Judecătoria Turnu Măgurele a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele şi a confiscat o armă de la Ciopaca Ion şi un postrovol de la Udrita Ştefan.

02 Aprilie 2015, 00:03 | 2915 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Arma.

În ultimele zile, oamenii legii  turneni au confiscat o armă şi un postrovol. Lupta cu infractorii trebuie să fie reală, pentru că, în această zonă, până acum doar s-a mimat. Sperăm ca oamenii legii din Turnu vor conştientiza ce se întâmplă şi vor trece la acţiune. In cazul confiscarii armei, Judecatoria Turnu Măgurele a admis  propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele si,  in baza art. 5491 alin. (3) lit. b C. proc. pen., art. 112 alin. 1, lit i C. pen. a dispus confiscarea unei arme marca Gamo, model Deltamax,seria 04-1C-604164-06,de calibru 4,5 mm, de producţie Spania, armă de tir cu aer comprimat, cu ţeavă ghintuită, în lungime totală de 1010 mm, lungimea ţevii 455 mm aparţinând numitului Ciopâcă Ion, depusă la camera de corpuri delicte a IPJ Teleorman, conform dovezii seria AB nr.0057409 din data de 07.10.2013.

 În al doilea caz, Judecătoria Turnu Măgurele, in temeiul art.5491 alin.3 lit. b Cod procedură penală, a admis Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele şi a dispus confiscarea postrovorului apartinand numitului, Udrita Stefan,  confecţionat din fir textil de culoare albă, cu diametrul de 3 m, având ochiul de plasă de 30 mm/30mm, prevăzut cu plumbi la partea interioară şi un inel metalic, sfoara la partea superioară, în valoare de 400 lei, aflată în camera de corpuri delicte a I.P.J Teleorman, conform dovezii seria B nr.30241/07.07.2014.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Si mai judecator pe 07 Aprilie 2015, 12:24
#6
Esti certat cu cartea
Lasa dracului codurile si pune mana pe cartile adevarate,se scrie,,incolo'',legat,F.F.-istule care esti...si trebuia sa scrii,,pielea'',seralistule...Nu pun semnul exclamarii,fiindca te invat,nu tip la tine.Se mai numeste al mirarii,dat nu ma mir de lipsa ta de educatie.

Procororii si judecatorii s-au mutat la parnaie,ca au alte preocupari,in afara de confiscarea de prostovoale.
Fane pe 07 Aprilie 2015, 12:13
#5
Felicitari
Dupa limba de lemn,autorul a militian.Bravo,nene,ati confiscat un puscoci aproape inofensi,cu aer si un alau,sa va dea Dumnezeu sanatate,zic.

Cele mai multe arme,periculoase intr-adevar,le-a confiscat un prieten de-al meu,pe care nu il numesc,sa nu-l bag in gura prostilor.

S-a carat,ca nu mai avea loc de copiii de suflet ai mutului de Ene,care este patron in casa statului,zic

Ca mai are s-o invieze pe masa-marea si sa o aduca aici,dupa ce a preamarit toate neamurile umflatei de nevasta-sa,care merge la sala,,zic.
cetatean pe 06 Aprilie 2015, 10:13
#4
Mana pe carte !
"Postrovol"?, vai de capul vostru...Termenul corect este "prostovol".Nici o legatura cu G.Paunescu.Va mai si dati culti, basistilor !
Judecator pe 03 Aprilie 2015, 12:36
#3
Va mananca piele
Aveti voie sa scrieti ce vreti mai putin de justitie ! Aveti grija de acum in colo ca altfel o patiti.
Gargantua pe 02 Aprilie 2015, 11:57
#2
asta e stire?
Asta e o,,stire'' scrisa de un fost grefier care are prea mult timp liber si sta pe portalul instantelor de judecata sa vada ce mai e nou. Normal ca nu iti poate oferi niciun detaliu despre cazurile respective, in afara de ce i se da,,mura in gura'', adica dispozitivul sentintei.

pescarul fara peste pe 02 Aprilie 2015, 09:25
#1
SE PESCUIESTE CU CURENT IN DRACI
Ati prins si voi un braconier,cu restul care au sleit apele din jurul orasului nostru,ce ati facut?Politia si Politia de Frontiera pentru ce isi iau salariile alea babane?Corect se spune PROSTOVOL.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.