Zgomotele din faţa blocului G2 deranjează locatarii. Poliţia Turnu nu intervine, deşi are această obligaţie - comentariul zilei.

23 Aprilie 2015, 00:07 | 3179 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Activitatea Poliţiei Turnu Măgurele nu este de natură să mulţumească locuitorii oraşului. Sunt prea multe şi prea dese încălcările legii, iar poliţiştii turneni nu intervin, deşi aceasta este obligaţia( subliniem, obligaţia, lor). O problemă rămasă în suspensie este cea referitoare la zgomotul din oraş în timpul noptii, zgomot care perturbă odihna turnenilor. Un cititor al site-ului ne-a trimis un comentariu referitor la o asemenea inacţiune a poliţiştilor din Turnu. În cadrul rubricii "comentariul zilei" publicăm postarea acestui cititor.

Iată comentariul:

"Treziţi-vă, d-lor miliţieni(scuze, dar asta sunteţi cei mai mulţi,) nu mai dormiţi în timpul serviciului! Marţi seară, la ora 22.00, o gaşcă de puştani a ascultat muzică, a făcut gălăgie în faţa farmaciei Catena, la Central. Onor d-nii miliţieni, care erau de serviciu, au trecut pe lîngă ei cu maşinuţa lor cea nouă  şi nu i-au deranjat deloc! Chiar nu vă e ruşine? Acum este frig şi avem geamurile închise, la vară ce vom face? Nu este suficientă gălăgia de la taxiuri, care sunt aici de la 5 dimineaţa pînă noaptea? În blocul G2, la etajul 3, locuieşte un domn miliţian (îmi pare rău, numele nu îl ştiu, se ştie el), care nu ia niciun fel de atitudine atunci cînd este nevoie. Alţi colegi ai domniei sale (din alte oraşe, nu Turnu Măgurele, să fim bine înţeleşi) intervin atunci cînd este cazul, chiar dacă nu sunt în timpul serviciului....Ai noştri nu fac nimic nici cînd sunt la serviciu!!!"

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
b pe 24 Aprilie 2015, 19:39
#5
parere
bai timpitule cu comentariul tau. eu locuiesc in bl.d-15/1, linga parculet si voi solicita la vara cite un politist/copil/mama care sa-i altoiasca cu p**anul peste dinti cind vor deschide gura, la joaca. trebuie sa-i intelegem si pe cei tineri ptr.ca si noi am fost ca ei. faptul ca tipa la acea ora trebuia sa ei tu timpitule atitudine si nu sa vina politia sa ne amendeze copii asa cum facea pe timpul impuscatului cind la ora 21,00 eram cu totii in casa. hai sictir !
GUESS WHO !!! pe 24 Aprilie 2015, 12:19
#4
POLITIA STIE TOT !!!


TACE SI ISI IA PARTEA DE LA FIECARE IN PARTE !!!



NU VA MAI DURA PREA MULT, MAI AVETI PUTINA RABDARE !



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU
aiurea pe 23 Aprilie 2015, 22:33
#3
ba, da asta e tare
Ce comentariu misto! Nu ma pot opri din admiratie! De azi dimineata incerc dar nu reusesc! Oare ce sa ma mai fac? Probabil voi muri de fericire!
mtr pe 23 Aprilie 2015, 21:37
#2
executie..
Mamaa ce as pune mana pe o mitraliera si as face horror cu ei...
Gigi Fecali pe 23 Aprilie 2015, 10:45
#1
militienii..........
..........deci cum spuneam, militienii sunt la fel de incompetenti ca si edilii "orasului"; ei sunt platiti din bani publici sa acopere si sa inchida ochii la furturile si nelegiurile ti**nilor, a camatarilor si interlopilor. Daca in schimb vreo batranica fura o paine, fiti siguri ca militia isi va face datoria cu prisosinta!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.