Percheziţii ale DNA la fostul loc de muncă al Bombonicăi Dragnea.

13 Mai 2015, 00:02 | 2712 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Perchezitii in Teleorman.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman a devenit cea mai cunoscută instituţie din judeţ. Faptul că Bombonica Dragnea, soţia baronului roşu teleormănean, Liviu Dragnea, a lucrat acolo este o dovadă că ilegalităţile se săvârşeau cu sprijin de sus. După ce Floarea Alesu, fosta şefă a Bombonicăi de la DGASPC, a fost arestată o perioadă, au început să cadă şi alte capete.

După cum au informat agenţiile de presă, procurorii DNA au efectuat pe tot parcursul zilei de marţi, 12 mai, percheziţii domiciliare în municipiul Alexandria, în cazul unei anchete ce vizează fapte de corupţie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, precum şi la sediul direcţiei. Percheziţiile sunt făcute de DNA, după cum a confirmat actualul director al DGASPC Teleorman, Olguţa Şefu, verificările acestora fiind canalizate asupra unor acte contabile. De altfel, procurorii DNA au fost şi la domiciliul fostului director interimar, Rodica Miloş. Când te gândeşti că şi Bombonica Dragnea a lucrat la contabilitate, mai că îţi vine să pariezi cine va fi condamnat primul: Liviu sau Bombonica. Deocamdată, Liviu e în pole position, însă nu aduce anul ce aduce ceasul.

Citeste si: Bombonica şterge urmele: nu mai e acţionară la SC Hotel Turris SA Turnu-Măgurele. C.Mandroc i-a preluat acţiunile pentru o sumă uriaşă!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
La multi, la multi ani !! pe 16 Mai 2015, 01:45
#2
La multi, la multi ani !!
La multi, la multi ani !!
am pe 13 Mai 2015, 02:07
#1
b
La mulți an!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.