Teleormanean prins la braconaj in judetul Constanta.

23 Iulie 2015, 17:30 | 2519 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Rapana.

Peste jumătate de tonă rapană confiscată de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând un cetățean român care pescuise cantitatea de 685 kilograme rapană proaspătă fără a deține documente legale.

În data de 22.07.2015, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, aflați în misiune pe plaja Punctului Pescăresc Tăbăcărie din municipiul Constanța, au identificat pe cetățeanul român N.C.B., în vârstă de 38 ani, domiciliat pe raza județului Teleorman, care descărca dintr-o barcă 14 saci de rafie ce conțineau rapană proaspătă în cochilie.

În urma solicitării documentelor, s-a constatat că bărbatul în cauză, administrator al unei societăți de profil, nu deține licență sau autorizație de pescuit comercial, dar nici avizul poliției de frontieră, fapt pentru care polițiștii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării cantitatea de 685 kilograme de rapană în valoare de 685 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil conform procedurilor legale.

Persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de 'pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescui și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit', faptă prevăzută și sancționată de art. 64 litera a și h, din O.U.G. 23/2008 modificată și aprobată prin Legea 317/2009.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
raciu pe 25 Iulie 2015, 01:39
#4
visul meu
visu meu e sa dau la vurent pe amazon. nu ma compromit cu spania vreu sa dau la c*rent pe amazon sau nil. daca nu ma duc si pe neajlov
turcu pe 24 Iulie 2015, 20:21
#3
ptr necunoscatori
ba raciu se duce acum pe ebroo in spania,prinde intr-o saptamina cit ar lua aici in 10 ani.PROSTILOR.
raciu pe 24 Iulie 2015, 02:23
#2
dau la c*rent si pe luna
sint smecher si dau la c*rent unde vreau eu
j pe 23 Iulie 2015, 21:41
#1
5j
si io care credeam ca e racu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.