Poliţiştii turneni au depistat în trafic un tânăr fără permis de conducere, iar un alt conducător auto a refuzat să i se recolteze mostre biologice.

27 Ianuarie 2015, 00:04 | 2409 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Politia.

 Infracţiunile şi contravenţiile rutiere sunt tot mai dese în Turnu Măgurele. Numai dacă nu ar dori, poliţiştii turneni nu ar putea aplica sancţiuni în fiecare zi.  Ce potenţial pericol există pe şoselele turnene! Poliţişti din Turnu Măgurele au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada General Praporgescu din Turnu Măgurele, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Tot poliţişti din Turnu Măgurele au depistat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism pe strada Taberei din localitate, cu toate că se afla sub influenţă băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spital unde şi aici a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Celui în cauză i s-a intocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchet.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
PAI EI DE ASTIA SUNT PLATITI pe 27 Ianuarie 2015, 17:26
#4
POLITIA=MAFIA
OPRENEEE PE ALE NETI AIA DIN KATANGA II MAI OPRIM SI NOI CU TOATE NATILE DE MASINI INSCRISE PE TOATE TARILE POSIBILE SI FARA PERMISE.A?CE ZICI?SAU ISTIA NU ISI PLATESC AMENZILE SI NU ARE ROST SA II DERANJAM,ASA OPRIM SI NOI PE UN TATAIE,UN FRAIER CEVA SA NU ZICA NIMIK SA PPLATEASCA SI AMENDA DOR ASTA ESTE ROSTUL NU?

asu pe 27 Ianuarie 2015, 16:02
#3
pt sofer a b c
Cel prins pe praporgescu face parte din categoria amintita de tn si multi altii de altfel
da si pe 27 Ianuarie 2015, 10:51
#2
opreneee
si pe noris si pe veti si pe boangheru si pe cel cu un ochi de la primarie etc
Soferul A,B si C pe 27 Ianuarie 2015, 00:56
#1
Baa,da ce politie tare avem
Da pe ciorile care au permise luate fara sa stie sa scrie si sa citeasca si cu asigurari facute pe la Tavocu.Cu masini inscrise sau nu in alte tari si fara Inspectie Tehnica Periodica(ITP),cum ramane?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.