Un alt caz de restante salariale la Turnu Măgurele. La fabrica de confecţii Gina Impex SRL nu s-au mai plătit salariile de doua luni.

28 Martie 2015, 00:04 | 3057 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Soseaua Alexandriei din Tr. Magurele, locul unde isi are sediul Gina Impex, fabrica unde nu s-au platit salarii de 2 luni.

Se înmulţesc cazurile de muncitori neplătiţi cu lunile în Turnu Măgurele. După salariaţii de la combinatul chimic Donau Chem, care nu-şi primiseră salariile de două luni, o problema asemănătoare a apărut la fabrica de confecţii Gina Impex SRL, patronată de  Veronica Irimia (fostă Doncea) şi Dan Chivulescu. Muncitoarele de la această fabrică nu şi-au mai primit salariile de două luni, pentru că patronii au probleme finaciare mari. Acum câteva zile, textilistele au refuzat să mai intre la lucru, dorind să aibă o discuţie cu patroana. După câteva ore de aşteptare, doamna Veronica a discutat cu muncitoarele şi le-a spus că nu mai are bani deoarece clienţii fabricii nu au plătit marfa lucrată. Se pare că nişte clienţi externi vor face plăti, nu se ştie când, şi muncitoarele îşi vor primi salariile. Această promisiune nu ţine de cald muncitoarelor, mai ales că unele dintre ele sunt singurele care lucrează din familie.

Dacă săptămâna viitoare nu vor primi nici măcar o parte din salariile de mizerie cu care le plătesc patronii, protestele se vor intensifica. Fabrica de textile Gina Impex avea şi două secţii în alte localităţi, una în comuna Salcia, alta în satul Dudu, însă ambele s-au închis. Deocamdată temporar, însă nu se ştie dacă nu sunt primele semne că falimentul bate la uşa acestei fabrici de confecţii. După Donau Chem şi Gina Impex, oare ce firma o va lua pe urmele lor? Situaţia din Turnu Măgurele este foarte gravă, autorităţile locale n-au făcut nimic pentru ca oraşul să aibă investitori cu forţă finaciară mare. Dacă se închid câteva fabrici şi combinatul chimic, trebuie să ne luăm adio de la statutul de oraş. Să le mulţumim lui L.Dragnea şi lingăilor săi pentru acest dezastru spre care păşeşte Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
. pe 31 Martie 2015, 19:31
#4
.
Nu consider ca informatia in care doamna Veronica este moldoveanca are legatura cu ce se intampla. Doamna Veronica face tot ce ii sta in putere sa rezolve aceasta problema, legat de comentariul de mai sus cum ca muncitoarele stateau afara nu are legatura cu realitatea, daca stateau afara in PAUZA, nu inseamna ca faceam greva.
Turnean pe 30 Martie 2015, 08:36
#3
Inca nu s-a rezolvat
Nu cred ca s-a rezolvat problema inca. Am trecut astazi de dimineata pe acolo - in drum spre Alexandria - iar muncitoarele erau in fata fabricii. Se pare ca nimeni nu vrea sa munceasca fara sa fie platit, ceea ce mi se pare foarte normal. Prea fac abuz patronii astia prin Turnu
UN ORASEAN pe 28 Martie 2015, 09:53
#2
ORAS CONDUS DE CIUMA ROSIE
PATRONATELE FAC CE VREAU DIN LIPSA DE LOCURI DE MUNCA LA DONAU CHEM DI RESTU TEXTILE,LA DONAU CHEM SUNTEM CONDUSI DE PESIONARI AGARICI PELEA SI BAN IAR ORASUL DE NEMERNICI CA DREAGNEA SI MOHANU CUCLEA CARE AU GONIT INVESTITORI

cool cheese
Bunel pe 28 Martie 2015, 08:31
#1
Niste venetici profitori
O moldoveanca mare cat iapa CAP-ului si un taran prost si mîndru,care iși bat joc de saracele femei.Falimentul scrie pe voi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.