Trai pe vătrai: Tel Drum, lucrare de 2,5 milione de lei ( peste 25 de miliarde de lei vechi) pentru canalizarea unei străzi din Craiova. Prietenii( lui Dragnea) ştiu de ce!

26 Februarie 2015, 00:03 | 2179 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu si Olguta.

Se vorbeşte în ultima vreme cam puţin despre celebra firmă Tel Drum, numită şi puşculiţa lui L.Dragnea. Dacă nu se vorbeşte, se face, adică Dragnea îşi aranjează lucrări pentru sume uriaşe. Acum câteva luni, firma Tel Drum a semnat un contrat uriaş pentru canalizarea unei străzi din Craiova. Pentru Aleea IV Brestei, de lucrările de canalizare se va ocupa asocierea de firme SC TEL DRUM SA – SC TOTAL ROAD SRL, contra sumei de circa 2,5 milioane de lei, fără TVA. Peste 680 000 de euro vor intra în buzunarele Tel Drum, cadou de la Olguţa Vasilescu, primarul pesedist al Craiovei şi prietenă bună cu baronul de Teleorman.

Iată că firma Tel Drum, chiar dacă nu mai primeşte contracte grase în  Teleorman, găseşte "găzduire" în alte zone. Deocamdată, Tel Drum apare doar în rapoartele de la Uniunea Europeană, însă nu e departe timpul când şi DNA va cerceta aceste contracte. Oricum, craiovenii se pot declara mulţumiţi că Tel Drum a primit doar 2,5 milioane de lei pentru canalizarea unei zone, faţă de milioanele de euro primite de aceeasi firmă de la Primăria Turnu pentru alte proiecte similare în oraşul nostru. Deh, la noi e mai scump, căci Turnu Magurele e foarte bogat, având mai mulţi miliardari decât Monaco.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Valeriu pe 26 Februarie 2015, 10:35
#1
FIRMA MAFIOTA
Firma TelDrum fura si capuseaza orice buget local acolo unde /prinde/lucrari.Primarii cunosc acest lucru,iar pentru asta primesc indicatii pretioase.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.