Dezvăluiri: flagelul drogurilor în Turnu Măgurele. Cine sunt distribuitorii?

16 Decembrie 2014, 08:30 | 6554 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Iarba, drogul cel mai intalnit in Tr. Magurele.

Lumea interlopă a oraşului Turnu Măgurele  e tot mai mare, pentru că Poliţia Turnu se încăpăţânează să nu vadă realitatea. Am prezentat săptămâna trecută informaţii despre cei care se ocupă cu prostituţia, însă nu s-a luat nicio măsură. Probabil că la Bucureşti, la instituţiile centrale, se lucrează, pentru că Poliţia Turnu-Măgurele e obişnuită să doarmă ( la propriu şi la figurat). Surse credibile ne-au anunţat cine sunt cei care operează în domeniul drogurilor. Pe lângă clanurile de ţigani despre care am vorbit, mai sunt cunoscuţi trei indivizi care distribuie "iarbă" în Turnu Măgurele. Sperăm ca dezvăluirile noastre să aibă rezultatul scontat, adică să înceteze distribuţia de droguri.

Liceenii sunt primii care cad în plasa vânzătorilor de droguri, astfel că, având în vedere tinereţea şi lipsa de experienţă, ajung repede să facă orice pentru doza care le asigura fericirea pentru moment. Printre dealerii de droguri din Turnu se numără şi A. Dragomirescu (zis şi Colonelu), Raicu C, Marta D. Oamenilor le e teamă să vorbească, însă aşteptăm ca Poliţia să ia măsuri şi acest flagel să fie, dacă nu oprit, măcar îngreunat de poliţişti. Chiar dacă numărul consumatorilor nu este mare, totuşi, având în vedere cantităţile de droguri aduse în Turnu, situaţia devine alarmantă.

 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
,,,, pe 13 Noiembrie 2018, 11:47
#10
Tapu
Dar de tzapu de la odaia nu zice nimeni nimic??? Mare dealer
meeo pe 11 Ianuarie 2015, 18:25
#9
haha
Doar Atat ?asta E Toata Lista ?esti Prafff
GELU pe 11 Ianuarie 2015, 10:02
#8
SMECHERI FARA VALOARE
SUFERA TOTI,CA NU SUNT RECUNOSCUTI SI EI,CA ADEVARATI BAIETI DESTEPTI,SUNT IN STARE SA SUGA SI ...,CA SA-I RECUNOASCA CINEVA.UMBLA NUMAI IN GASTI,NU SUNT BAZATI PE EI,LA UN CONFLICT ISI CHEAMA TOTI PRIETENI,SMECERI DE DUZINA,,BAI BAIETI,RETINETI UN LUCRU...CU CAT ESTI MAI CIVILIZAT SI OMENOS,CU ATAT ESTI RESPECTAT SI IUBIT,FITELE ASTEA DE DOI BANI..NUMAI DUSMANII VA ADUC SI BELELE...MA ROG,ASTA TINE DE EDUCATIE...
gelu pe 11 Ianuarie 2015, 09:49
#7
puneti-va numele,daca sunteti smecheri
MAI CACACIOSILOR,NU STITI ALTCEVA,DECAT SA INBARLIGATI SI SA VA DATI MARI,CU ALTE NUME,CA ALTFEL...VAI DE VOI.SUNTETI SI VOI SMECHERI,CERETI LA MAMICA SI TATICU,BANI DE BUZUNAR,SAU LA VRE-O BUNICA SI AVETI SI VOI FUMURI DE SMECHERI.VORBITI MAI FETITELOR,DOAR CE STITI SI ATAT CAT VA BAZATI,NU VB IN NUMELE LA ALTII.
eu is eu pe 03 Ianuarie 2015, 15:42
#6
ceva nou
nu au treba cu ele fratii, sau cel putin nu.i stiu nimeni.

sun alti mai mari pe care nu i veti sti niciodata ca nu aveti cum.

au un anturaj foarte discret si atceva,

CAPII DIN TURNU NU SUNT DIN TURNU.

PREA MULTE AMANUNTE STRICA.

Aveti grija de tigarile voastre si risipitile cu un rost

De la mine aveti verde la tot

IONUT DINU pe 28 Decembrie 2014, 19:36
#5
cumnis
sefii drogurilor din oras si care au facut bani pe droguri in strainatate sunt FRATII CODREA ADI SI CATALIN
cel fara nume pe 16 Decembrie 2014, 22:32
#4
Atentie
Dak nu stiiti sau fa faceti am sa va dau un nume ADI baiatul lui turcoaica din ti**nia orasului
zambete pe 16 Decembrie 2014, 21:32
#3
aiurea in tramvai
De unde au turnenii bani de droguri mai?!? Aia care au sunt beizadele... cei de bani gata... exemplu : baiatul lui Geanta (ala chiar e om "realizat"... prostitutie, droguri). Nu o sa cumpere ala de are un leu in buzunar.
Dan Catanghezul pe 16 Decembrie 2014, 12:12
#2
Sint multi care lucreaza cu faina
Stiu de la un colorat care tragea pe nas cand era in Spania si acum e prin Anglia,ca pe langa numele celor 3(trei) din articol,se mai poate adauga si numele de Codrea.Inca un indiciu,NU este cel care are restaurantul de la T-uri.Pe la Buc*resti se stiu mai multe.Si stiu si cei de la DIICOT.
Gigi pe 16 Decembrie 2014, 10:54
#1
traficantii poo..i
da de Marcelino, mare traficant, nu scrie nimeni nimic ??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.