Nereguli depistate de Curtea de Conturi în Teleorman! CJ Teleorman, acuzat că a plătit nejustificat firmei Tel Drum 4,6 miliarde de lei.

18 Februarie 2015, 00:03 | 3267 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Curtea de Conturi.

Nereguli depistate de Curtea de Conturi in Teleorman! Potrivit raportului pe anul 2013 al Curtii de Conturi, au fost identificate nereguli financiare la mai multe institutii din judet. Printre acestea, Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Casa Judeateana de Pensii, Primaria Rosiorii de Vede, Directia Silvica si Consiliul Judetean. In timpul misiunilor de audit financiar la nivelul Agentiei Judetene de Plati si Interventie in Agricultura au fost constatate inregistrari eronate sau omiterea inregistrarii in evidenta contabila a unor bunuri, venituri si garantii in valoare de circa 160 000 lei.

Consiliul Judetean Teleorman a efectuat plati in cadrul lucrarilor de deszapezire firmei Tel Drum in cuantum de peste 460 000 lei, reprezentand cheltuieli cu amortizarea, incluse in mod nejustificat in tarifele de asteptare si de functionare a utilajelor. La finantarea obiectivului de investitii “Reabilitare, consolidare si amenjare mansarda la Clublul Copiilor Rosiorii de Vede” de catre Inspectoratul Scolar Teleorman s-au constatat mai multe incalcari ale legislatiei in legatura cu executia si decontarea lucrarilor de investitii ce au determinat un prejudiciu de aproape 900 000 lei, la care se adauga penalitati de intarziere in valoare de 330 000 lei. Cu privire la aceste abateri a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria. In raportul Curtii de Conturi se arata ca la unitatile adminsitrativ-teritoriale Orbeasca, Baita si Calmatuiu de Sus s-au constatat fapte pentru care exista indicii ca au fost savarsite cu incalcarea legii penale.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
profesorul pe 18 Februarie 2015, 17:32
#4
ministrul educatiei
Maine,la Universitatea Valahia din Alexandria,va avea loc sedinta cu directorii unitatilor de invatamant din Teleorman. La intalnire,va participa si ministrul educatiei,Sorin Campeanu. Nu credem ca ministrul va sufla vreo vorba despre disponibilizarile pregatite pe ascuns,care vizeaza personalul din invatamant. Este vorba despre aproximativ 5.ooo de persoane din toate categoriile din invatamant,care se vor trezi in fata faptului implinit (acela de a pleca acasa),gratie modificarii metodologiei pe care Ministerul Educatiei o pregateste "pe furis".
Oprica pe 18 Februarie 2015, 14:20
#3
Mai, zyx
,,Il capo di tuti cappi,,va fii in c*rand acolo unde-i este locul,adica la puscarie.Eeeee,sa vezi atunci ce li se vor dezlega tuturor limbile si vor canta intr-un cor tot ceea ce vor sa auda cei de la DNA.Inca putina rabdare,ca mai este foarte,foarte putin.
zyx pe 18 Februarie 2015, 13:22
#2
pt llyg
Nici o institutie din Teleorman nu va scoate datoare la stat vreo firma din cele enumerate de tine si asta pentru ca la conducerea lor sint numai oamenii lui dragnea. Trebuie sa intelegi ca nimeni nu isi risca locul de munca numai pentru a se pune rau cu il cappo di tutii cappi.
LLYG pe 18 Februarie 2015, 11:55
#1
DNA si Curtea de Conturi la Tr.Magurele
Trebuiesc controale si verificari foarte amanuntite si la Primaria Municipiului Turnu Magurele,atat in prezent cat si la anii din urma,timp in care primar a fost Mohanu Nicolae.Sa vedem si cum s-a cheltuit banul public de catre Primaria Turnu Magurele impreuna cu Consiliu Judetean,si unde au ajuns banii,la ce firme?Daca ANAF doreste cu adevarat sa aduca bani la bugetul statului,atunci sa verifice firmele TELDRUM,WFA si pe cea a lui Procopiescu Nicu.Firme abonate la lucrari cu primariile si Consiliu Judetean.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.