ANAF-ul îşi bate joc de români. Zeci de turneni au primit adrese de impunere pentru plata retroactivă a CAS. Soluţia pentru cei somaţi să plătească.

01 August 2015, 00:02 | 3263 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
ANAF a inceput sa trimita somatii celor care nu au serviciu.

S-au înmulţit îngrijorător de mult adresele ANAF catre turneni pentru plata retroactiva a CAS. Ca şi cand turnenii nu sunt destul de săraci, s-au trezit acum că trebuie să plătească sume cuprinse între 400 şi 600 de lei. Sumele reprezintă CAS-ul datorat fiscului pentru că au realizat venituri în 2012. Mulţi dintre cei care ni s-au adresat, nu au realizat niciun venit, nu sunt deţinători de bunuri mobile şi imobile, aşa că cererea ANAF este stupefiantă. Înţelegeam, dacă erau obligaţi să platesca CAS oameni bogaţi, care au realizat venituri suplimentare, nu nişte săraci. A devenit aproape o modă în Turnu Măgurele să te plimbi cu adresele ANAF în buzunar.

Luni dimineaţă, mulţi turneni, care au primit asemenea somatii ciudate, se vor prezenţa la Direcţia de Finanţe Turnu Măgurele pentru a încerca să lămurească lucrurile. Îi sfătuim pe cei care au primit asemenea adrese de la ANAF să nu plătească nimic, fiindcă nu au de ce. E ciudat cum a determinat ANAF faptul că oameni fără serviciu, fără bunuri, care traiesc destul de greu, să realizeze venituri de mii de lei. Sperăm ca raţiunea să triumfe şi turnenii, care au devenit deodată datori la ANAF pentru plata CAS-ului, să nu fie nevoiti să plătească. L.Dragnea a sărăcit acest judeţ atât de mult, încât sume de 500-600 de lei sunt uriaşe pentru mulţi turneni.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
dany pe 03 August 2015, 00:34
#6
se vor anula
s a votat legea amnistiei fiscale ...asa ca se vor anula

cornel pe 02 August 2015, 22:05
#5
pentru turnu cu stiri
va rog frumos daca puteti sa cititi accest comentariu vicele-primar din comuna traian se plimba mereu cu masina primariei cu contabila pe bani la prosti si lumea nu o ajuta cu nimic se duc peste tot amandoi si oameni saraci nui ajuta e un om marian besa care e grav bolnav are cancer are o galca foarte mare la gat ia taiat si piciorul acum si nu are bani saracul om nici nu are bani nici de mancare traieste dupa o zi pe alta nu are bani de drum casa se duca la buc*resti sai mai faca si lui la sptial niste citostatice gratis nu poate sal duca si pe marian besa gratis vicele-primar cu masina primariei la buc*resti nu are bani de benzina dar bani de benzina are cand se plimba mereu cu contabila rusine hotilor ati furat comuna multumesc turnu cu stiri sunteti un sait foarte frumos si corect
Mihai Gologan pe 02 August 2015, 10:36
#4
pentru #3
Da,FISCUL poate executa pe oricine,chiar si pe presedinti dar,in litera si spiritul legii.Dar oare,familia Dragnea(Liviu,Bombonica,Stefan etc.)isi platesc corect si la timp taxele si impozitele catre stat,si de unde?Din salariile alea de bugetari?Cerem si noi,cei impozitati incorect si total ilegal,sa se verifice toate firmele unde,adapost si protector este condamnatul Dragnea Liviu.Doriti un exemplu?Hotel TURRIS din TR.,ca la TelDrum SA e deranj mare si mult de lucru.
a daa pe 01 August 2015, 09:47
#3
daca
Uitasem:daca nu faceti contestatie sunteti buni de plata cu toate penalitatile ulterioare,si sa stiti ca fiscul executa silit si presedintii de state asa ca aveti grija
mda pe 01 August 2015, 09:44
#2
se pare
Se pare ca nici voi nu intelegeti.deci: minimul de plata este calculat la salariul minim si pe o perioada de un an si rezulta de plata suma de 468 de ron. Chiar daca ai venit de 10 lei tot platesti CAS 468 de ron, venit pe 2012 puteai face din dividente(actiuni),daca ai bani in contul din banca pt ca primesti dobanda deci ai un venit si la orice venit ca si la salariu platesti contributia la sanatate sau daca o sa cumperi valuta si aceasta creste ca valoare se cheama ca ai avut venit etc
Am primit plic de la ANAF pe 01 August 2015, 09:37
#1
Nu e singura institutie care isi bate joc de romani
Se stie ca statul este cel mai prost administrator dar,astazi vedem ca este si cel mai mare hot.In Romania nu mai exista o institutie care sa apare interesele si drepturile cetatenilor.Legea este facultativa si adevarul umbla cu capul spart.Ati votat PSD,acum bagati adanc mana in buzunar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.