Un tânăr intenţiona să susţină examenul de absolvire a şcolii în locul cumnatului său. Preşedintele comisiei de examinare de la Colegiul Tehnic „General David Praporgescu” din Turnu Măgurele a sesizat jandarmii.

17 August 2015, 15:51 | 2830 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Colegiul Tehnic „General David Praporgescu”

Pe timpul executării unei misiuni specifice în zona Colegiului Tehnic „General David Praporgescu” din Turnu Măgurele, jandarmii au fost sesizaţi, de preşedintele comisiei de examinare a absolvenţilor din învăţământul profesional şi tehnic preuniversitar că, la examenul de certificare, s-a prezentat o persoană cu o fotocopie a unui act de identitate a cărui fotografie nu corespundea semnalmentelor deţinătorului.

Jandarmii au trecut la identificarea acestuia şi au stabilit că tânărul, în vârstă de 27 de ani, nu corespundea semnalmentelor din fotocopia actului de identitate, iar la controlul corporal preventiv s-a găsit asupra sa cartea de identitate proprie în original.

Cel în cauză a recunoscut că intenţiona să susţină examenul de absolvire a şcolii postliceale în locul cumnatului său, fapt pentru care fapta săvârşită constituie infracţiune, iar documentele întocmite de jandarmi au fost înaintate, spre soluţionare, Poliţiei municipiului Turnu Măgurele.

Citeste si: Semafoarele - fluidizează sau mai mult încurcă circulaţia rutieră din Turnu-Măgurele?

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Florin Costea pe 19 August 2015, 23:29
#4
Pt,Ilie Nistor
In articol este vorba despre niste fraude sau falsuri facute intr-o unitate de invatamint,iar tu ne vorbesti despre inseminarea in vitro la rate si tratamentul cancerului de testicole la magarii adulti.Crezi ca are vreo legatura cu bicul si spagarul de Mitroi?Hai,incearca si lumineaza-ne tu,asa,cu cuvintele tale dar,fara semafor.Se poate sau intrebam ceva profesoare?
d pe 18 August 2015, 19:47
#3
g
Care treceri de pietoni...voi vedeti ceva marcaje pe asfalt ?
Ilie Nistor. pe 18 August 2015, 18:14
#2
Despre semafoare..
Pentru Primarie si pentru Politie. TREBIUESC NEAPARAT MONTATE CAT MAI MULTE SEMAFOARE, ALTFEL ACCIDENTELE SE VOR INMULTI INTR-UN NUMAR ALARMANT DE MARE.AZI, LA VICTOR AM VRUT SA TRAVERSEZ PE ZEBRA, DAR DIN 16 MASINI CARE AU TRECUT NICI UNA NU NE-A DAT PRIORITATE( ERAM 4 PIETONI). DE LA PENNY( FOST MODERN) SE IESE DIN PARCARE CA DE STARTUL FORMULEI 1. DECAT SA SE CHELTUIE BANI AIUREA PE COSURI DE GUNOI SI MOBILIER STRADAL, CARE TIN DE JOI PANA MAI APOI. MAI BINE S-AR MAI MONTA 5-6 SEMAFOARE. DACA NU, DATI JOS TOATE SEMNELE DE CIRCULATIE, STERGETI MARCAJELE SI, DUMNEZEU CU MILA, SCAPA CINE POATE!.
JIANU pe 17 August 2015, 22:52
#1
ANCHETA LA DAVID PRAPORGESCU
Voi credeti ca MITROI este strain de acest fals?????? Totul este pe bani la acel liceu.Carte,mai putin.Cine il tine in brate pe Mitroi sa raspunda.Scoala a devenit o afacere pentru Mitroi inca de acum multi ani.Si asta o stie toata lumea,incusiv profesoarele .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.