Accident auto: un şofer din Tr. Măgurele a accidentat, în comuna Traian, un biciclist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

21 Aprilie 2015, 00:02 | 2822 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Intre bicicleta si masina e o  singura invingatoare:masina.

O vorbă populară spune că, dacă eşti beat, mai bine stai acasă, fiindcă se pot întâmpla multe lucruri neplăcute. Conform unui comunicat al IJP Teleorman, de acest adevăr s-a convins şi un biciclist din comuna Traian, care a fost la un pas de un accident foarte grav. Un șofer din Turnu Măgurele,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 A, în comuna Traian, în direcţia de  mers Turnu Măgurele către Lisa, s-a angajat în depăşirea unui bărbat care se deplasa, în calitate de biciclist, în aceeaşi direcţie de mers. Biciclistul a virat brusc la stânga, fără a se asigura, fiind lovit cu partea din faţă a autoturismului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat  la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest iar acesta a  indicat  o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul biciclistului, rezultatul, în urma testării cu aparatul etilotest, a indicat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
. pe 02 Aprilie 2017, 20:18
#3
.
LA NOI, IN PERMANENTA: "MORTUL ESTE VINOVAT", INDIFERENT

DE SITUATIE....
anonimmm pe 22 Aprilie 2015, 07:34
#2
......
Din cauza unor betivani iti f..i masina, bagaleas pl in gat
Unu din Ciuperceni pe 21 Aprilie 2015, 11:16
#1
Criminalul Simionescu
Accidentul de care ne spuneti in articol,s-a intamplat exact invers decat cel in care Simionescu A UCIS UN OM.Dosarul nu cred ca a fost inchis,mai ales ca cel ce l-a instrumentat GRESIT,nu mai este printre cei care pot fi trasi la raspundere(fostul sec*rist Iordanescu).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.