Strigător la cer! Măcelul din Teleorman! Au ucis sute de vietăți în doar câteva minute! Imagini șocante de la dezmățul unor șmecheri!

22 Ianuarie 2016, 08:21 | 7188 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Italieni la vanatoare.

Braconajul este o infracțiune care, teoretic, este aspru pedepsită de lege. Dar, cu toate acestea, țara noastră s-a transformat în paradisul ”șmecherilor”, români sau străini, care vor să vâneze. Iar modul în care se comportă unii dintre acești vânători îi transformă în braconieri lipsiți de scrupule sau de cea mai mică urmă de respect față de mediu.

În urmă cu câteva zile, în localitatea Turnu Măgurele din judeţul Teleorman, a ieşit la iveală un caz şocant de braconaj, care a lăsat cu gura căscată întreaga populaţie din zonă, mai ales după ce au fost făcute poblice fotografiile cu scena măcelului.

Revoltaţi de cele întâmplate, locuitorii din zonă nu au mai putut să păstreze tăcerea şi au dat totul în vileag, în încercarea disperată de a pune capăt tuturor acestor lucruri care se întâmplă, din păcate, cu regularitate deja. „Înainte de Crăciun au venit câţiva italieni. Au cumpărat muniţie, totul legal, spunând că merg la vânătoare. Nimic mai normal, mai ales că am înţeles că aveau acordul de vânătoare în zonă, pentru 30 de exemplare. După ceva timp însă, cetăţenii italieni au început să se laude cu ce captură au prins, ba mai mult, au încercat să vândă exemplarele cu 5 lei bucata”, a declarat un localnic.

Chiar dacă au încercat să comercializeze vânatul, nu acest lucru a fost cel care i-a revoltat pe locuitori, ci captura uriaşă, aproximativ 800 de raţe, număr care depăşea cu mult prea mult orice act pe care l-ar fi putut obţine. „Au nenorocit totul în zonă. Este imposibil să vâneze atât de mult, într-un timp atât de scurt. Iar acestea sunt doar raţele despre care se ştie, cine ştie câte or fi fost de fapt. Poate câteva mii”, au mai spus localnicii, îngroziți de amploarea dezastrului ecologic făcut de ”șmecherii” din Peninsulă.

Fapta cetăţenilor italieni nu a trecut neobservată de autorităţi, care i-au reţinut şi i-au supus unor declaraţii, pentru a afla ce s-a întâmplat acolo. „Unul din ei şi-a postat fotografii pe o reţea de socializare, pentru a se lăuda, iar de acolo a pornit ancheta poliţiei. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a mai spus un localnic, acesta fiind convins că italienii cu pricina au mers la vânatoare cu arme cu repetiție, nu cu cele clasice, legale, pentru vânătoarea de păsări. ”Nu aveau cum să ucidă atâtea păsări într-un timp atât de scurt. Au omorât totul, au făcut dezastru, măcel...”.

Click aici pentru galeria foto.

sursa: spynews.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
conteaza parerea??? pe 12 Februarie 2016, 23:04
#5
cainii latra ursul merge !
Normal ca au stat la hotelul jupanului ! (ca doar el l-a construit de la temelie cu bani proprii si multa truda ).

Daca nu stia el, erau arestati inainte de a ajunge in zona. Sa le dea D-zeu dupa fapta si rasplata.
cris pe 22 Ianuarie 2016, 22:12
#4
jupan
Ti ai dracu de braconieri,nu mai puteti intra voi la braconaj . ZLATE NU VA INVATAT SA BRACONATI RATEV CI MISTRETI . ASA ESTE BABANE .MUTULE .NEACSULE .MACHE .VARZARU .MADALIN .CRACEA . CE LISTA FRUMOASA ZAU . HAI SI DL PREZIDENT CAPATANA SA NU SE SUPERE
Derek pe 22 Ianuarie 2016, 20:47
#3
..
La Izbiceni a fost măcelul. Fondul de vânătoare 4 Turnu Măgurele. Avps Turris
Elena pe 22 Ianuarie 2016, 10:05
#2
vanatoare
si eu cred,fara stirea jupanului Dragnea nu se face nimic in Teleorman,

Vinatorul de la hotel pe 22 Ianuarie 2016, 09:43
#1
ASTIA O SA NE IMPUSTE SI PE NOI
Stati linistiti,nu s-a facut nimic,in domeniul vanatorii,fara stirea jupanului sau a oamenilor lui.In doar cativa ani,in judetul nostru,nu va mai exista picior de pasare sau alt vanat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.