S-a deschis China Mega Shop, cel mai mare magazin de produse nealimentare din Turnu Măgurele. Preţurile nu sunt atât de mici pe cât ar avea nevoie Turnu.

25 Martie 2015, 00:03 | 11869 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
China Mega Shop.

Marţi, 24 martie, s-a deschis la Turnu Măgurele magazinul China Mega Shop. După cum îi spune numele, magazinul este unul exclusiv, marfa fiind importată doar din China. Produsele chinezeşti sunt, de multe ori, de slabă calitate, însă acest lucu nu este o regulă. Şi la magazinul din Turnu Măgurele, deschis la etajul întâi al fostului complex comercial Central, există şi produse de o calitate mulţumitoare, având în vedere condiţiile de viaţă din Turnu.

China Mega Shop este un magazin uriaş, cu sute de modele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Pe lângă acestea, există şi un  mic "rai" al copiilor, sute de modele de jucării fiind o tentaţie pentru cei mici. Preţurile articolelor din magazin sunt mai mici decât în celelalte locuri, însă nu atât de mici pe cât se aşteptau unii turneni. Oricum, e o îmbunătăţire a comerţului din Turnu, astfel că multe dintre tarabele inestetice de lângă magazinul Central vor fi nevoite să coboare preţurile sau să dispară. Indiferent de preţuri, cel mai bun lucru este că turnenii vor avea posibilitatea să alegă dintre mai multe produse decât în oricare alt magazin turnean.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
alina pe 27 August 2016, 15:48
#17
pretu
La cat inchide sambata?
conteaza parerea noastra ??? pe 06 Septembrie 2015, 16:04
#16
pentru cei care sunt oameni adevarati
RUSINE CELOR CE APLAUDA CHINEZARIILE DE DOI BANI IN ORASUL NOSTRU.GANDITI-VA CATE LOCURI DE MUNCA AM FI AVUT DACA AVEAM PRODUCTIA NOASTRA PROPRIE.AM DEVENIT SCLAVI IN TARA NOASTRA,PE PAMANTURILE NOASTRE,IN LOCALITATILE NOASTRE.AM DEVENIT PIATA DE DESFACERE PENTRU SUROGATUL CHINEZILOR,ITALIENILOR,GRECILOR,ARABILOR.DE CE NU-SI VAND MARFA LA EI IN TARA SI VIN LA NOI? NE-AU DESFIINTAT FABRICILE,UZINELE,PENTRU A NU MAI AVEA LOCURI DE MUNCA, IAR TINERII NOSTRI SA FIE NEVOITI A PLECA IN STRAINATATE SCLAVI.BATRANII MOR DIN CAUZA NEAJUSURILOR,COPIII SUNT NEGLIJATI,DIN CAUZA CA PARINTII LOR TREBUIE SA MUNCEASCA IN ALTE ORASE SAU IN ALTE TARI.CHIAR APLAUDATI FAPTUL CA ITALIANUL INCASEAZA BANI DE LA CHINEZ,DESFIINTAND UN FOST COMPLEX DE STAT CE A FOST CUMPARAT LA UN PRET DE NIMIC?
Cucu* din padurea verde pe 27 Martie 2015, 19:49
#15
Un strop de demnitate
Imi cer scuze daca am calcat pe taramul propietarului de spatiu virtual. Spre deosebire de multi altii, in comentariile mele nu veti gasi mai mult decat observatii sau ironii. Jignirile grobiene le las in seama specialistilor. Dar, atat timp cat consider ca ma intereseaza, voi fi pe aici.
Ilie de la sculărie pe 27 Martie 2015, 06:39
#14
@Cucu' năucu'
Cucule, dacă tot te-ai apucat să faci pe Pruteanu, cere-i calculaturului lu' matale să-ți dea și diacriticele, nu de alta dar așa este corect ortografic în limba română. În ceea ce privește pe ceilalți postatori, cine plm ești tu să-i critici? Ai lăsat și tu vreo dâră în urma ta? Mein Idioten Kamerad, nu te ține nimeni cu forța aici. Așa că lasă-neeee, lasă-neeee! wink
cucu* din padurea verde pe 26 Martie 2015, 18:16
#13
Ruga pentru scriitori, postaci si parerologi
Nu mai violati limba romana, nici gramatica aferenta ei. Trebuie neaparat sa ma apuce dezgustul cand accesez site-ul si vad idiomurile rezultate din comentarii? Daca nu stiti a scrie, abtineti-va. Valoarea vorbelor voastre e nula, daca scrisul este o enigma pentru voi. Va multumesc anticipat pentru intelegere.
codrut pe 26 Martie 2015, 17:55
#12
Foarte bine
Bravo China!

.cic pe 26 Martie 2015, 16:56
#11
:))
raspberry raspberry raspberry
elena pe 25 Martie 2015, 20:51
#10
ptr cetatean
D -le lasand la o parte agresivitatea din comentariu va intrb daca a-ti vz marfa romaneasca,italieneasca,poloneza care este ff buna turceascaetc etc.Lasti tarabagii in pace,sunt concetatenii nostrii,de ce atata ura ptr ei???
gogu pe 25 Martie 2015, 19:27
#9
china
decat tarabele de la central mai bine un shop oricum cei de la tarabe tot din europa luau marfa
GOGU STERIADE pe 25 Martie 2015, 17:41
#8
SA CREDETI VOI CA ...
....NU INTRA,,RUMANU,,SA CUMPERE DE LA ASTIA,DACA GASESTE TATA LEANA DERO SAU MIRATAI CE PE LA ASTIA GEN HAS,VAX,PRAF SI INALBITOR CLOR SAU O BLUZA GEN 3,8O RON,UMPLE TOATA LINIA,ULITA SI CE MAI VRETI VOI,STIE SI POPA SI AIA DIN GROAPA CE A VAZUT SI CE A CUMPARAT EA DIN COOPERATIVA AIA MARE DE LA,,CHINEJII,,.SA FIM SERIOSI STIMABILILOR.
eu si tot eu pe 25 Martie 2015, 13:51
#7
boicotati mega rahatul de chinezi
Bine este sa nu le calce nimeni magazinul de kkt-uri chinezesti si o sa plece cu coada intre picioare dar cam greu sa avem constiinta asta.
un cetatean pe 25 Martie 2015, 11:57
#6
pt elena
de unde crezi cucoana ca provin tzoalele alea de firma cu care iti imbraci copilul? inca nu ati inteles ca totul, dar absolut totul se produce in china? reveniti-va si ganditi nu va mai uitati la A3 ca v-ati tampit de tot. sunteti saraci si prosti.....inteleg ca saraci va vrea dragnea si clica lui ca sa va poata manip**a in voie.....dar pt prostie nu aveti scuze, gandurile nu le poate controla nimeni !!! chiar v-au murit toti neuronii?????? wink
Ghilerme pe 25 Martie 2015, 11:19
#5
Zinaaaaaaaaaa!!!
Esti praf!
Nazareno pe 25 Martie 2015, 10:17
#4
Zinooooooo,tu sti ce vorbesti?
De cand e Primarul Cuclea stapan pe proprietatea mea?De cand primaria hotaraste cine si cum inchiriaza,si catre cine?Tu daca vrei sa-ti inchiriezi apartamentul sau casa te duci la Primarie sa-l intrebi pe Cuclea daca ai voie?Sau cine trebuie sa-ti fie chiriasi?Terminati odata cu prostia asta ca Primaria trebuie sa faca si sa stie tot.Suntem in anul 2o15,nu in 1980.
PENNY pe 25 Martie 2015, 10:04
#3
FALIMENTUL ORASULUI TR,MAG.E APROAPE
Democratia presupune si o libera conc*renta.Asta numai daca totul se desfasoara in normalitate cu legile din Romania.Garda Financiara trebuie sa stea cu ochii pe ei.Daca nu,stam noi,cetatenii.Frauda este atat la ei cat si la tarabe si pe Praporgescu.
zina pe 25 Martie 2015, 08:32
#2
!!!!!!!!!!!!
ganditiva ce alegere buna sa facut cu acest mega shop daca a dorit sa infrumuseteze orasul de ce nu a creat spatiul sus in complex in asa fel incit sa mute tarabele acolo pentru ca taxele si impozitele de la tarabe merg catre primaria tr magurele banii erau reinvestiti inapoi in acest oras pe cale de disparitie iar acum banii veniti catre mega shop vor merge catre china cetateanul chinez isi respecta si isi alege conducator chinez nu alege pentru primarul din tr magurele si nici pentru presedintele Romaniei DA!!!!!nazarenola fel,ce face banii facuti aici cu muncitorii nostri a mia parte o investeste in salariul muncitorilor restul se duce in italia nu merg catre statul roman si nici catre oras in sine cati dintre acesti locuitori va vor mai sustine DL PRIMAR in continuare ganditiva si cei mici din cadrul angajatilor primariei caci si acolo se va inchide tara cam tarziu dar mai exista o sansa!!!!!!!!!!!!!!

elena pe 25 Martie 2015, 07:29
#1
??
Tu ti-ai imbraca copilul cu un articol macar din ce se afla acolo??Si toate preturile sunt cu cel putin 3 Roni mai mari decat in oras.Dezamagire totala,nuuu???Tarabele nu vor disparea ptr ca in mare parte sunt ale vechilor comerciant din comunism si mananca comertul pe paine.Au trecut ei prin multe provocari fe acest gen.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.