Odrasla judecatoarei Lipiţa - de la şoferul Cătălinei la juristul LPF.

25 Ianuarie 2015, 00:03 | 4327 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Odrasla  judecatoarei Lipita - de la  şoferul Cătălinei la juristul LPF.

În urmă cu câteva zile, am scris despre faptul că Matei Andrei, fiul judecătoarei Olimpiea Creţeanu, a fost numit în funcţia de şofer al Cătălinei Ştefănescu. Sursa care ne-a oferit informaţia a recunoscut că a greşit, astfel că am urecheat-o bine. Ne cerem scuze că l-am coborât atât de mult pe unul dintre cei mai de vază tineri turneni. După cum se ştie, odrasla doamnei judecător este un exemplu pentru mulţi tineri din zona aceasta. Matei Andrei a ajuns pe merit jurist la LPF( Liga Profesionistă de Fotbal). Din câte ştim, examenul a fost destul de greu, de aceea toată stima din partea noastră.

Pentru cititorii noştri, menţionăm că Olimpiea Creţeanu i-a dat o mâna de ajutor lui Ioan Niculae, care a primit NUP (neînceperea urmăririi penale) de la doamna Creţeanu. Liviu Dragnea este un alt personaj apropiat de Lipita. După cum se cunoaşte, Dragnea şi Niculae au fost implicaţi în alegerea lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF. Cum o mâna spală pe alta, după albirea lui Ioan Niculae, Olimpiea Creţeanu a reuşit să-i facă un rost şi fiului. Cum vin de se leagă toate. Aşteptăm ca unele personaje din articol să ajungă ele însele în faţa judecătorilor, pentru a răspunde de faptele lor.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
sursa pe 17 Februarie 2015, 14:26
#9
...fara comentarii...
...daca primei surse care te-a dezinformat in legatura cu ocupatia fiului d-nei creteanu,celei de a doua surse care te-a facut de tot rasul,formatiunea d-nei in cauza este in acest moment,cea de judecator....deci nu are cum sa acorde N.U.P....indiferent cui...articolul a devenit "VANARE DE VANT"...PACAT....
ȚȘ:Â:Ț: pe 25 Ianuarie 2015, 22:38
#8
pentru ARES ...????
ARES,despre tine este vorba sau despre cineva din familia ta?Ia mergi tu la tribunal si deschide un proces,poate il judeca mamica ta.Sau chiar tu,cea care ne scrii.Mai,nu mai fiti asa țifnosi ca nu are nimeni nimic cu voi,fiti doar corecti si onesti asa cum pretindeti si voi de la ceilalti.Asta e valabil si pentru ceilalti nemultumiti.
NIKI IANCU pe 25 Ianuarie 2015, 18:27
#7
Ce ma,deontologilor,v-ati oparit?!
Dar,de 20 de ani de cand sunteti mintiti si furati de Dragnea si PSD,de ce nu ripostati,de ce nu faceti sesizari ori procese?De 25 de ani se arunca cu tot felul de insulte,injurii si calomnii asupra tuturor romanilor, intr-o publicatie numita Romania Mare,iar cetatenii inca o gasesc pe la chiosc*rile de ziare.Daca nu va place ceea se scrie pe acest site,atunci de ce intrati sa cititi?Șiiiii,ca o concluzie,ce va mai place barfaaaa!!!
Petrisor pe 25 Ianuarie 2015, 12:15
#6
Buc*rie mare pentru prosti
Presa din intreaga lume mai greseste,exagereaza sau are surse mult prea grabite pentru a da unele stiri.Dar nu va buc*rati prea mult si in privinta stirilor despre hotul de Dragnea.Astea nu vor aparea niciodata suficient de reale cu cat de mult a furat,mintit si promis.Asadar,cei care au deja creierii spalati de,,adevarurile,,spuse de Antena 3,continuati,urmariti-i si buc*rativa de felul cu a ajuns Romania.Astia sint oamenii de care trebuie sa fiti,,MANDRII CA SINTETI ROMANI,,Si apropos de Matei acum,am inteles,nu este sofer dar,pentru tot ceea ce a facut el in viata pana acum(prietenii stiu de ce spun asta),meseria de sofer este mult prea nobila.
ARES pe 25 Ianuarie 2015, 11:31
#5
Interesant !
Sper ca cineva sa va faca o reclamatie, autorul(ii) sa fie identificat(i) si sa raspunda conform Legii !



Va consideram un site de stiri pt orasul nostru frumos, insa incercati sa manip**ati grosolan si jigniti fara nici cea mai mica jena !



idioti pe 25 Ianuarie 2015, 09:54
#4
idioti
Inainte sa denigrati o persoana interesativa mai bine cum se numeste exact. Pe Matei nici macar nu.l cheama Andrei. Dati dovada de foarte multi profesionalism. wink wink sunt si eu c*rioasa, il considerati pe Matei o persoana atat de importanta incat sa scrieti despre el odata la doua zile? Mai bine scrieti despre lucruri ADEVARATE si bedreptatile din acel orasel.
turneanul pe 25 Ianuarie 2015, 09:54
#3
ziar de dreapta?
Astia nu știu ce e aia dreapta, în rest da atac*ri și denigrari, la asta se pricep în lipsa altor competente. De la astia așteptați ieșirea din raiul PSD-ist ? Ha Ha
un cititor pe 25 Ianuarie 2015, 09:27
#2
BleH
Autorule,daca recunosti ca ai gresit la articolul anterior,de ce nu il scoti? Ce minunatie iti pare tie unde lucreazaa baiatul asta!?eugen ragabeja,autor,sponsor claudiu cracea
asd pe 25 Ianuarie 2015, 03:10
#1
sad
Felicitari pentru articole, pacat ca este un ziar online, specializat in atac*ri politice si denigrari, ziar de dreapta (eu insumi o persoana de dreapta). Adoptati o politica mai neutra, anyway, keep it going.



Semnat,

un altfel de elev.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.