Şi cu maşina spartă, şi amendat pentru parcare neregulamentară: din activitatea Poliţiei Turnu Măgurele.

18 Ianuarie 2015, 00:49 | 3172 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Politia.

 Despre activitatea (sau inactivitatea) Poliţiei turnene am mai scris, însă revenim cu o întâmplare recentă a unui cititor al site-ului.

"Suntem păziţi de hoţi, domnilor. În data de 11.01.2015 mi-a fost spartă maşina pe Măgurele. A doua zi, în 12.01.2015, am primit o amendă de 200 de lei pentru că am parcat neregulamentar pe o stradă din Turnu-Măgurele. Incredibil, asta cred că a fost un bonus. Nu se poate aşa ceva, poliţia veghează asupra hoţilor la Turnu-Măgurele, sa poată fura liniştiţi. Toţi ţiganii merg fără permis în oraş, opresc unde vor şi noi, cetăţenii oneşti şi furaţi, plătim şi amenzi, domne, că am parcat neregulamentar. Vă rog să luăm atitudine asupra hoţilor şi asupra Poliţiei Turnu Măgurele. Nu ar fi rău un miting cu aprobare de la Primărie. Să ne strângem 2-3000 de persoane în faţa Poliţiei, să îi ştie o ţară întreagă cum protejează ei hoţii. Haideţi să ne unim într-un week-end, să mergem peste ei, că altfel nu se mai poate, intră ţiganii peste noi în case şi ei nu fac nimic." E clar că trebuie făcut ceva, fiindcă lucrurile nu mai pot continuă aşa la nesfârşit. Poliţiştii trebuie să-şi facă datoria, să apere cetăţenii, nu să protejeze hoţii. Domnule comandant al Poliţiei Turnu, ne mişcăm şi noi mai cu talent? Aşteptăm o schimbare în bine. Insa mitingul impotriva Politiei e o idee foarte buna.

 
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
pt franchestain pe 18 Ianuarie 2015, 19:31
#12
stiinta
prietenu franchestain stie ce vorbeste are dreptate in toate.
vlad tepes pe 18 Ianuarie 2015, 19:07
#11
politie
comandatu daca tot e omul lui militaru de la videle, sa se duca acolo la el. aici sa ramana aia care vor sa munceasca pentru turneni.
x pe 18 Ianuarie 2015, 18:28
#10
k
Numai putem sta de ti**ni!au nenorocit cartieru Magurele,nu putem sa mai plecam de-acasa ca ne sparg casele, zilnic sparg cate o casa si nu se ia nici o masura,politia spune ca sunt minori si nu au ce sa le faca, ce facem domnule primar cu ei?
haideti pe 18 Ianuarie 2015, 17:58
#9
sunt
de acord sa intram in cateva case de ti**ni sa-i casapim
yo pe 18 Ianuarie 2015, 15:51
#8
aberatii
pai si nu este normal sa-l amendeze ??? hai sa parcam toti unde avem chef... a meritat pe deplin sa-si i-a amenda,sa nu se mai planga. ar fi bine daca s-ar pune cu amenzi pe toti talentosii

franchestain pe 18 Ianuarie 2015, 14:37
#7
care lege ajuta corbu frate fane?
e doar legea cascavalului ca corbi pleaca cu mic cu mare peste tari straine sacolo fura,insala,prostituaza,cerseste si minte si sen toarce corbu frate cu cascaval la greu la buzunar sil arunca ca jmenaru prin baruri de noapte cu cîteo românca cas nebuni dupa ele si mai spurca cu bani vreunu dasta bine pus peste tot ca daca cade la belea saiba scapau cioara,frate.Asta e legea lor,adica ca nu trebe sa se scimbe nimic ca codu penal e la fel petru toata fraerimea,das uni,jmekeri cica,care loveste cu cascavalu unde trebe ca sai foloseasca cînd cade la belea.Io zic ca coruptia e de vina frate,nu ca codu penal e rau facut petru corbi.Cacus trebe sa fim atenti cu ei c are politicieni buni carei apara si toata lumea buna din strainatati sare petru ciorile astea ca cica comunitatea lor e discriminata,frate, ca corbui tot om si ca cauza rea petru cares asa e restu lumi care ia dat deo parte din societati si daia fura si însala corbi ca orbi.La carcera cu corbi si nu mai luati spaga de la ei.Amin!
marius pe 18 Ianuarie 2015, 14:05
#6
miting
ala mircescu sau cum ii zice de la circulatie bea la autogara si pleaca cu masina betiv ordinar in spate la victoria nu vede cum sunt masinile parcate pe trecerea de pietoni sau nu stie de ia sustin mitingu

Antiaviar pe 18 Ianuarie 2015, 12:39
#5
Coruptie
Corupti, incompetenti si fricosi asta sunt politistii, proc*rorii, judecatorii etc. Mai sunt printre ei si care isi fac datoria dar cu o floare nu se face primavara. Intradevar si legea trebuie schimbata, sa-i protejeze pe politisti atunci cand au de suferit pentru ca isi fac datoria. E inacceptabil sa vezi politisti adusi in fata justitiei de catre daunatori. Aceste schimbari trebuie sa aiba loc mai devreme sau mai tarziu altfel se va ajunge la tulburari sociale.
@@@ pe 18 Ianuarie 2015, 12:37
#4
...
Ragabeja eugen tu cand scrii articolele astea te documentezi sau le scrii asa cum iti vine tie
tumbutu pe 18 Ianuarie 2015, 12:18
#3
cu
mai traieste prorocu
fane pe 18 Ianuarie 2015, 11:28
#2
k
Mitingul trebuie facut pt schimbarea codului penal, ca din cauza asta fac ti**nii ce vor, pt ca legea ii ajuta. Poate si in fata politiei, sa aiba ceva sange.n cohones(si aici vb de conducere exclusiv). Dar buba.i de la neborocita de lege facuta sa.i protejeze.
vorbiti pe 18 Ianuarie 2015, 08:18
#1
cu
vorbiti cu prorocu si budacu pt ca ei sunt cei mai buni din univers
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.