Atenţie şoferi! Primăria şi Poliţia sunt conduse de incompetenţi care pun în pericol participanţii la traficul rutier.

22 Decembrie 2014, 00:04 | 3007 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Drum cu denivelari.

Circulaţia rutieră în Turnu Măgurele este o aventură pentru şoferi şi un test de rezistenţă pentru maşini. După cum aţi citit pe acest site, în cartierul turnean Odaia, drumul este dotat cu o trambulină măricică. Cei care se aşteptau că Primăria o să repare acea porţiune, s-au înşelat. Edilii s-au sfătuit şi au ajuns la concluzia că soluţia cea mai bună este luarea la cunoştinţă, legalizarea trambulinei. Până acum, acel loc nu a fost luat în seamă de autorităţi, însă, de câteva zile, Primăria a rezolvat problema prin montarea a două indicatoare rutiere. Dacă se întâmplă ceva acum, după ce s-au montat indicatoarele, este vinovat şoferul că nu a respectat indicatorele. Asta a urmărit Primăria, însă atragem atenţia că indicatorul drum cu denivelări se montează cu 50 - 200 de metrii înainte de locul unde drumul prezintă denivelări. În altă ordine de idei, acolo este o groapă-trambulină.

Nu credem că există un indicator de circulaţie pentru această situaţie, poate doar specialiştii turneni să inventeze ceva în domeniul circulaţiei rutiere. Domnule primar, chiar nu mai aveţi bani pentru a reabilita acel loc? Lipsa fondurilor este singura explicaţie pentru ceea ce se întâmplă, fiindcă altfel nu ne explicăm de ce asemenea minune durează. Toate datele acestei probleme spun că acea groapă trebuie reparată, pentru că este foarte periculoasă, şi doar la o simplă frânare se poate produce un accident. Prin montarea indicatoarelor, Primaria dovedeste ca are ganduri serioase, de aceea ne asteptam ca groapa-trambulina sa mai dureze mult timp.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
eu; pe 24 Decembrie 2014, 00:28
#7
conditii meteo nefavorabile
din cauza frigului nu au asfaltat..voi nu stiti ca nu se toarna asfalt iarna? smile) eventual sa arunce o roaba de nisip,ca asa fac mereu la cele doua-trei gropi din c*rba de la lita..app,dupa parerea mea,cele de la Lita sunt si mai periculoase,sunt fix in c*rba,le vezi tarziu si normal ca ai tendinta sa le feresti..si intrii pe contrasens..in c*rba..hmm..
gigel!!!!!! aaaaa!!!!!! nu!!!!! pe 22 Decembrie 2014, 12:16
#6
in 2016, atunci va fi si rindul vostru!
La intrebarea cind se va asfalta, cannalizare, apac*renta, gaze, in 2016 am primit raspuns. Da de cite ori vin alegeri asta se promite. Ba se face si cite o hidrocentrala si cite un pod peste dunare! Opritiva oamenilor in. Acest ritm umppleti dunarea de hidrocentrale si de poduri.
STRADA MIHAI VITEAZU...... pe 22 Decembrie 2014, 09:45
#5
HAI SA SCAPAM DE PRIMARUL CUCLEA
AU FURAT,NE-AU MINTIT,DAR PENTRU NOI UN AU FACUT NIMIC.SA DISPARA GASCA DE HOTI SI MINCINOSI DIN PRIMARIE.
nebunusatului pe 22 Decembrie 2014, 08:13
#4
DRUMURILE NOASTRE
Odaia?...a fost modernizata in cea mai mare parte ...pooftiti insa in Magurele, noi akm ramas inaintea erei noastre, daca ai turism propietate ai sanse sa il folosesti cel mult 6 luni pe an ...noroaiele crunte te lasa fara talpi la incaltari ... Noptile sunt adevarate cosmaruri, tilhari si hoti de drumul mare, violatori sunt in largul lor ...Nimeni dintre factorii de raspundere nu-si face probleme cumsupravietuim ... si noi suntem platitori de impozite la fel ca toti ceilalti ... VAI DE MAMA NOASTRA ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.