Liviu Dragnea - "daca taceai, filozof ramaneai", mai actual ca niciodata.

18 Ianuarie 2016, 09:31 | 3245 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea - "daca taceai, filozof ramaneai", mai actual ca niciodata.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, e ironic cu premierul Dacian Cioloș și miniștrii săi. Liderul a postat, pe contul de Facebook, o poză cu cei doi copii şi un om de zăpadă. Dragnea a făcut şi un comentariu despre cum gestionează guvernul Cioloş operaţiunile de deszăpezire.


"În ultimii ani, când venea viscolul, mă ocupam de dezăpezire și scoteam oamenii din nămeți. Acum, "se ocupă" Guvernul Cioloș... Noroc că au lăsat destule troiene, cât să pot face un om de zăpadă" a scris Dragnea.

Fostul vicepremier a picat la testul de limba română. În loc de ”deszăpezire”, Dragnea a scris ”dezăpezire”, așa cum zic mulți oameni din mediul rural din sud. Desigur, gafa va fi pusă pe seama grabei și neatenției cu care a scris mesajul...

Jupanul spune un adevar incontestabil: in Teleorman se face dezapezire. 

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
EU pe 20 Ianuarie 2016, 00:03
#8
a punctat bine #5
Nu mai e nimic de zis, a pus punctul pe "i" in comentariul lui !
EU pe 19 Ianuarie 2016, 23:53
#7
Sa ne spuna si noua...
... DRAGNEA CARE DETINE TELDRUM SI CARE SE OCUPA DE DEZAPEZIRE DE ANI BUNI IN JUDET DACA A FOST SURPRINS SI DE ACEASTA DATA SI A FOST LUAT PRIN SURPRINDERE SI IN ACEST AN CA SI IN TOTI CEILALTI ANI !



LA PUSCARIE JAVRA DRACU SCARBOASA SI MINCINOASA !!!



AI GRIJA SA NU ITI CREASCA IN LOC DE NAS DE PINOCHIO, O MARE P*L;A !
eu pe 18 Ianuarie 2016, 22:19
#6
#popiul
Aveţi "dteptate"! Sigur, a "dezăpezit" singur, ei "ajutat" subtil de teldrum, asta când avea cj-ul la degetul mic. Recunosc, a și asfaltat singur, bietul patriot local! Uite așa are el, dintr-un salariu de "bugetar cinstit" o avere de 1001 și una de nopţi. Despre cadâne, numai de bine. Am inţeles că este "domn" și nu se laudă "decât" in faţa unui auditoriu masculin consistent. Asta este! Este teleormănean. Votaţi-l, dar inainte de a se pronunţa judecătorii ăia "răi, fioroși, nedrepţi", insensibili ca naiba la asfaltări și deszăpeziri contractate cinstit. Să existe și asa ceva?!
unul pe 18 Ianuarie 2016, 16:35
#5
nesimtire a la Dragnea
Ce prostii mai spune Dragnea ? Ca guvernul nu ajuta la deszapezire ? Pai contractele pentru deszapezire s-au incheiat cu mult inainte de a deveni Ciolos prim ministru.Cam pe vremea cand Dragnea era in guvern. Asta-i treaba PSD-ista : unii cu spaga si altii cu treaba.
popiul pe 18 Ianuarie 2016, 16:16
#4
prostii
Ce aveti cu Dragnea? Invidiosilor, in Teleorman avem sosele bune datorita lui! La Alexandria se lucreaza foarte bine la deszapezire! V-ati invatat sa criticati si sa dati vina pe autoritati!
eu pe 18 Ianuarie 2016, 11:42
#3
#franchestain
Dacă ai dreptate,ai! Ce să mai comentez eu? Bine că mai știe câte unul gramatică și pentru noi, că tot cu dosul e făcut dacă, după 25 de ani de f...t pune ștampila pe dragnea și "piticoţii" lui subumani.
franchestain pe 18 Ianuarie 2016, 10:19
#2
asa ca cînd esti facut din graba n laba poti fura si gramatica si cascavalu la fraer
da cînd pleaca canalia dacas tot cu graba aia de ce pleaca cu pantaloni pe el si nu pleacan chiloti frate?intreb si io ca peaci pe saitu asta toti se leaga de gramatica careo scriu io,da niciunu na zis co scriu în graba ca si ios grabit rau de tot frate da nimenea nu zice cai din graba ca bag cu sama ca pîna si graba le apartine tot la ciocioi astia frate ca nu se mai satura cu furatu,cacus ne fura si graba cas facuti în graba mare cica da io nu cred asta finca cred mai repede cas facuti din laba n graba satuncea graba astai afecteaza la gramatica cacoloi unde loveste mult graba,la gramatica,iar laba la banutu la fraerime frate ca vaz ca gigodia de ciocioi fura si litere si cascavalu public si astan seamna ca din graba fura litere si din laba fura banutu la fraer care dupaia i da votu si cu viu si cu mortu frate.Asa ca alta esplicatie nui:îi facut din laba n graba satuncea poa sa fure si gramatica si malaiu la prostimea muncitoare.Amin!
Jănică pe 18 Ianuarie 2016, 10:05
#1
Și cam cît costa pe vremea aia ”DEZĂPEZIREA” ?
Se vede și acum prin tîrg cam cum se face deszapezirea cu oamenii puși de el.Incompetență și minciuni din partea lor de 25 de ani.Plus tupeul și aroganța,punctele lor forte.Poate se găsește cineva să ne spună și nouă cît a costat bătaia asta de joc la adresa noastră.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.