Accident auto produs de o şoferiţă din Turnu Măgurele. Un biciclist a fost lovit de Ana Maria A., 43 de ani. (video)

23 Mai 2015, 22:40 | 3717 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Accident auto comis de o soferita diin Tr. Magurele. foto:voceavalcii.ro

Un accident rutier care putea sa aiba consecinte foarte grave s-a petrecut marti, 19 mai, in localitatea Raureni din judetul Valcea. O soferita din Turnu Magurele a adormit la volan si a lovit un biciclist.

 Conform informaţiilor obţinute de la Poliţia Rutieră Vâlcea, vinovată de producerea accidentului este Ana-Maria Avram – 43 de ani, din Turnu Măgurele, care conducea un Ford în momentul în care a adormit la volan şi l-a acroşat, cu oglinda, pe biciclistul Rândunel Carol G. – 48 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a suferit un traumatism toracic, o contuzie la bazin şi o contuzie la cotul stâng, el fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În schimb, şoferiţa s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală. Totul s-a întâmplat pe DN 64, la Râureni, pe patru benzi, atât biciclistul, cât şi şoferiţa circulând în acelaşi sens de mers. Conform martorilor de la faţa locului, femeia a recunoscut în faţa poliţiştilor rutieri că a aţipit la volan în momentul în care l-a acroşat pe biciclist.
Rănitul a fost preluat la scurt timp de un echipaj SMURD Vâlcea, pentru a fi transportat la spital, el fiind se pare uşor rănit. „Zece metri m-a aruncat în aer. Adormire la volan" – spunea rănitul înainte de a fi urcat în ambulanţă.

 

sursa:voceavalcii.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
IULI pe 07 Iunie 2015, 09:45
#12
OPINIE!
Se poate intimpla oricui sa fie implict intr-un acident rutier, cine circula cu masina stie despre ce vorbesc.

Referitor la comentarile rautacioase,...AR TREBUI SA VA FIE RUSINE.
oana pe 29 Mai 2015, 11:11
#11
????
De ce toata lumea vorbeste urat despre Ana ? Pentru ca nu sunteti si nici nu veti fi nici pe sfertul ei, aici este problema. Rautatile pe care le ati scris nu o afecteaza si nici voua statuie in piata publica nu va face nimeni . Toata discutia se rezuma la faptul ca a lovit un om de 130kg cu oglinda ... Se vede clar ca omul nu a avut nimic,doar a tragediat in ideea ca va lua mai multi bani! Cat despre arab, asa cum il numiti voi, el( de fapt este fenician si are si un nume ) chiar a felicitat-o pentru pentru ca s-a desc*rcat singura intr-o asemenea situatie ! Ana nu este angajata lui, este mai mult decat atat ...este prietena de familie de multi,multi ani ! Toti suntem leoparzi in privat, asa ca haideti sa fim seriosi, nimeni nu a murit, asa cum nimeni nu este cum s-a scris anterior! Daca o vedeti pe Ana pe strada, pun pariu ca o salutati, ceea ce denota caracterul si principiile voastre !
!!! pe 28 Mai 2015, 22:39
#10
!
Ce mizerii de comentarii. Teoretic, fiecare e liber sa-si spuna parerea, dar in halul acesta? Chiar simtiti o mare placere vorbind asa? Nu cunosc persoana in cauza, dar m-au scarbit comentariile acestea pline de ura.
::::: pe 27 Mai 2015, 12:33
#9
bravo irina
Mai irina esti tare .a ajuns cu* asta sasi ia apararea singura de ofticata . nu a fost f... bine si nu a mai vazut decat ... in fata ochilorrr. M... o sa moara infipta daca mai face asa. Ochioasa asta de femeie care seamna cu semnul intrebari . este o cracanata de p.. ca se ... si in c*r da peste lume pe drum si dupaia tot ea este suparata ca nu a fost .... bine . sa se pise toti caini pe tine ana de ... ce esti si de laudatoare si maancatoare de ... stirba si m.. .
Irina pe 26 Mai 2015, 13:16
#8
Nu plânge Ana
Nu plânge Ana ca diseară vin acasa si o sa vezi ce ai sa pățești . Te- ai facut de cap toată noaptea si apoi ai plecat la drum sa nenorocesti lumea. Sa iti între bine in cap fataaa ca nu scopi usor. Nenorocita Ana Avram!!
!!!! pe 25 Mai 2015, 20:16
#7
'ras'
Frustrata e ma-ta nu oamenii care lasa comentarii si isi spun parerea, e dreptul fiecaruia.. Este vorba de inconstienta aici, e un pericol public....
!!!! pe 25 Mai 2015, 18:50
#6
!!
Baii frustratilor vedeti-va pe voi si apoi comentati de ea,daca voi sunteti in stare sa munciti cat munceste e,toti stim sa aruncam vorbe aiurea,dar gunoiul din ochii nostrii nu il mai vedem!!!
anonim pe 25 Mai 2015, 12:22
#5
ce criminala
Handicapata asta nu gandeste. Toata lumea stie ca pana***a este si cu cine sa f.... Crede ca lumea nu afla dar stie tot orasul ca este o taratura de femeie . a farmat toate masinile lu arabu si crede ca este soferul p....o sa o omoare ala cand o sa afle ca ia farmat masina handicapata a dracu . nici dinti nu are in gura de m... ce e
maria pe 25 Mai 2015, 12:01
#4
proasta proastelor
Femeia asta nu lucreaza pentru nimeni! Este pe firma ei asa se lauda . Daca a adormit la volan este vina ei ...nici a masinii nici a biciclistului! Inconstienta este a soferului care a condus obosit! O cunosc bine pe aceasta saracie de femeie care se lauda ca are de toate si ca este o doamna! Este un gunoi . are sa mi dea bani nu numai mie, intregului oras are sa i dea bani sc*rsura asta! Am Crezut ca este om dar e un nimic. Are probleme peste tot daca nu o tinea arabul pe langa al era moarta
Adriana pe 25 Mai 2015, 07:48
#3
oameni buni
E paradoxal ce spune victima asta . cum sa il arunce 10m in aer ? In primul rand omu are 130 kg .. In al 2 lea rand a fost lovut cu oglinda . de unde atata aberatie ? Oricui se poate intampla ! Bai Irina ia vezi ti tu de viaata ta ! Lasa drama .. Ce mare cacat ca a fost obosita . tr magurele = oras de cacat ! Numai barfitoare si dobitoace fara creier
q pe 24 Mai 2015, 23:24
#2
chiar asa
Se zbate mult femeia....pacat ca n.are pt cine.
Irina pe 24 Mai 2015, 21:07
#1
O cunosc foarte bine pe Ana
Fata asta este tot timpu foarte obosita din cauza lui Samer ala cu cartoane, o obosește la maxim. Vaide capul ei ! A ajuns sa adoarma la volan? Asta este un mare pericol pentru Națiune. La pușcărie cu astfel de c*rve si incapabile . Pune viiata in pericol la oameni nevinovăți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.