Comunicat de presă al co-președintelui PNL Teleorman Eugen Pârvulescu: Dragnea a ajuns un zombi politic.

14 Ianuarie 2016, 08:25 | 3105 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Eugen Parvulescu.

Eugen Pârvulescu: N-a fost deloc surprinzătoare numirea prefectului de Teleorman, Carmen Daniela Dan, atunci când s-a descoperit că este protejata lui Liviu Dragnea. Nu mai putem permite ca Teleorman să devină celebru doar pentru faptul că la noi în județ au votat și persoanele decedate

Co-președintele PNL Teleorman, Eugen Pârvulescu, s-a săturat de jocurile politice murdare pe care le practică Liviu Dragnea și PSD în județul Teleorman și este pregătit să lupte pentru o schimbare de paradigmă politică. Eugen Pârvulescu este de părere că social democrații, în frunte cu liderul lor condamnat în primă instanță, Liviu Dragnea, au ignorat vocea străzii când acesta a cerut, cu un glas puternic și clar, reînnoirea clasei politice. Oamenii care au ales să iasă în stradă și-au dorit partide ce le pot reprezenta interesele.

Eugen Pârvulescu s-a arătat extrem de nemulțumit de omul care exercită autoritatea guvernamentală în teritoriu și care este o prelungire a voinței lui Liviu Dragnea declarând că: 'Procesul de schimbare a clasei politice trebuie să fie urmat de cel de depolitizare a administrației publice care, de multe ori, s-a dovedit a fi supusă unor rețele de corupție ce au abuzat de fondurile statului român. N-a fost deloc surprinzătoare numirea prefectului de Teleorman, Carmen Daniela Dan, atunci când s-a descoperit că este protejata lui Liviu Dragnea iar acum ea este prelungirea voinței lui Liviu Dragnea.'

Totodată, Eugen Pârvulescu spune că dominația lui Liviu Dragnea în județ are efecte negative directe asupra teleormănenilor care simt că teritoriul nu le mai aparține și se văd implicați în jocurile de putere ale PSD.

Co-președintele PNL Teleorman îl consideră pe Liviu Dragnea un zombi politic care trebuie să părăsească scena politică, declarând că: 'Nu mai putem permite ca Teleorman să devină celebru doar pentru faptul că la noi în județ au votat și persoanele decedate, așa cum s-a întâmplat atunci când Liviu Dragnea a deținut puterea. Dragnea a ajuns un zombi politic, un zombi care nu mai are forța să propună ceva credibil, nici puterea de a se gândi la viitorul său, după ce a intrat în vizorul DNA.'

Departamentul de Analiza Politica și Comunicare PNL

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Magureanu pe 18 Ianuarie 2016, 03:05
#9
Pdl sabotorul adevaratului Pnl
Domnule Pirvulescu de ce il lasti pe Cracea sa isi fac de cap cu gasca din PDL prin comunele de pe Valea Oltului(Lunca,Lita) si sa denigreze adevaratii liberali.

ion zimnicea pe 15 Ianuarie 2016, 22:32
#8
partulescu
Bai tata, tu crezi ca noi duntem moroi!? Pai tu crezi ca noi punem bitul la toti hotii!? Noi nu stim cum ai facut banutu!? 450.000 ron o toaleta la Zimnicea!? Marș la Dragnea!
xulescu pe 15 Ianuarie 2016, 20:04
#7
cine vorbeste.....
mai nenea parvulescu,vezi cu dosarele alea cu scolile,cu parchetul ala de 90 ron m patrat pus in scoli pe la taranoaia,cu problemele pe la firmele care au efectuat lucrarile si nu au oameni atiangajati si cate altele....
cici pe 15 Ianuarie 2016, 08:10
#6
comunicat
Domnule Partulescu,acest Zumbi de care vorbesti matale nu primeste ordine si da ordine,asta nu ai inteles matal e mare PNL IST. intreaba si matale prin partid nu cumva ai gresit ? Ai sa tamai surprins can o sa dea ordine la colegi lui matale sa te puna cu botul pe labe .Prieteni stiu de ce !
Costin Negulescu. pe 15 Ianuarie 2016, 06:33
#5
Cine zice, ala e !.
Aceste vorbe se potrivesc de minune dlui. Parvulescu. Zombi este un om inviat din morti, care executa orbeste anumite ordine, om lipsit de caracter,si de vointa. Din toate acestea lui Dragnea i se potriveste de minune eticheta de LIPSIT DE CARACTER, TICALOS, LIPSIT DE SCRUPULE, LACOM, etc. ESTE HAZLIU SA SPUI CA EXECUTA ORBESTE ANUMITE ORDINE SI CA ESTE LIPSIT DE VOINTA, PE CAND EL SE COMPORTA CA UN DICTATOR. ZOMBI- SE POTRIVESTE MULT MAI BINE LUI PARVULESCU!.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 14 Ianuarie 2016, 17:47
#4
Felicitari //MAGURENE//!!
In 18 cuvinte AI SPUS MAI MULT DECAT TOATE PALAVRELE DE PE ACEST SITE!.TI-AI GASIT CINE SA FACA PE INTANSIGENTUL CINSTIT, LUPUL MORALIST, eugen parvulescu ( mai corect, partulescu). O BUNA PARTE DIN OAMENII CARE AU IESIT IN STRADA SI-AU ADRESAT INJURATURILE SI LA P.S.D. SI LA P.N.L.!. ASA CA, SA DEA DUMNEZEU SA-I IA DRACUL PE TOTI!.
EU pe 14 Ianuarie 2016, 15:32
#3
Sa se duca la puscarie odata...
... e dubusolat rau de tot ! Sa ii dea DNA-ul o busola sa gasesca mai usor puscaria, ca prea o cauta de mult timp si nu o gaseste !
PSD pe 14 Ianuarie 2016, 13:55
#2
comunicat de presa
De acum inainte firma PEFIN a lui Eugen Pirvulescu nu va mai primii nicio lucrare de la zombi. Se interzice CJ Teleorman si primariilor PSD sa mai dea lucrari acestui nerecunoscătoar.
UN MAGUREAN pe 14 Ianuarie 2016, 11:53
#1
ZOMBI POLITICI AMICI PNL SI PSD
PNL SI PSD CORCITURI POLITICE CARE TOȚI SE ÎNVÎRT IN JURUL BANILOR RESTUL NU-I INTRESEAZĂ DE OAMENI

excaim excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.