Dezvăluiri BOMBĂ! Liviu Dragnea caută loc da casă într-un oraş din nordul ţării.

26 Iulie 2015, 00:18 | 2900 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Stapanul absolut al Teleormanului s-a plictisit de aceasta zona si vrea sa se mute in nordul tarii. Ii dorim din tot sufletul sa isi gaseasca  7 mii de metri  si sa plece. Cititi ce a declarat jupanul Teleormanului, fiindca nu stiti ce pierdeti.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a pus sâmbătă, piatra de temelie a Centrului Multicultural din Negrești Oaș, investiție de circa trei milioane de euro care va fi realizată din fonduri guvernamentale.

 Liviu Dragnea, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, și vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor au turnat, simbolic, un cancioc de ciment la fundația viitoarei case de cultură.

"De-a lungul anilor au venit aici în vizită mulți politicieni, veneau pentru că spuneau cât de frumoasă e Țara Oașului, cât de frumoase sunt costumele de aici, câtă cultură se află aici de zeci de mii de ani, dar cum veneau așa plecau. Am zis: poate exista totuși cineva odată care după ce cunoaște aceste locuri, după ce îndrăgește aceste locuri se poate gândi că și oșenii au nevoie de dezvoltare. Există cineva care poate lăsa ceva în urma lui?

Asta m-a animat tot timpul, asta m-a făcut să accept titlul de cetățean de onoare a acestui oraș. Asta m-a făcut să depun toate eforturile posibile și legale pentru ca acest oraș să devină într-adevărat capitala Țării Oașului. Sunt niște locuri atât de frumoase, cu un potențial turistic atât de mare, oameni și tineri care au nevoie de un loc unde să se desfășoare actul de cultură, care au nevoie de infrastructură, care au nevoie de o viață mai bună", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a spus că se simte foarte bine de fiecare dată când vine în zonă și că se gândește să se mute aici.

"Aici sunt cele mai frumoase locuri, după locurile din Teleorman. Este o punte de legătură, din sudul extrem am venit aici în nordul extrem al României, sunt aceiași români cu aceleași dorințe, aceiași oameni respectuoși, mai mult soare la noi din acest motiv noi nu putem nici produce, nici consuma pălincă pentru că pe asemenea călduri nu putem să bem decât o țuică mai slabă. Vreau să vă spun că atât de drag îmi este de câte ori vin aici, de câte ori stau aici, de câte ori vorbesc cu oamenii de aici încât cred că în calitatea de cetățean de onoare, dacă mă ajutați doamna primar să-mi găsesc un loc de casă, poate mă mut aici", a mai spus Dragnea.


sursa: Agerpres.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
PFHaaa... pe 29 Iulie 2015, 17:12
#9
Du-te luati-ai mandat de parnaie
NU SCAPA NICIODATA DE CATE HOTII A PUS CAP LA CAP !!!



E IN OCHII DNA !!! NU VA SCAPA NICIODATA, E NEVOIE DECAT DE TIMP !!!



LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!!
ilie de la scularie pe 27 Iulie 2015, 10:58
#8
@Cioripina alias duo Marinescu
Cred că de la căldură ți se trage. De altfel nici nu e greu de sezizat duhoarea inconfundabilă de tip fecaloid cu care poluezi acest site. Mein Liebe Grosse Idioten Kamerad, hai să-ți explic, să nu rămâi așa cum ești, adică prost ca un pârț tras în apă. Livache este posesorul celebrei mustăți care a făcut carieră în politica românească mai ales cu ajutorul electoratului cu cruce la căpătâi. O precizare și pentru tine: serviciile medicale, alea care nu prea și-au făcut datoria cu tine, tot din banii mei sunt plătiți(tu ești o căpușă pe banii noștri, și care latră la ordin atunci când Livache este înjurat). Te-am citit, ești poate un ronțăitor de buget local, un trepăduș angajat pe criterii de carnet de partid. O să-ți dau o veste neplăcută bipedule duhnitor a deșeu organic: mai sunt două luni până când Livache se va duce la vila aia plătită din banii noștri, iar tu vei fi un asistat social ( a se citi șomer) tot din banii noștri. Vorba lui Nea Traian Tomescu se strânge lațul!
Maria Cioropina. pe 27 Iulie 2015, 06:26
#7
Va rog nu exagerati!.
Nu este dragnea stapanul absolut al Teleormanului, mai avem si alti stapani. Doua intrebari:-cand se vor mai da si....stiri la Turnu cu stiri?;- Herr Ilie, cine este bre acest Livache?. O fi nepotul gornistului, care, dupa ce s-a intors din razboiul antihitlerist a facut o gospodarie colectiva?. O precizare, tot pentru tine: ospiciile pentru nebuni tot din banii nostri se intretin.( nu si din banii tai, care esti un paduche social si care vei ajunge in c*rand acolo, pe post de Napoleon).
Valu pe 26 Iulie 2015, 19:00
#6
Daca pleaca Dragnea din TR,stau beat un an
In mod cert se va muta desertul si in nordul tarii.Numai ca,pina va ajunge pe acolo,va zabovi si citiva ani pe la racoare.
cucu din padurea verde pe 26 Iulie 2015, 13:17
#5
Parerea mea
Este ca respectivul are altfel de interese, decat admirative,la adresa zonei in cauza. Simplu, financiare. Asa ca, paziti-va, nordicilor. Vine samariteanul sudului, sunteti haliti.
ilie de la scularie pe 26 Iulie 2015, 07:42
#4
Livache, Livache...
Livache, Livache, tare mi-e teamă că atât eu cât și cei care mai postează pe aici o să-ți plătim casa în care vei sta niște ani, nu știu câți, depinde cât vor hotărî judecătorii. Că vila aia în care vei sta gratuit tu o plătim noi contribuabilii. Se numește pușcărie...
piaza rea pe 26 Iulie 2015, 06:23
#3
atentionare
Oseni, aveti grija ca vine ciuma,buba neagra, tifosul varsatul de vant-toate relele de pe pamant- si pustieste tot( uitati-va la TELEORMAN). Ori fugiti ori il goniti. Cat mai aveti timp!.
w pe 26 Iulie 2015, 06:21
#2
l
duca-se
ce pe 26 Iulie 2015, 05:59
#1
ce rqu
Ce rqu e frumos la noi????pe bune??ce-i place lui in" teleormanul sau"?ca intra in judet si vede pe ai sai teleormwneni la sapa si in stanga si in dreapta..si pacat de zona in care se duce..parjoleste tot pe unde trece..tre sa plece rqu undeva unde nu reprezinta nici un pericol
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.