Lecţie de management pentru P.Basanelli: la SC Imperial lipsesc oamenii calificaţi!

25 Ianuarie 2015, 00:06 | 2477 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Textilistele din Turnu au probleme, desi muncesc bine.

Fabricile de confecţii din Turnu Măgurele au, în majoritate, patroni străini, italieni fiind cei mai mulţi dintre ei. Ca lucrurile să meargă e nevoie de români, pentru că ei cunosc mentalitatea şi modul de lucru al muncitoarelor românce. La SC Imperial Turnu Măgurele, patronii, Marinelli E. şi Basanelli P., s-au înconjurat de o gaşcă de români care nu au competenţa să conducă o întreprindere. Articolele noastre anterioare au produs unele urmări pozitive pentru o parte dintre angajaţi. Acest lucru demonstrează forţa opiniei publice. Din sursele noastre, am aflat că multe muncitoare au început să ridice capul şi să-şi ceară cu fermitate drepturile.

Fiindcă vrem să dăm şi patronatului o şansă, oferim o lecţie gratuită de management pentru domnul Patrick Basanelli. Ne gândim că poate a fost dezinformat şi nu cunoaşte adevărata stare de lucruri din fabrică. Decât să-i oferiti 2000 de euro salariu unui ingineraş, care mai mult creează probleme, mai bine luati o parte din salariul acestuia şi ofereati recompense mai mari pentru confecţionere şi oameni calificaţi. Pentru salariul uriaş, inginerul respectiv nu ştie decât să se fofileze şi să nu facă nimic. La banii aceştia, găsiţi oameni competenţi, care să ia măsuri atunci când sunt probleme, nu să aştepte rezolvarea din cer. De exemplu, măsurile de securitatea muncii sunt inexistente, la unii muncitori s-au dat haine de protecţie, la alţii, nu. Consilierii dumneavoastră primesc o grămadă de bani pentru a încurca lucrurile. E penibil cum a stat în autoturism directorul Simion, pentru a urmări muncitoarele care se duceau să dea probă de lucru la noua fabrică de confecţii.

Domnule Basanelli, aşteptăm o poziţie oficială, dar nu semnată de director. Trimiteţi răspunsul dumneavoastră în limba italiană, nu avem încredere în traducerea consilierilor dumneavoastră. Vă asigurăm că traducerea va fi exactă, iar pentru conformitate, vom alătura şi varianta italiană. Sperăm că veţi da curs cererii multor muncitoare şi muncitori ai dumneavoastră, care ne-au trimis comentarii şi mail-uri referitoarea la problemele de la SC Imperial. Opinia publică va putea să vadă şi poziţia dumneavoastră, poziţie pe care o aşteptăm, pentru veridicitate, în limba italiană.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Agentul 007 pe 25 Ianuarie 2015, 19:55
#2
Filajul e viata mea
Dar ce penibil era directorul in masina urmarind clasa muncitoare care vroia sa migreze! Se vede treaba ca nu filajul e specialitatea lui in cadrul SRI. Apropos, oare ce grad o mai avea?
elev pe 25 Ianuarie 2015, 17:43
#1
mama-i textilista si lucreaza in schimbul 3...
Ar fi interesant sa aflam si opinia patronilor mai ales ca se crede ca ei ar fi nevinovati iar cei care au salarii mari tremura de frica si latra la muncitori ca nu cumva sa isi piarda privilegiile dobandite aiurea. Cel mai probabil incompetenta incepe cu ei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.