Fetiţă de 14 ani, violată sub ochii fratelui sau geamăn.

12 August 2015, 12:28 | 3836 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Fetita violata.

Cei doi frați au fost luați cu mașina din Plosca și sechestrați într-o locuință din Nenciulești. Fata a fost violată. Agresorii au fost prinși și se află în arestul IPJ Teleorman.

În data de 10 august, poliţiştii postului de poliţie Plosca au fost sesizaţi despre dispariţia a 2 minori gemeni, o fată şi un baiat, de 14 ani, de la locuinţa părinţilor.
Din cercetările efectuate, a reieşit că minorii, cu o seară înainte, au fost luaţi în autoturism de Balgiu Ştefan Marian, cu domiciliul în comuna Plosca, şi duşi într-o localitate vecină, Nenciuleşti, unde s-au întâlnit cu Burcea Nicu Gabriel şi Mihai Ionuţ Marius. Cele 3 persoane i-au transportat pe minori pe malul râului Vedea, iar ulterior, la locuinţa unuia dintre inculpaţi, prin constrângere fizică, au întreţinut raporturi sexuale normale cu minora.
Doi dintre agresori au fost prinşi şi duşi la sediul postului de poliţie, iar pentru depistarea lui Balgiu Ştefan, oamenii legii au iniţiat activităţi de căutare, inculpatul fiind găsit pe raza municipiului Giurgiu.
În urma probelor şi a declaraţiei minorilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a cerut arestarea preventivă, pentru 30 de zile.
Magistraţii de la Judecătoria Alexandria au admis solicitarea procurorilor şi au dispus măsura reţinerii.
“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria de luare a măsurii arestării preventive a inculpaţilor Balgiu Ştefan Marian, Burcea Nicu Gabriel şi Mihai Ionuţ Marius. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: BALGIU ŞTEFAN-MARIAN zis TECU, necăsătorit, studii 8 clase, fără obligaţii militare, fără ocupaţie, cetăţenia română, cunoscut cu antecedente penale conform fişei cazier, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.08.2015 şi până la data de 10.09.2015, inclusiv. BURCEA NICU GABRIEL zis NAE, cetăţenia română, starea civilă necăsătorit, situaţia militară nesatisfăcută, studii 8 clase, fără ocupaţie, fără antecedente penale, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.08.2015 şi până la data de 10.09.2015, inclusiv. MIHAI IONUŢ MARIUS zis JUPERICA, cetăţenia română, starea civilă necăsătorit, situaţia militară nesatisfăcută, studii 10 clase, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale conform fişei cazier, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.08.2015 şi până la data de 10.09.2015, inclusiv”, se arată în soluţia dată de judecători.
Decizia instanţei nu este definitivă, ea fiind contestată de cei 3 inculpaţi.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
eu pe 13 August 2015, 13:17
#4
e nevoie de majorarea pedepselor
Pentru infracţiunea de viol, având in vedere frecvenţa cu care se produce și valorile socio-umane pe care le lezează, fără să mai amintim de efectele distrugătoare pe care le are asupra psihicului victimei, minimul pedepsei chiar și pentru forma tip a faptei penale să fie de 10 ani cu executare, iar recunoaștetea faptei să nu aibă efect decât asupra eventualelor măsuri accesorii, acolo unde acestea se iau. Un alt aspect ar privi și regimul de detenţie care ar trebui să fie doar unul inchis. Orice măsură care ar opera in favoarea infractorului să fie condiţionată de castrarea chimică. Orice formă de participaţiune, in mod special coautoratul, conc*rsul intre viol și lipsirea de libertate să fie asimilate omorului calificat gratulat cu 25 de ani, iar forma cea mai grea a infracţiunii cu detenţie pe viaţă.
avocatul pe 12 August 2015, 19:23
#3
stagiul militar
Ce dreaqu stagiu militar nesatisfacut cine mai SATISFACE stagiul militar in tara asta cand el.nu mai esteobligatoriu. Mi se pare o aiureala prevederea referitoare la stagiulmilitar.
Ce mai conteaza pe 12 August 2015, 12:58
#2
Nenorocitii
Sa putrezeasca la puscarie monstrii romaniei ca nu,numai in vaslui exista asa ceva bestii cu chip human
Sorin pe 12 August 2015, 12:47
#1
Vai de mama lor...
Daca exista D-zeu sa le dea ptr fapta comisa cate 20 Ani de capison...vai de CURUL lor smile))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.