Accident auto provocat de fiul unui poliţist din Tr. Măgurele. Un copil este în comă la Bucureşti.

19 Februarie 2015, 00:03 | 5009 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Accident.

Un cititor al site-ului ne-a scris că sâmbătă, 14 februarie, a avut loc un accident de circulaţie pe Strada Călugăreni din cartierul turnean  Odaia, accident  în urma căruia un copil este în comă la Bucureşti. Nu avem alte informaţii despre acest caz, de aceea aşteptăm ca cei care au fost la faţa locului sau au auzit câte ceva să ne scrie. Deocamdată, ştim că cel care a provocat accidentul este un "plod de miliţian". Se ştie că Poliţia Turnu a muşamalizat multe accidente, de aceea nu ne miră dacă se încearcă punerea batistei pe ţambal.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Cunostinta pe 25 Februarie 2015, 21:45
#17
@AnOnIm
Cred ca nu il cunosti pe sofer deloc daca poti sa spui asta hmmm
AnOnIm pe 25 Februarie 2015, 16:10
#16
Sofer
Eu il cunosc bine pe sofer si pot sa va spun ca doarme pe el, ala si la 20km/h face accident, se impiedica pe drum cand merge...
anonim pe 24 Februarie 2015, 14:59
#15
am vazut fetita
Stie cineva ce face fetita? A iesit din coma? Cat despre sofer, atentie mare. Nu se poate sa treci cu asa viteza pe langa un grup de copii. Poate sa-ti sara in fata dar... ai raspunderea ta. Nu conteaza ce se intampla cu el, cert a nenorocit un copil pe viata(sa nu vorbim de sechele,daca scapa). Ai pe constinta toata viata un copil nevinovat!!!
grasu pe 24 Februarie 2015, 13:11
#14
acident
fetita era supravegheata de catre bunic si erau mai multe persoane de fata si mai multi copii

anonim pe 23 Februarie 2015, 06:53
#13
grav
Il cunosti asa bn pe baiat incat sa-l numesti nenorocit? Ce a facut? K este un baiat f linist? Ce i s-a intamplat lui se poate intampla oricui. Sanatate fetitei si capul sus Vali.
grav pe 22 Februarie 2015, 19:54
#12
grav
toata lumea il cunoaste pe sofer este un nenorocit care la experienta lui si pe strada acea sta si el pe calugareni se circula cu 40 la ora nu cu 90 cat avea el dar fiind plod de politai acum mama e de vina de ce nu sa dat pana acum pe turnu cu stiri ca il fc pe taicaso dodita purcaru de ras .mi ar place sa fc puscarie ca la cat de mandri erau nu le dateai cu ..de nas
Valentin F. pe 21 Februarie 2015, 21:28
#11
ACCIDENT !!!!!!!
Fratilor, nu mai dati vina pe baiatul acesta, nu are nici o vina, nu avea viteza, iar parintii copilului trebuia sa o supravegheze, vi se pare chiar normal ca un copil de aproape 3 ani sa stea pe "sosea" si parintii linistiti in casa, hai sa fim totusi seriosi, nu mai dati vina pe baiatul asta, este foarte linistit, nu a suparat pe nimeni cu nimic. Marturisesc ca am fost la locul accidentului. Doresc din suflet cpilului insanatosire grabnica. Cu multa stima si respect, Valentin F ( Odaia).
rAzNa pe 20 Februarie 2015, 18:12
#10
prieten
Este foarte usor sa comentam despre altcineva..puteam fi oricare dintre noi in locul lui...il cunosc bine pe acest baiat..este foarte linistit..dar stau si ma intreb oare ce cauta un copil la 3 ani pe strada nesupravegheat..
odaianu pe 20 Februarie 2015, 16:14
#9
sanatate multa..
Sai dea Bunul DUMNEZEU multa sanatate la copil..!!!!!Se poate intimpla oricui....nu trebuie generalizat...!!!Si nu conteaza cine este la volan...nimeni nu doreste sa faca rau.Dode Varzaru este un om deosebit...Sai ajute Bunul DUMNEZEU sa fie bine.!!!
anonim pe 20 Februarie 2015, 14:18
#8
dodita purcaru
Este fiul fostului politist Dodoita Purcaru. Înainte de a scrie stiriile informati-vă
Anonim pe 20 Februarie 2015, 14:00
#7
..
Fetita a iesit din coma. Si a fost vina celui cu masina cat si a parintlor fetei. Iar tatal baiatului e aproape zilnic la sputal la cea mica cat despre baiat este inca in stare de soc. De acum in colo documentativa mai bine ca nu conteaza al ui fiu esti se intampla oricui. wink wink wink wink
anonim pe 20 Februarie 2015, 12:31
#6
informati-va inainte de a publica
Fostul politist este dodita purcaru.ar fi tb sa fie modificat articolul in urma informatiilor .articolul a fost publicat fara a avea o informatie precisa
anca pe 19 Februarie 2015, 17:56
#5
cine e in stare sa va plateasca pt asemenea articole?
"Plod de polistist"???? bai inteligentule care ai scris articolul asta, unde te crezi?? Zici ca vorbesti despre vreun fiu de sef din politie sau mai stiu eu ce... auzi?! Daca pe baiatul acesta il numesti "plod de politist", fiul tau cum se numeste, fiu de prost? In primul rand daca scrii o stire, scrie-o cand ai toate informatiile. Pai tu nu stii nume, stii doar sa jignesti, nu stii nici cine sunt partile implicate, scrii articole pe barfele care le auzi la colt de strada? Ceri informatii suplimentare cititorilor? Pai tu ne aduci la cunostinta ceva sau vrei sa-ti completam noi articolul?

Se numeste accident!!!!! Stii care este definitia acestui cuvant? N-ai fost nici martor ocular, nu vorbi de musamalizare!! Transmite familiilor acestora sa aiba puterea sa depaseasca cu bine, cu sanatate acest hop, acel copil sa fie bine ca nu a avut nimeni intentia sa-i faca rau.
Gigione pe 19 Februarie 2015, 16:59
#4
Baiatul lui Dodita
Pustiul care a lovit fetita este fiul lui Dodita politaiu din Odaia.
Turneanu pe 19 Februarie 2015, 13:19
#3
calugareni
Str.Clugareni si Ghica Voda nu sunt sosele sunt strazi de cartier si cum sau pus indicatoare de ciorculatie ar trebui si restrictie de viteza cel mult 40 la ora pentr ca pe acolo ori cind te trezesti in fata masini cu cite ceva sau cineva iesind din c*rte brusc.

Si pentru c*rios soferul am auzit ca este fiul fostului politist Varzaru o persoana foarte cumsecade. cool smirk
anonim pe 19 Februarie 2015, 11:23
#2
grav
dak e baiat de politai nul baga la zdup il acopera ala nu e tot om sau e pom sa se faca dreptate

anonim pe 19 Februarie 2015, 09:55
#1
grav
Il cunosc f bn pe baiatul care a lovit fetita. Lipsa de experienta isi spune cuvantul dar si iresponsabilitatea din partea parintilor fetitei. Ce cauta oare un copil de 3 ani singur pe strada?? Puteam fi la volan oricare dintre noi. Este usor sa arunci cu pietre. Si ce importanta are fiul cui este? Oamenii astia au facut tot posibilul k fetita sa fie bn si parintii fetitei recunosc ca au si ei partea lor de vina . D-ne fereste de astfel de evenimente!!mai bn gandim putin inainte de a vb. Fetita este din ce im ce mai bn si ma rog sa-si revina complet.q
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.