Jaf la drumul mare. Carmangeria condusă de cumnatul lui L.Dragnea implicată într-o afacere cu iz mafiot.

28 Decembrie 2014, 00:05 | 4939 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turris Food, carmangeria condusa de cumnatul lui L.Dragnea.

L.Dragnea, ciocoiul Teleormanului, părea un individ care nu face mari greşeli în privinţa căpusării banului public. Despre el se spunea că ştie să-şi ascundă foarte bine şmecheriile cu bani publici. Ca orice mafiot, şi L.Dragnea comite, din fericire pentru DNA, greşeli majore. Precum Al Capone, care a fost închis pentru o evaziune fiscală minoră, iată că lui L.Dragnea nu i se trage de la Teldrum ci de la o carmangerie condusa chiar de cumnatul lui, Dimancescu Mihai. Trebuie mentionat ca Dimancescu Mihai este casatorit cu Flori Tecla, sora Bombonicai. Dezvăluirile noastre ţin de domeniul penalului, pentru că există dovada legăturilor dintre L.Dragnea, CJ Teleorman şi firmele care au primit contracte din partea acestuia. În ultima perioadă, L.Dragnea a încercat să abată atenţia de la Teldrum ( firmă despre care se ştie că este a sa, acţiunile fiind la purtător, nenominale) şi a oferit contracte altor firme cu care, credea dânsul, nu se va face vâlvă. Aceste contracte au fost făcute cu firme care, aparent, n-ar avea legătură cu L.Dragnea. Căutând, am reuşit să găsim conexiuni între L.Dragnea, acţionarii firmelor respective, contracte cu CJ Teleorman şi prietenii de care puţină lume ştie.

Firma Interfrigo Logistics SRL şi acţionarii acesteia sunt cheia acestei afaceri.  Interfrigo are sediul în Piteşti, a fost condusă de Dan Neagoe, un prieten al lui Dragnea, însă a fost vândută în 2010 unui craiovean, Barcaru Dan Liviu. Cine îl cunoştea pe acest individ? Mai nimeni!  Barcaru L.D. este fratele Danei Pitiş, soţia lui Petre Pitiş, directorul general al Teldrum.  Astăzi vom vedea cum banii CJ Teleorman se duc la Interfrigo Logistics, iar de la Interfrigo se întorc în buzunarele lui L.Dragnea. Legătura lui Dragnea cu Interfrigo datează din 2011, atunci când această firmă cumpără de la L.Dragnea, cu 620 000 de lei, adică peste 6 miliarde de lei vechi, un spaţiu de 76 mp în Tr.Măgurele. Preţul este uriaş, faţă de ceea ce există  acolo, însă L.Dragnea avea nevoie să albească nişte bani. Începând cu 29.03. 2011, spaţiul, cu adresa Tr.Măgurele, str. Horia ,Cloşca şi Crişan, bloc D15/II parter, devine proprietatea Interfrigo. La 18.05.2011, această firmă îşi deschide ( doar cu numele, vedeţi mai jos de ce) un sediu la această adresa.

În 2012, la un an de la data cumpărării spaţiului de la L.Dragnea, firma Interfrigo obţine 2 contracte cu CJ Teleorman şi unul cu Primăria Turnu-Măgurele. Astfel, în data de 20.07.2012,  firma Interfrigo Logistics primeşte de la CJ Teleorman contractul cu nr. 95, în valoare de 18,736,967, 00 lei ( adică peste 4 milioane de euro),  contract privind "Reabilitarea infrastructurii drumului judeţean 504 Cernetu (DJ 506) – Alexandria (E 70), 42+060 km – 53+834 km". După cum vedeţi, este vorba de 11 km de drum  judeţean, ce se repară pentru peste 4 milioane de euro. Cum pofta vine mâncând, la câteva luni după atribuirea acestui contract, are loc o suplimentare. Astfel, la 14.12.2012 ( când afară ningea, Dragnea se ocupa de contracte!), pentru "Lucrări suplimentare la obiectivul „Reabilitarea infrastructurii drumului judeţean 504 Cernetu(DJ 506) – Alexandria(E 70), km 42+060 – 53+834", se atribuie de către CJ Teleorman firmei Interfrigo Logistics contractul cu numărul 157, în valoare de 4,190,296, adică aproape 1 milion de euro. Prin urmare, după  doar câteva luni, drumul a avut nevoie şi de lucrări suplimentare, astfel că încă 1 milion de euro au intrat în puşculiţa Interfrigo.

Mai mult, nici N.Mohanu ( actual senator), pe atunci  primar al Municipiului Turnu-Măgurele, nu s-a lăsat mai prejos şi, la 26.09.2012, a oferit Interfrigo Logistics contractul cu numărul 27717, în valoare de 16,273,225 lei, aproape 4 milioane de euro, pentru "Proiectare şi execuţie lucrări de Reabilitare şi modernizare drum de centura şi străzi adiacente". După cum se observă, toate aceste contracte au fost atribuite după ce USL a ajuns la putere.

Un alt lucru de natură penală este faptul că în spaţiul din Turnu-Măgurele, bloc D15/II parter, deţinut în acte de firma Interfrigo Logistics, nu se găseşte nimic ce ar aminti de o firmă de constructii. Mai mult, în acest spatiu se afla un punct de lucru al SC Hotel Turris SA Turnu-Măgurele, societate care aparţine Bombonicai Dragnea, soţia lui L.Dragnea. În acest spaţiu comercial functioneaza din 2008 o carmangerie a SC Hotel Turris SA, carmangerie care nu s-a închis vreodată. Afacerea familiei Dragnea se desfăşoară într-un spaţiu al firmei Interfrigo Logistics, firmă care a primit contracte de la CJ Teleorman, atunci când L.Dragnea era preşedinte. Natura penală este evidentă, rămâne să vedem unde vor încadra procurorii aceste fapte de corupţie.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
vaporeanu pe 28 Decembrie 2014, 20:40
#3
joburi
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim c*rs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com
Doru de prin Teleorman pe 28 Decembrie 2014, 16:00
#2
Primar sau Senator,tot hot se numeste
Dupa cum bine ati observat si dumneavoastra,nici domnul Mohanu nu este strain de faptele de coruptie ale mai marelelui Dragnea.Marelui hot am vrut sa spun.Sa asteptam cu rabdare urmatoarele verificari de prin primariile judetului Teleorman.Parca era vorba de ceva milioane de euro de la Primaria Turnu Magurele ajunse prin conturile Primariei din Alexandria.Mai stie cineva ceva sau astea sunt fapte prea minore?
MOS CRACIUN pe 28 Decembrie 2014, 13:32
#1
O rugaminte pentru redactorii Turnucustiri
Va rog sa faceti o plangere penala catre DNA,in urma articolului scris de dumneavoastra,cu datele si faptele pe care le-ati descoperit.Asta e doar o mica parte din jaful imens pe care l-a facut Dragnea.Faceti,va rugam,un cadou cetatenilor din Tr.Magurele si din TR.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.