A început căderea lui Liviu Dragnea. Propunem crearea unui Guvern onorific al Teleormanului, jupânul urmînd să fie prim-ministru.

16 Mai 2015, 00:03 | 1955 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

După cum ştie ţara întreagă, de la morţi pana la cei vii, Liviu Dragnea a fost condamnat, deocamdată, la 1 an cu suspendare şi trei ani de încercare. Din păcate, jupânul a fost obligat să îşi dea demisia din funcţia de ministru, urmând ca în câteva zile sa renunte şi la functia de preşedinte-executiv al PSD. Decizia justitiei nu e definitivă, de aceea, la completul de cinci judecători ai ICCJ, mai puţin nu are cum sa primeasca, însă  condamnarea se poate transforma într-o pedeapsă cu executare. Pesediştii din Teleorman, la aflarea veştii, s-au bucurat în prima fază că jupanelul nu e închis. După ce gluma s-a îngroşat, s-a lăsat o linişte amestecată cu teamă.

De acum încolo, nimic nu o să mai fie ca înainte, de aceea pesediştii sunt puţin mai mult dezorientaţi. Nu ştim ce o să facă fără puterea baronului roşu, dar le propunem să înceapă cu o perioadă de doliu. Şi acesta este doar începutul, cu timpul, toţi cei care au distrus această zonă vor fi tot mai iubiţi. Ţinând cont că jupânul se învăţase cu aerul rarefiat, credem că ar fi cel mai nimerit, pentru o perioadă de acomodare, ca la nivel de judeţ să se înfiinţeze un guvern, iar Dragnea să fie prim-ministru.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ion pe 17 Mai 2015, 19:53
#7
Ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea e strigător la CEDO
"De ce l-au persecutat fariseii din DNA şi l-au condamnat saducheii de la Înalta Curte? Pentru că a înmulţit voturile – viilor binecuvântările turismului electoral arătând, iar celor din morminte ştampile dăruindu-le.

Ce rost mai are să se întristeze declarând rec*rs? Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este preşedinţia executivă a PSD.

Ridicarea oficială la rangul de martir se va săvârşi mâine, când Cuviosul intenţionează să-şi depună mandatul în faţa credincioşilor din Biroul Vecinic (Permanent)." LM
tic pe 17 Mai 2015, 12:32
#6
tac
Problema lui Liviu nu e doar referendumul. Presiunea a crescut brusc şi a sarit dopul. (Nu Dan Dopul,primarul pitic}. Este vorba despre dopul sticlei cu furăciuni săvârşite de Dragnea. Şi va urma dosarul Teldrum,care este muuuuuuult mai stufos decât cel al referendumului. Cât îl priveşte pe primarul Dop, îi va sări şi lui cu siurantă ceva...........
fane pe 17 Mai 2015, 09:38
#5
in sfarsit ...
Liviule, probleme ma?! smile))
INNA pe 16 Mai 2015, 16:19
#4
Inca un mare hot condamnat
Caderea era inevitabila,acum sau mai tarziu.Problema este,elctoratul s-a trezit sau doarme si suspina tot dupa hotii si mincinosii care l-au trimis in crunta saracie?
a pe 16 Mai 2015, 07:55
#3
b
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ce-are-de-ascuns-ponta-in-dosarul-referendumului--370740
Diamant Nefinisat pe 16 Mai 2015, 01:24
#2
ASAAA !!!!!


MAI AI UN HOP SI TE-AI DUS DE TOT !!!!
NEC pe 16 Mai 2015, 01:03
#1
ASTA
Ar fi culmea..dar parca zicea ca doreste sa ramana parlamentar..tupeu frate,,mare tupeu, cum zicea Amza Pelea:,,Iauzi fa Veto, asta vrea sa faca legi din puscarie, pai asta ne mai lipsea..legi formulate de penali''In ce tara ne situam??in vreuna din lumea a treia??Dreacu..suntem europeni...sau asa i-a invatat nastase??cu tupeu..asti nu sunt sanatosi..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.