Adrian Gâdea şi Victor Drăguşin, doi neica nimeni cocoţaţi în funcţii foarte importante.

18 Iunie 2015, 00:04 | 2394 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Adrian Gadea si Victor Dragusin, doi lideri ai PSD Teleorman.

Cele mai importante funcţii din judeţ sunt ocupate de doi indivizi depăşiţi la toate capitolele.

Adrian Gâdea, preşedintele marionetă al CJ, pur şi simplu nu ştie ce e cu el şi dacă ce i se întâmplă este adevărat. Şeful CJ Teleorman nu are nicio idee despre dezvoltarea judeţului. Dacă este întrebat ce trebuie făcut pentru ca Teleormanul să se redreseze economic, nu ştie despre ce este vorba. S-ar putea să vorbească de tot felul de strategii care nu au nicio legătură cu realitatea, ci doar cu interesele de grup ale pesediştilor. De când a fost pus de Dragnea în fotoliul de la CJ, caricatura lui Putin îşi ocupă timpul cu tot felul de festitivitati şi premieri de adolescenţi şi bătrâni. Dacă preşedintele CJ taie frunză la câini, ce să mai zicem de subordonaţi!

Victor Dragusin, un primar fara griji.

Edilul-şef al reşedinţei de judeţ are mare grija de pensionari,  cărora le oferă tot felul de diplome. Elevii sunt şi ei băgaţi în seamă, fiindcă dă bine la imagine. Victor Drăguşin are pe mână cel mai mare buget din judeţ, însă se cunoaşte prea puţin din ce ar putea să facă. Alexandria stă foarte bine la capitolul flori, primarul fiind un mare iubitor de frumos. Bugetul capitalei de judeţ este destul de mare, cu toate acestea, Primăria s-a împrumutat aproape de limită. Dacă în Alexandria nu ar fi toate instituţiile judeţene, municipiul reşedinţă ar pierde mult la toate capitolele. Oraşul este ţinut artificial în viaţă de bugetari, sistemul privat fiind mult mai slab. Administraţia pesedistă nu a făcut nimic pentru dezvoltarea economică a oraşului şi transformarea lui într-o adevărată locomotivă a judeţului.

Citeste si: EXCLUSIV TCS: Tun de milioane de euro dat de Liviu Dragnea când era în fruntea CJ Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
CIONTA CIUPERCENI pe 18 Iunie 2015, 20:39
#2
EU SINT CIOBANUL LUI CRACEA
Pentru CRACEA si gasca lui de penali de la CIUPERCENI mai aveti de frecat bancile scolare si la urma sa visati functii.
ciuma rosie pe 18 Iunie 2015, 13:42
#1
psd coruptie
ce au votat in2012 au ales saracie disperare si inapoiere economica

excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.