Şi parchetul se fură, nu-i aşa? Patru minori din Tr. Măgurele au sustras parchet de la o locuinţă de pe strada Traian. Parchetul e scump, aşa că mai bine l-au furat.

01 Aprilie 2015, 00:01 | 2149 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Si parchetul de fura la Turnu Magurele.

Poliţişti din Turnu Măgurele au depistat în flagrant patru minori cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, toţi din Turnu Măgurele,  în timp ce transportau pe strada C.Dobrogeanu Gherea din localitate 20 de pachete de parchet. În urma cercetărilor, s-a stabit că cei patru ar fi furat bunurile dintr-o locuinţă aflată în construcţie situată,  pe strada Traian din Turnu Măgurele.

Bunurile au  fost recuperate şi restituite ginerelui proprietarului. Minorii s-au ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ‘’furt calificat”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.  La Turnu Măgurele se fură orice, asa că nu ne surprinde aceasta nouă infractiune comisă de minori.

 
 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
anonim pe 06 Aprilie 2015, 04:56
#5
.........
sunte-ti facuti gramada smile)))
nebunusatului pe 02 Aprilie 2015, 04:56
#4
CIOROI
Nu doar Salavatorii si Zarnaienii au imputit intregul oras sunt mult mai multe gasti organeizate dupa acelasu tipar, grup de minori coordonati de majori care sunt trimisi la produs zilnic . Noi pagubasii suntem lasati sa ne pazim avutul si integritatea singuri .

Domnilor politisti, toata stima pentru munca voastra, felicitari pentru prinderea celor doi insa e prea putin, majoritatea patrulelor trimise la noi in cartier taie frunza la caikni pur si simplu ...se plimba absenti pe la sosea, pe la calea ferata in zona pasarelei dar pe strazile bine cunoscute nu-si murdaresc pantofii ...AVIZ CONDUCEREA, ori nu-i instruiti ori nu-i controlati, si de aici cercul vicios...
Diamant Nefinisat pe 01 Aprilie 2015, 17:30
#3
ASTEPTAM SA II RIDICATI SI PE CEI MAJORI !
FELICIATARI POLITISTILOR PTR CEI MINORI PRINSI, ASTEPTAM SA II RIDICATI SI PE CEI MAJORI CARE FURA MULT MAI MULT SI MAI PROFESIONIST ! CARE CONTRIBUIE LA ORGANIZAREA SI ANTRENAREA MINORILOR IN FURTURI !



TAIATI FENOMENUL DE LA RADACINA !
Diamant Nefinisat pe 01 Aprilie 2015, 17:27
#2
ASTEPTAM SA FACETI RAZII PANA II CURATATI PE TOTI !
ASTAZI 01.04.2015 AMBASADOR SI ARMANDO ERAU LA PLIMBARE PRIN CENTRU ORASULUI IN JURUL OREI 16:30 .



CUM POT FI INCA IN LIBERATATE ACESTI INFRACTORI ?!?



ALTI 2 CIOROI DE PE STR. CALARASI CARTIER MAGURELE, VAZUTI CAND SUSTRAGEAU BUNURI DIN AUTOTURISME IN ZONA CENTRALA A ORASULUI IN JURUL OREI 18:30 !



SEMANALMENTE : 1,70 m, 65 kg, par lung in partea de sus a capului si tuns sc*rt in lateral si spate- nespalat, neingrijit. total dezordonat- trening albastru inchis si o vesta maron peste bluza de trening, adidas sport negru combinat cu alb.

Respectiv 1,60 m . 55 kg par lung in partea de sus a capului si tuns sc*rt in lateral si spate- nespalat, neingrijit. total dezordonat- trening neagru adidas sport negru.
Diamant Nefinisat pe 01 Aprilie 2015, 17:18
#1
ASTEPTAM MAI MULTE ACTIUNI DIN PARTEA POLITITEI !!!
FELICITARI POLITIEI ! DAR VA RUGAM SA II AGATATI SI PE CEI MAJORI !



Zărnăienii sunt 12 frați plus mama și tatăl lor. Kent, Ambasador, Armando, Căminaru, Fagaras sunt la fel de periculoși ca și ceilalți.

Sunt toti rude cu Stazian și Salvatoru. Stazienii locuiesc pe Strada Viitorului iar ceilalți pe Strada Mihai Viteazul in Cartierul Magurele. Salvatoru Zarlianu(chioru) este nepotu lui Elvis.



SALVATORU', ELVIS, ARMANDO, AMBASADOR, KENT, CAMINARU, GANDU, PRINTU', FAGARAS.



DOMNILOR POLITISTI ! ASTEPTAM SA VA FELICITAM PTR DECIZIILE CORECT LUATE PRIVIND LINISTEA SI SIGURANTA CETATENILOR ORASULUI TURNU MAGURELE !



Domnilor Proc*rori care dispuneti urmarirea penala prinvind infractiunile pe care acestia le savarsesc va rugam sa propuneti "INTERDICTIA DE A MAI INTRA IN ORASUL TURNU MAGURELE" la incarcerarea lor !



SA PLECE INAPOI DE UNDE AU VENIT SI SA NE LASE DRACU IN PACE ODATA PTR TOTDEAUNA !



LA PUSCARIE CU TOTI CIOROII SI INTERDICTIE PE TURNU MAGURELE !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.