Cine conduce Turnu Măgurele: D.Cuclea sau A.Simionescu? Pesediştii rup "hălci" din oraş. Miercuri, şedinţa de CL cu miză mare pentru deputatul-filosof!

12 Septembrie 2015, 12:00 | 4087 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
A.Simionescu trece cu ATV-ul peste cei care nu-l sustin!

Turnu Măgurele a ajuns un oraş unde interesele locuitorilor sunt puse pe ultimul plan. Principala grijă a actualei administraţii publice locale este  satisfacerea clientelei pesediste, chiar dacă oraşul pierde enorm.

Ultima lovitură ( până acum, desigur) este achiziţia unui teren de către deputatul filosof Adi Simionescu. După ce a pus mâna ( sau ghiara) pe terenurile din jurul depozitului de materiale de construcţii pe care îl deţine, A.Simionescu mai vrea o bucată din oraş. Conform ordinii de zi a şedinţei de Consiliu Local din data de 16.09.2015, Primăria Turnu va propune vânzarea imobilului-teren, identificat prin numărul cadastral 22 816, situat în Turnu Măgurele, strada Memoriile 2 Mai, nr 90 A. Acest teren, pe care a fost construită  o staţie de carburanţi, este ultima "pohtă" a lui Simionescu. Vânzarea acestui teren a fost respinsă în comisia de specialitate a CL Turnu Măgurele, însă deputatul filosof nu se lasă. O filosofa el pe Facebook, însă e foarte pământean când vine vorba să îşi urmărească interesele proprii.

Primarul Cuclea a fost constrans de Simionescu sa scoata terenul la vanzare

Săptămâna trecută, A.Simionescu a mers în biroul lui D.Cuclea şi l-a făcut cu ou şi cu oţet, aproape că l-a strâns de gât pe micuţul Cuclea, pentru ca acesta să urgenteze vânzarea terenului.Discuţia a fost atât de aprinsă, încât cei din jurul primarului se întrebau cine conduce oraşul, Simionescu sau Cuclea? Jalnic aţi fost, domnule primar! Cum pentru vânzarea acestui teren e nevoie de votul a 13 consilieri, a început o luptă pentru obţinerea voturilor necesare. Nutica Dincă, şeful ( de paie) al UNPR Turnu Măgurele, a convocat consilierii PPDD ( partid care a fuzionat ce UNPR) şi, în  biroul primarului, i-a ameninţat în fel şi chip dacă nu votează pentru Simionescu.

Cu toate acestea, numărul de voturi necesare nu este asigurat, astfel că Simionescu a început să prospecteze piaţa. Se pare că A. Simionescu ar fi cumpărat unul sau doi consilieri PNL, pentru ca votul din CL să îi fie favorabil.Câte maşinaţiuni pentru ca un individ, cercetat pentru uciderea unui pieton şi pentru evaziune fiscală, să îşi întindă tentaculele peste încă un teren din proprietatea oraşului! Doru Gae, un om de afaceri turnean, a fost forţat de acelasi Simionescu, prin diverse manevre, să plece de pe un alt teren pe care îl dorea Simionescu. Până la urmă, forţa lui Simionescu a primat, astfel că omul de afaceri a plecat de pe terenul vecin cu Simionescu. Să sperăm că miercuri, 16 septembrie, consilierii locali turneni vor pune mai presus de Simionescu interesul oraşului şi deputatul evazionist nu va mai rupe o "halcă" din Turnu Măgurele. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Che Guevara pe 08 Octombrie 2015, 10:43
#16
Revolutie
Eu cred ca o sa vina si vremea sa ne facem singuri dreptate pentru ca in tara asta nu mai exista justitie. Nu au cum sa bage o tara intreaga la puscarie. Eu nu ii inteleg pe oamenii astia care au saracit din cauza lor si nu au ce sa le dea copiilor de mancare de ce nu iau atitudine si stau asa impasivi. Haideti ma frate peste ei sa ii linsam si sa le luam toate averile ca pana la urma sunt banii nostri furati de ei.
eu pe 22 Septembrie 2015, 22:39
#15
filozofie
Ideea de câine nu latră, ideea de simionescu nu gândește, ideea de parlamentar......
gigicu pe 22 Septembrie 2015, 20:27
#14
offf
mai fratilor,daca un retardat ca nutica dinca are importanta in acest oras e de belea.acest prost a inc*rcat vietile multor oameni inclusiv la magazinul lui ndorel prostel si la centrul de reconversie.sic . stie cineva a cui viata a inc*rcato?????
gica pe 20 Septembrie 2015, 10:59
#13
Un ratat acest Simionescu Adrian
Simion Adrian acest nevinovat din toate punctele de vedere in loc sa-si petreaca timpul in colegiul unde a fost ales deputat-Zimnicea- sta toata ziua la Turnu Magurele si se gandeste la tot felul de prostii.

Domnule Marian Fiscuci acest autist pe nume Simionescu Adrian va este cumnat!!!
eu pe 17 Septembrie 2015, 18:02
#12
# un consilier
Daaaaaaa! Ce reacţie au avut la pierderea majorităţii?
Un consilier pe 17 Septembrie 2015, 00:41
#11
Ultima ora
Hotararea nu a trecut. A intrunit doar 11 voturi in loc de minim 13 pentru a trece.
valentin pe 13 Septembrie 2015, 12:48
#10
?
Asa va trebuie. Acum comentati degeaba,cine a votat psd nu voi?
Lucica pe 13 Septembrie 2015, 12:41
#9
TREZITI-VA ODATA,OAMENI BUNI !
AU DISTRUS ORASUL,JUDETUL,NE-AU MINTIT,AU FURAT TOT CE ERA DE FURAT SI INCA CEVA PE DEASUPRA,AU DOSARE PENALE,NE-AU INSELAT INCREDEREA IAR MARE PARTE DINTRE NOI ÎI VOTEAZA ÎN CONTINUARE.CUM SE NUMESTE ASTA OARE ?PROSTIE,NEMERNICIE,LASITATE,SLUGARNICIE,LIPSA DE MORALITATE SI VERTICALITATE,LIPSA DE CURAJ SAU TOATE LA UN LOC ???
eu pe 12 Septembrie 2015, 19:14
#8
care
Care deputat, care filozof, care primar? Când vor depăși emanaţii ăștia stadiul de primate căţarate in moţul copacului de umde ne arată dosul fără nici un pic de rușine de atâţia ani. Nouă trebuie să ne fie rușine și nu lor, noi i-am cocoţat pe semidocţii ăștia unde sunt.
Agricultorul pe 12 Septembrie 2015, 17:05
#7
Graul
Cata bataie de joc de munca oamenilor ! Omul ala s-a chinuit sa are, sa discuie si sa semene cu gandul ca-si poate face si el cativa saci de faina sau sa-si cresca niste pasari si derbedeul asta il calca cu nesimtire ..... ca sa-si faca poze. Mare j*****e !
Catanga pe 12 Septembrie 2015, 15:43
#6
huuuuaaa
La puscariiiiiieeee!
cetatean pe 12 Septembrie 2015, 14:18
#5
JOS CORUPTII DIN ORAS
DEGEABA VORBIM, DACA NU ADUCEM CONTROL DE LA DNA,CURTEA DE CONTURI,DIICOT,ECONOMIC,PROCURATURA,SI TOT CE MAI EXISTA IN TARA. NU VA PUTEA SA-I PLATESCA PE TOTI. SI, DACA TOTUSI...SA MERGEM LA AVOCATUL POPORULUI, SA NE SUSTINA CAUZA LA HAGA,SAU IN ALTA PARTE. NUMAI ASA SE INVATA MINTE ACESTI OAMENI LACOMI,CARE NU SE MAI SATURA...
gigi pe 12 Septembrie 2015, 14:13
#4
terenu
cand simionescu zbiera.cuclea mai mic se facea.sub birou el intra.si poruncile lui simionescu asculta.terenul asta este al meu. si voi faceti ce va spun eu.daca nu distrug acest oras.si pe toti va pun pe faras.intru cu atveul in voi.teai dreq de inculti si de boi.eu am averi nemasurate.terenul asta ea-l meu frate.tu sa-ti vezi de ionela ta.pe mine nu mai ma anc*rca.cuclea de frica asculta si terenul lui simionescu il da
un magurean pe 12 Septembrie 2015, 14:05
#3
u nu forta primeaza
simionescu si gasca au intrat in parlament intr-un moment cind lumea se saturase de abuzurile pdl,la urmatoarele alegeri,gasca de profitori va fi ejectata,aruncata la gunoi,ca gunoaie sunt psd daca te uiti in jur vezi numai mizerie si lucruri prost concepute si prost facute incepind cu anton pann si mihai viteau,ni sti unde incep si unde se termina trotuarul pe libertati facut de mintuiala bani aruncati pe fereastra de mohanu si cuclea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.