Dosarul lui Robert Stan, zis Bozianu, se îndreaptă spre condamnare.

24 Ianuarie 2015, 00:03 | 4971 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Vila lui Robert Bozianu.

Unul dintre cei mai cunoscuţi cămătari turneni,  Robert Stan, zis Bozianu,  are un dosar care se judecă la Tribunalul Olt. La sfârşitul anului 2012, Robert Stan  a fost ridicat de mascaţi, fiind implicat într-un dosar de cămătărie cu ramificaţii în oraşul Corabia, judeţul Olt. În prima fază, toţi inculpaţii au fost arestaţi preventiv. Robert Stan a fost eliberat provizoriu pe cauţiune, 20.000 lei, dar sub control judiciar. Şi alţi inculpaţi au mai fost eliberaţi la fel ca Bozianu, alţii fiind retinuţi şi acum la Penitenciarul de Maximă Securitate Craiova. Anul trecut, instanţa a hotărât să-i restituie cauţiunea lui Robert S.

Dosarul merge mai departe cu o parte dintre inculpaţi sub control judiciar iar alţii, arestaţi. Nu s-a dat o soluţie până acum, fiindcă sunt mulţi martori de audiat, iar inculpaţii, prin tertipuri avocatesti si relaţiile pe care le au, mai încearcă să mai tragă de timp. Până la urmă, tot la condamnare se ajunge, astfel că Robert Stan o să afle cât de curând ce o să facă în următorii ani. Trebuie menţionat că magistraţii de la Tribunalul Olt au mai judecat şi dosarul CEC BANK Turnu-Măgurele, în care au fost implicaţi Ionel Lotrea şi Cătălin Bărcănescu, ambii fiind după gratii.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
titu electricianu pe 01 Iulie 2015, 14:09
#18
confiscarea averilor ffacute in mod ilicit
Spurcaciunile astea nu muncit o zi niciodata,nu platit taxe si impozite.pentru ei,legea nu are nicio valoare.domnul mohanu stie foarte bine,ca doar el a pus umarul la toate astea.
M..E DONICA pe 29 Iunie 2015, 14:33
#17
Donica je**su
TRAFICANTUL DE DROGURI DIN BULGARIA NR 1.
anonim pe 09 Februarie 2015, 22:06
#16
anonim
Am observat in primul comentariu ca v-ati luat si v-ati bagat in copii lor,ce treaba au ei cu toata tarasenia asta?! zic sa va stapaniti vocabularul si sa nu va mai dati voi cu presupusul ce si cum sa faca politia,nu cred ca este nimeni in masura sa il judece,daca multi ati putea sa faceti bani asa cum a facut-o el sunt sigur ca a-ti face,asa ca e mai bine sa va abtineti,multi care a-ti postat aici sunteti mai agramati ca toate "ciorile" asa cum ii numiti voi...
anonim pe 26 Ianuarie 2015, 21:02
#15
pagubas
pai sa il ia o.data ca a distrus prea multa multa lume bagamias in copii luii de cioara vopsita
gogu pe 26 Ianuarie 2015, 08:32
#14
pt.Gigi
Ai dreptate prietene. Aia care fura o gaina sau o paine, fura de foame pentru ca nu au bani sa-si cumpere. Infractorii cu bani, cumpara orice. Toti oamenii din tara asta, chiar si cei din justitie, au un pret, problema se pune la modul ca avocatul infractorului sa ofere pretul cumpararii tacerii martorilor si libertatii provizorii a infractorului pentru lungirea timpului pana la judecata, pentru ca in acest interval se pot schimba multe. Vezi cazurile mediatizate in presa si TV. La orice nivel sant oameni cumparabili, doar trebuie sa li se ofere pretul. Cum iti explici faptul ca din tot grupul judecat la Craiova, doar bozianului i s-a aprobat cercetarea pe cautiune, care cautiune, culmea i s-a mai si restituit?
Gigi pe 25 Ianuarie 2015, 18:44
#13
Ati inceput sa raspundeti,Gogule?
Ma,eu poate nu sint avocat dar,TU,sigur esti MILITIAN.Cum dreaq se face ca aia care fura o gaina sau o paine sint prinsi rapid si condamnati,iar pe ticalosii astia nu-i vede nimeni,nimeni dintre cei care trebuie sa-i vada?Sa se numeasca asta COMPLICITATE CU INFRACTORUL?????
margelatu pe 25 Ianuarie 2015, 18:30
#12
ciorilor roata e rotunda
Ciorilor de acum in Colo va fi via we capu vostru. LOL LOL
gogu pe 25 Ianuarie 2015, 12:43
#11
pt avocatul apararii
Un dosar bine facut, poate fi tinut la dulap, pana se prescrie fapta sau pana pleaca martorii in afara sau isi schimba declaratia din anumite cauze. Atunci e momentul sa se dea o solutie favorabila clientului. Si tu daca esti cu adevarat avocat, stii la ce ma refer.
mda pe 24 Ianuarie 2015, 21:56
#10
chiar si asa
cand il vezi pe bozica greu iti poti stapani sentimentul de repulsie, asa cioara spurcata mai rar, nicaieri nu mai au voie sa intre, tara asta numai suporta ciorile, intr-o zi va fi razboi civil...si sa vezi ciori arse pe rug...abia asteptam multi...
La Puscarie! pe 24 Ianuarie 2015, 20:53
#9
Cu j**u asta
Dak judecatorii il fac p viermele asta scapat sutn d tot rahatu. un analfabet nenorocit care trebuie sa stea mult dupa gratii. trebuie sa ne civilizam. dak intra si dragnea poate s mai indreapta lucrurile si in orasu asta terminat d coruptie, ciori nenorocite si saracie!
Avocatul apararii pe 24 Ianuarie 2015, 13:14
#8
Ia asculta GOGULE
Un dosar bine facut de militieni,proc*rorul nu-l mai poate intoarce.Iar judecatorul il judeca repede si usor.Hai,la treaba,coruptilor!Ati ajuns sa va certe si sa va comande ti**nii.Putina rabdare si o sa patiti lafel ca militienii de la Bistrita si Timisoara.Oricum,Teleormanul este vizat demult.
ion pe 24 Ianuarie 2015, 09:39
#7
Singura solutie
Astia ar trebui beliti pur si simplu! Nu cred eu ca se vor mai indrepta!
donica pe 24 Ianuarie 2015, 09:17
#6
sa moara conc*renta
luati-i, frate, pe toti sa fiu si eu o data cel mai smecher! cel mai urat sunt, se stie!
gogu pe 24 Ianuarie 2015, 09:13
#5
pt.fane caseta
Schimba intrebarea, adica :ati auzit domnilor proc*rori? Asta pentru ca MILITIENII i-au tot facut dosare insa domnii dumnezei de la proc*ratura au dat scoateri sau neinceperi. De ce ? De frica poate ?sic.
franchestain pe 24 Ianuarie 2015, 08:23
#4
probleme cu camatari corbi frate?
La colivie cu corbi ca colivia e singuru loc undes ciorile mielusei blînji si se milogeste ca corbu la cascaval,frate,cai cunosc bine ca cu mine a fost multe ciori dastea la carcera si facea corbu *nu ma freca cas bolnav,boierule* or *zi tu frate lu Bebe Mercenaru sa nu ma mai terorizeaza ca cînd vineai mei îi dau parai spaga frate* or lu Pantea Campionu *iama sefulen banda mata ca fac tot ce vrei mata* or cînd scuturam ciorile de praf ca era cu ciorditu si cu turnatu la gardieni *nu mai da frate ca se rupe operatia*.Ca corbui las singur,ca cînd en stol e viteaz el rau de tot,frate si daca careva se da la cioara,fuge cioara de rupe asfaltu.La colivie la Gherla,Jilava si Colibasi si Rahova si Focsani si Craiova si sa dea Dumnezeu sa unple toate carcerele cu ei cu cît mai repede patît mai bine.Amin!
Kandi pe 24 Ianuarie 2015, 03:52
#3
La pirnae cu iei
Sa ii arestează pe toți ciorile sa începâ cu roberd cu donica macica manex
Fane caseta pe 24 Ianuarie 2015, 00:41
#2
Ce aveti ma cu Robert ca e baiat bun
Sa stea la puscarie cat a stat si Coposu.Iar tasu cat a stat Miron Cosma.Si mai e un colorat mic si al dracului de negru pe nume Macica.De unde au ciorile astea banii,unde au lucrat?Sa li se confiste tot ce nu pot sa justifice.Ati auzit domnilor militieni?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.