe 28 Ianuarie 2016, 20:47
#139
Putini sa inteleaga
Au fost aduse acuze si la adresa copiilor profesorilor care dupa cum vrea autorul nemultumit sa se inteleaga ar fi privilegiati doar pe motivul ca parintii le sunt profesori. Interesati-va si veti afla la cate conc*rsuri si olimpiade au reprezentat cu mandrie liceul, ce rezultate au si veti intelege. Insa este normal sa se creada asa, aparenta primeaza, esenta este doar pentru cei cu rabdare si judecata, putini ce-i drept..
ElevaK pe 28 Ianuarie 2016, 20:41
#138
cu nimic mai presus decat animalele
Macar de i-ar fi cunoscut personal as fi zis ca are dreptul sa comenteze, dar in acest caz chiar nu ar fi avut ce sa comenteze. Niste oameni demni de tot respectul, eu una multumesc pentru ca am avut sansa sa ii cunosc si ca simpli oameni, nu doar ca profesori. Cunoasteti-i inainte sa-i judecati! Ce asteptari mai aveti de la copiii vostri daca voi asa va comportati? Vorbiti in cunostinta de cauza ca sa fiti luati in seama si de oamenii cu capul pe umeri ai orasului, restul sunt doar oi, pe care le puteti cu usurinta manip**a cu fel si fel de disc*rsuri, scrisori absurde...
ElevaK pe 28 Ianuarie 2016, 20:37
#137
un nimeni
Aveti vreo nemultumire? Discutati in patru ochi, nu intoarceti locuitorii orasului unii impotriva altora ca va place dvs sa ne umpleti de "noroi". Asa oameni, asa oras, ce sperante sa mai avem, noi tinerii, spre orice fel de evolutie atata timp cat oamenii maturi inca mai copilaresc. Cand am citit articolul si comentariile m-a durut sufletul, vazand ce este scris si stiind de fapt cum stau lucrurile, mi-a fost rusine de oameni, oras, de faptul ca locuiesc aici iar niste oameni sunt murdariti in public de un nimeni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.