România – singura democrație din lume unde Liviu Dragnea e liber.

30 Ianuarie 2015, 00:02 | 2118 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre criticile din raportul MCV: “Dacă se trage întruna în Parlament, se trage în democraţie, e un atac la democraţie”. Mda, asta chiar e bună! Deci dacă toţi condamnaţii penal sunt în comisii juridice şi încă fac legi, dacă toate secretarele şi toţi şoferii şmecherilor au ajuns demnitari, toţi incompetenţii şi agramaţii au ajuns miniştri şi toţi hoţii urmăriţi penal îşi dau demisii de onoare dar se ascund în spatele imunităţii parlamentare, dacă toate astea trebuiau să poarte un nume, un singur nume, voi le-aţi spus democraţie? Băi, dar voi de puşcărie n-aţi auzit? Dupa A.Videanu, un alt teleormanean celebru, urmeaza sa faca o vizta la DNA.

sursa:kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
gaina pe 05 Februarie 2015, 19:55
#11
pt varzaru
varzaru este suparat pe taranus ca la prins la braconaj,si la turnat la politie,stiu si fratii codrea de ada ceva,probabil ca asta este traficul de influienta,sa musamalizeze cazul?
franchestain pe 31 Ianuarie 2015, 16:55
#10
ai avut dreptate maestre ca cade mafia cu fratele Basescu cu tot
cacus frate nu mai scapa jupinu si cu ceata lui nici cu arbitru de tusa si nici cu ala de rezerva.Amin!
liviu dragnea pe 31 Ianuarie 2015, 13:10
#9
@ ilie de la sculatorie
tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh
Ilie de la sculărie pe 31 Ianuarie 2015, 08:13
#8
Stat mafiot
Când v-am spus că mafia este treanspartinică, că nu se pot deosebi mafioții între ei, care este roșu și care este porocaliu, că Dragnea este mână-n mâna cu BăSSescu și cu Udrea, am fost înjurat vârtos. Uite că evenimentele se precipită, mafioții se dau în gât unul pe altul, Udrea i-a dat în gât pe Coldrea de la SRI și pe Kovesi de la DNA, Sandu l-a acuzat pe BăSSescu de implicare în toate aceste ilegalități. Gata, buboiul s-a spart, puroiul a început să iasă. Nu cred că Dragnea va mai sta mult timp liber, fiindcă la cum se denunță între ei mafioții ăștia, sigur și el va ajunge după fileu. Treaba e când, dar sper că în cel mai sc*rt timp.
cucu' din padurea verde pe 30 Ianuarie 2015, 18:09
#7
Aferim, vere
Dragii de alesi se simt persecutati? Ar fi o solutie...Mutarea sediului DNA in Casa poporului. Economie, tata. Si productivitate. Rezultat-rentabilitate.Inca o solutie: confiscarea totala a veniturilor dobandite pe cai nelegale. Sa vada si ei cum e munca in zadar, ca tot romanul de rand.Puscarie? Mai putina, ca e tot pe banii nostri.Sa nu spui ca am idei radicale de stanga. Asa vede plebea situatia alesilor. App: cine Dzeu i-a ales?
cocos pe 30 Ianuarie 2015, 15:34
#6
din 2odai
se spala banii si ii pune pe carlige sa se usuce.

gaina pe 30 Ianuarie 2015, 12:24
#5
din odaia
la briza dunari este spalatorie de bani.si taranoiu se madalin stie.
liviu dragnea pe 30 Ianuarie 2015, 12:06
#4
sic, sic
Alt teleormanean la DNA? Pai e vb de Ioan Nicolaie, nicidecum de mine, ditamai vicepremierul(fost).Mie imi zambeste mustata cu subinteles wink tongue laugh tongue laugh
Cetatean cu SRL pe 30 Ianuarie 2015, 10:37
#3
BRIZA DUNARII
Cum de a reusit taranoiul ala de sofer,Madalin,sa-si deschida restaurant pe platforma de la BAC ? Cu ce bani,care este provenienta lor,cine i-a dat autorizatiile si cu ce firma a realizat acest loc de spalat bani si facut evaziune fiscala?Alo,se aude la Garda Financiara,la Primarie,la Parchet?
dan varzaru pe 30 Ianuarie 2015, 08:51
#2
nemultumit
dar pe fostul sofer madalin cind il salta ??? ca multe sfori a tras si taranu asta,el face cel mai mare trafic de influenta,
ȚOJRȚT HA pe 30 Ianuarie 2015, 00:44
#1
DRAGNEA/UCIGA-L TOACA
IN TRECUT SE FACEAU GUVERNE IN EXIL,ASTAZI GUVERNELE SE FAC IN PUSCARIE.IA UITATI-VA CE FEL DE OAMENI SINT IN JURUL LUI DRAGNEA.OAMENI MARUNTI FARA PREGATIRE PREA MULTA,FARA VERTICALITATE SI MORALITATE.SINT OAMENII CARE GIREAZA STATUTUL DE HOT SI MINCINOS AL LUI DRAGNEA.DIN PACATE,INCA NE MAI CONDUC.DIN FERICIRE PENTRU NOI,NU PENTRU MULT TIMP DE-ACUM INAINTE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.