Scandalos: beneficiarii de la ajutorul social umblă prin pubele de gunoi cu mâinile goale (galerie foto). Trăim ca-n Africa. Curat murdar, domnule Cuclea!

24 Ianuarie 2015, 00:02 | 2311 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Muncitorii de la ajutorul social muta gunoiul din pubele cu mainile goale.

Multe instantanee scandaloase se văd pe străzile din Turnu Măgurele, pentru că am ajuns de râsul lumii, după aproape 20 de ani de "epocă Dragnea". Jupânul judeţului conduce Turnu Măgurele cu mână de fier prin slugile prea-plecate, în frunte cu D.Cuclea. Fotografiile de mai jos sunt aproape năucitoare. După cum se ştie, cetăţenii care primesc ajutor social sunt obligaţi să presteze un anumit număr de ore de munca pentru comunitate. Ei bine, la Turnu Măgurele, unii cetăţeni de la ajutorul social au ajuns mai rau decat sclavii.

După cum vedeţi în imagini, bieţii oameni de la ajutorul social umblă prin gunoi pentru a aduna câte ceva. Acestea sunt imagini din secolul XXI, dintr-un oraş european, aşa cum le place lui Dragnea şi lui Cuclea să spună. Am ajuns să căutăm prin gunoaie în Turnu Măgurele. După cum vedeţi, cei care caută prin tomberon nu sunt ţigani, ci români get-beget. Un lucru care supără, si de care e vinovat primarul Cuclea, e lipsa mănuşilor de protecţie. Oare, dacă lucrează cu gunoaie, nu au nevoie să fie protejaţi de boli? Poate că D.Cuclea îşi va fi spus, în sinea lui, că mai bine îi lasă să umble cu mâinile goale, poate o scăpa de ei. Umilinţă maximă pentru aceşti sărmani. Ce putem să mai spunem după ce privim imaginile? Curat murdar, domnule Cuclea! Click aici pentru galerie foto.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Un cetățean din Turnu Măgurele pe 26 Ianuarie 2015, 13:11
#6
Destinatar: Dan Cuclea
Pe tine nu te vor primar, ca și pe Mohanu de altfel, decât țiganii pe care îi plătiți cu 100 roni pe fiecare, îi luați cu mașina de acasă ca să-i duceți la secțiile de votare ca să vă voteze pe voi...cum se numește un om pe care l-a votat cândva oamenii din partea partidului România Mare, ca să fie viceprimar, dar acesta, după numai 3 zile, trece la P. D. S. R. ? TRĂDĂTOR, SPION! Ce merită un trădător, după legile de război ale României?
MF pe 25 Ianuarie 2015, 22:59
#5
Pentru RD
Da domnule,este vorba de toate zburatoarele ale caror voturi erau necesare partidului stat PSD.Sunt foarte multi cetateni care aveau mare nevoie de ajutor social.Dosare de ajutor social cu declaratii false aprobate de catre primarii in funcii la acele vremuri.Sa se verifice si veti vedea ceva incredibil.Bani din taxe si impozite ale celor care muncesc directionate catre puturosi si hoti.
RD pe 24 Ianuarie 2015, 19:35
#4
pentru nr. 3
Ati inteles total gresit comentariul meu. Va refereati in postarea dumneavoastra,la cei cu "mertzane",care primesc ajutor social si dau spaga pentru a sta acasa,fara a presta munca in folosul comunitatii.Eu va rugam sa spuneti daca stiti, numele catorva dintre aceia care dau spaga si cui ofera ei spaga. Cat despre Dragnea,sunt de acord cu dumneavoastra : baronul acesta rosu,a saracit judetul nostru si l-a dus pe "cele mai inalte culmi ale somajului", chiar daca ne mintea ca vrea sa mearga la guvern pentru a-si ajuta teleormanenii. Peste doua luni,se implinesc 3 ani de cand escrocul nr. 1 al judetului nostu,numit Dragnea este la capitala,iar loc*ri de munca.....ioc! Cine sa-i mai dea crezare acestui mincinos parsiv si nesatul ?
Pe Cracea Stau două Ciori pe 24 Ianuarie 2015, 14:12
#3
Pentru RD
Ce dovezi mai clare, vrei să afli, măi handicapatule, decât realitatea cruntă și indubitabilă din comuna cu statut de muncipiu ! Numele lui Dragnea, nu este ascuns și deși nu prestează nicio muncă in folosul comunității, beneficiază, accesează și utilizează fondurile comunității noastre, fără să fie luat la intrebări de nimeni ! Cei care l-au votat, trebuie trași la răspundere, puși la zid și expuși oprobiului public, pentru că, din punct juridic, sunt complicii baronului roșu !!! Pentru a ieși din această situație, trebuie să-i identificăm și să le cerem socoteală !! Nu-i lăsați să ne scape printre degete, puneți mâna pe ei și dați-le ceea ce merită, nu- l uitați pe Dan și pe c*rvele care il apără pe acest site !
RD pe 24 Ianuarie 2015, 10:52
#2
pentru "un cetatean"
Domnule,dacă aveţi dovezi clare despre persoane care oferă şpagă şi nu prestează munca,vă rog să le faceţi publice. Poate aveţi chiar nume,nu le mai ţineţi ascunse. Cât să mai tolerăm asemenea situaţii ? Dacă nu facem altceva,decât să vorbim,nu rezolvăm nimic. Ce vă reţine să aduceţi la cunoştinţa tuturor,datele pe care le deţineţi ? Aveţi odată c*rajul de a stârpi aceste practici !
un cetatean pe 24 Ianuarie 2015, 08:28
#1
sunt obligati ?
fara a fi un fan al PSD si al camarilei care ii deserveste interesele in zona, ma vad fortat sa intervin cu o amarata de observatie: dumneavoastra sustineti ca beneficiarii ajutorului social "sunt obligati" sa presteze munca in folosul comunitatii....ce ar trebui sa faca? sa stea acasa si sa primeasca banii? asa multi/putini cum sunt ii primesc...de ce nu scrieti si despre faptul ca vindeau pe bautura conservele pe care le primeau de la cantina de ajutor social, ca vind pe tigari si bautura ajutoarele primite de la Uninunea Europeana, ca tot pe bautura si tigari se duc si ajutoarele sociale pe care le primesc??? oricum, la munca vin doar cei amarati care nu pot da spaga, ceilalti cu metzane si ale caror neveste vand haine de firma si aur nu vin la prestatie....isi permit sa dea spaga si sa stea acasa !!! despre ei nu scrieti nimic? RUSINICA !!!!! wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.