Câinii comunitari, un pericol pe străzile oraşului Tr. Măgurele. Domnule primar, faceţi ceva pentru noi, cei care ne deplasăm pe jos.

23 Februarie 2015, 00:06 | 1630 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Cainii comunitari, o problema pentru Tr. Magurele.

Odată cu apropierea primăverii, parcă mai abitir decât în alţi ani, haitele de câini vagabonzi au devenit un mare pericol pentru locuitorii urbei noastre. Haitele, cu un număr de peste zece  câini în grup, umblă nestingherite prin oraş. E cald, e perioada împerecherii, însă ce vină au turnenii că Primăria, cea care deţine un serviciu pentru hingheri, nu a luat nici o măsură sau nu a reuşit să diminueze numărul acestor câini? Am văzut copii care merg pe drumuri ocolitoare atunci când le apare în faţă vreo haită de câini. Nu sunt de-ajuns mizeria si gropile, acum mai trebuie sa fugim si din calea cainilor comunitari.

E adevărat că, atunci când nu mergi pe jos, aşa cum fac funcţionarii superiori ai primăriei, nu observi pericolul. Dar, domnilor, aveţi rude şi copii care nu se pot proteja de câini. Bătrânii trăiesc o adevărată groază atunci când, din întâmplare, întâlnesc haitele de câini. Primarul Cuclea priveşte tandru din Meganul Primăriei, astfel că nici prin cap nu-i trece că acesti câini comunitari sunt o pacoste pentru turneni. Aveţi de gând să ne scăpaţi de acest pericol? Domnule Cuclea, chiar şi un bun sportiv nu se poate apăra prin fugă de aceste animale. Aveţi milă de noi, bieţi muritori, şi diminuaţi numărul câinilor vagabonzi. Se poate şi nici nu costă mult. Încercaţi?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
ioi pe 24 Februarie 2015, 22:40
#11
ttt
Cei mai multi caini sunt la tomberoane
Un latrator comunitar pe 24 Februarie 2015, 17:40
#10
Ham, ham, Marius
Bravo, Mariusica fara frica[ si fara pertinenta,sic],le-ai dat clasa purtatorilor de nadragi.Acum ne vor privi cu mai multa bunavointa. Vom capata oase de la ei. Tu, fiind baiat bun, promit sa impart cu tine osul meu. wink Ham,ham, sa dea Domnul tuturor oamenilor glagoria ta, sa o ducem si noi mai bine. tongue laugh
Marius pe 24 Februarie 2015, 14:36
#9
JEGOSULE
Mars ma drq de je**s de panarame ordinare ... va musca cainii ??? nu aveti si voi mila de ei .... normal ca daca nu va luati de ei nu va face nimic si stiti cum sa va comportati cu un caine sa ii dati o bucata de paine je**silorr... daia va musca ma panarame de oameni ce sunteti...... voi sunteti mai rau ma ca niste cainii panaramele drq

NNNNNN pe 24 Februarie 2015, 09:28
#8
OOOOOOOO
NU MAI ARUNCATI CU OTRAVA PE STRAZI SA OMORATI CAINII COPII PUN MAINILE PE ASFALT SI SE CONTAMINEAZA,PRINDETII PE CAINI NU PE COPII.
Iulica pe 24 Februarie 2015, 07:51
#7
Urla noaptea ca lupii
Aseara stateam si auzeam cum urla un caine in miez de noapte mai ceva ca un lup.Sigur ii cerea pe limba lui drepturile pt o viata mai buna si nu una mizera ! Insuportabili si ziua si noaptea. Ziua si dupa lasatul serii imi este si frica sa imi plimb propriul patrupet de teama ca acesta poate fi atacat oricand de dulaii lasati in voia lor
Ilie Nistor. pe 24 Februarie 2015, 07:09
#6
Se zice ca.....
...se cheltuie sume importante pentru strangerea, adapostirea si hrana cainilor comunitari. NU CUMVA //TREBURILE// SE FAC NUMAI IN CONTABILITATE SI CINEVA MANANCA BANII??. CICA S-AR FI CONSTRUIT UN //INTERNAT// MODERN PENTRU PATRUPEZI, DAR CEI DE LA ECARISAJ, DUPA CE PRIND CATIVA CAINI, II TIN INCHISI CATEVA ZILE, APOI LE DAU DIN NOU DRUMUL IN ORAS.ASA SA FIE DLE ING CORNEL CONE??
Un latrator comunitar pe 23 Februarie 2015, 15:35
#5
Ham-Ham
Eu sunt un purtator de purici si capuse comunitar si pretind a fi dus la un adapost ptr comunitari. Am auzit eu ca acolo alocatia de hrana e mai mare decat multe alte cheltuieli ptr oameni nevoiasi sau decat alocatia copiilor. Mai, dar sa nu va puna dracii sa furati din ea, ca va iau turloaiele in colti. LOL LOL LOL LOL LOL
Cuc Lea pe 23 Februarie 2015, 14:17
#4
Saracilor!
Daca nu vreti sa va muste dulaii comunitari, luati-va masini!

Eu nu sunt asistat social ca voi si am masina straina. O sa las cainii sa se inmulteasca pana cand or fi mai multi ca turnenii veniti de la sate!
ION pe 23 Februarie 2015, 12:01
#3
xyz,tu vorbesti romaneste?
Modul de *exprimare*,nu are nicio legatura cu felul in trebuie aplicata legea.Cine a spus ca trebuie omorati cainii???Ei,doar trebuie imputinati,castrati si izolati in loc*ri stabilite de lege.Si chinezii s-au inmultit intr-un mod ametitor,dar nu am auzit pe nimeni sa pomeneasca ceva de exterminarea lor.Iar pentru asta au facut o lege si o aplica.E atat de simplu,dar nu se vrea sau poate,autoritatile,nu sint capabile de asa ceva.
xyz pe 23 Februarie 2015, 08:26
#2
pt redactie
Domnilor care scrieti aici, atunci cand primaria a luat masuri si a mai otravit sau omorat caini prin metode "neortodoxe" a-ti sarit in sus si v-ati exprimat nemultumirea fata de "nerespectarea drepturilor cainesti". Voi cand va exprimati corect, ca nu mai intelegem nimic. Cand ii omoara nu e bine, cand nu-i omoara iar nu e bine. Atunci mobilizati voi toti redactorii care scrieti si luati voi masurile ce se impun . Daca sant prinsi si dusi in adaposturi, sariti iar cu gura ca se cheltuiesc bani pt.caini si pentru amarati nu se aloca, daca ii gasiti morti pe la tomberoanele unde se mai arunca cu otrava, iar nu e bine, chiar nu mai intelegem nimic.
Ilie Nistor. pe 23 Februarie 2015, 07:23
#1
Aveti multa dreptate!.
Domnule Primar Cuclea ( si dlor consilieri locali- PENTRUCA ESTE SI TREABA DVS!), dati-o dracului de treaba, chiar nu se poate rezolva problema cainilor vagabonzi??. Daca nu se poate, va propun SA DESFINTATI COMPARIMENTUL DE ECARISAJ, S-AR FACE ECONOMIE LA FONDUL DE SALARII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.