Angajaţii Donau Chem Tr. Măgurele au intentat proces, pentru ca să-şi primească drepturile. Lingaii din conducerea sindicatului refuză să îşi facă datoria.

10 Aprilie 2015, 00:04 | 2416 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Conflictul de muncă dintre chimiştii turneni şi conducerea combinatului continuă. Angajaţii Donau Chem, mai exact, o parte dintre ei, s-au hotărât să cheme societatea în instanţă. Instanţa de judecată o să constate că Donau Chem nu s-a achitat de obligaţii şi în 50-60 de zile procesul o să aibe o finalitate. Nici în ultimul ceas, pupincuriştii din sindicat nu vor să îşi facă datoria şi să dea în judecată combinatul în numele chimiştilor, din contră, se opun şi fac tot posibilul să dezinformeze pentru ca acţiunea să nu reuşească. Bineînţeles, mulţi angajaţi nu vor să dea societatea în judecată, fiind minţiţi de conducere.

Frica şi ameninţările de tot felul îşi au rolul lor, însă. până la urmă, nu se mai pot muşamaliza. După şedinţa de la Primărie, s-a dovedit că autorităţile au jucat teatru şi nu au rezolvat nimic concret. Doar o hotărâre a instanţei de judecata îi mai poate ajuta pe chimişti să îşi primeascaă drepturile de la cel mai bogat român,  aflat deocamdată la puşcărie. Cum să regrete un chimist că nu mai este  angajat în combinat când, pentru salariu trebuie să deschidă proces? Din păcate pentru angajaţi şi oraş, combinatul chimic este pe marginea prăpastiei şi doar o minune îl mai poate salva.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
franchestain pe 11 Aprilie 2015, 23:43
#2
finca ca nai lucrat în agricultura lu canalia Niculae frate Gamalie
Cacus nun teleg o cestie-daca cîstiga unu bine la cînp în România la ce mai pleaca culegatorin Italia,Spania,Franta sin alte tari mai calde?Si daca cum spune lumea cum cavem agricultura frate,de ces saraci taranusi si tarancutele si de ce face foamea orasanu?Si dacai cîstigat întun an de taranus cam cît în 2 de operador astan seamna ca tea slugarit aia cam cît în 4 ani de operador frate.Sacus sami spui daca careva a facut avere dupa o viata de taranus normal la cînp si sami mai zici cam cît traeste un taranus dupo viata la cînp si ce pensie ia dat smekeru orasan dupa ce la batut vîntu si ploia si zapadan noada sin sfecla toata viata lui la agricultura.Sa le dea Dumnezeu la taranusi viata lunga si pensi mari ca ei sa traiasca ca canalile iliesco comuniste care le calculeaza salari si pensi de hîndel.Paste fericit la tuturor si sauzim numa de bine ca cît rau exista pe planeta asta e bine sa mai auzim si de bine.Amin!
Gamalie de la sculatorie. pe 10 Aprilie 2015, 18:09
#1
Ei, si ???
Sunt loc*ri berechet in agricultura si in legumicultura. Eu intr-un an am castigat cam cat in 2 de operator in Combinat si nu mi-au cazut unghiile.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.