D.Cuclea e ambiţios cu terenurile Primăriei Turnu pe care le vinde. Victor Iosif doreşte să pună mâna pe un teren, însă pentru un preţ de nimic.

15 Decembrie 2014, 00:06 | 3495 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Restaurantul lui Victor Iosif se extinde cu ajutorul lui D.Cuclea.

Multe lucruri se petrec în cadrul Primăriei Turnu Măgurele, majoritatea  ascunse opiniei publice turnene. De curând, am aflat că se pune la cale un alt "tun", fericitul beneficiar fiind Victor Iosif (Victor Ţiganul, cum este cunoscut). Patronul de restaurant doreşte să pună mâna pe terenurile de lângă Piaţa de la blocul G1, având în vedere că a cumpărat cam tot ce putea cumpăra împrejur. Din nefericire pentru Victor I., un teren de lângă piaţă este în continuare proprietatea oraşului, deşi este închiriat de el.

Primăria Turnu, prin primarul Cuclea, vrea să-l "ajute" pe Victor să cumpere şi acel teren, însă nu are o majoritate de două treimi în Consiliul Local turnean, astfel că dorinţa primarului a picat la vot. D.Cuclea a declarat unor amici că va introduce o nouă hotărâre în CL din "ambiţie", să arate că el este tare şi mare. Hm, domnule Culea, să fiţi ambiţios cu proprietăţile dumitale, nu ale oraşului. Din surse apropiate patronului Victor Iosif, se pare că acesta a şi intrat câţiva metri pe terenul Primăriei, astfel că D.Culcea face tot posibilul ca vânzarea terenului să se realizeze imediat, pentru că, cine ştie, îşi bagă DNA -ul coada şi prin terenurile Primăriei Turnu şi se va minuna. Preţul  de vânzare al terenului este foarte mic şi reprezintă chiria plătită de Victor Iosif pe trei ani. E clar că, dacă Primăria vinde terenul, va pierde mulţi bani, însă lui Cuclea nu-i pasă. Oricum, din "ambâţul" lui D.Cuclea sărăceşte acest oraş adus la sapă de lemn de conducerea pesedistă.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
gica pe 16 Decembrie 2014, 22:19
#10
stiati ca ?
Dragnea Nicolaie Liviv este verisor cu tatal fotb. Scarlatache,care are functie de general in m M A I.Asa are dragnea acces la informatii MAI si tot asa numeste prin scarlatache,pe baieti de casa in functi conducere la inspectoratele judetene .Vezi I J P Teleorman.
cetatean pe 16 Decembrie 2014, 18:05
#9
Costica,Costica
fa gura mai mica, deoarece esti foarte,dar FOARTE prost.Si mai esti si rau si nesimtit.Ce zici,ma mai cauta nevasta-ta?
OANA pe 16 Decembrie 2014, 11:28
#8
Domnule Vlad,
Aici nu se scrie pentru ca "cineva" are ceva impotriva altcuiva.Noi,doar incercam sa ne informam si,eventual,sa ne miram si sa ripostam in scris fata de MODUL IN CARE UNII DINTRE CETATENI REUSESC SA "SE DESCURCE"ALTFEL DECAT ALTII SAU CUM SPUNE LEGEA.Sa speram ca intr-un final,LEGEA CHIAR ISI VA SPUNE CUVANTUL.
Paraipan pe 16 Decembrie 2014, 03:54
#7
ASA
ASA SA AJUNS CA BOIERI SA FIE TIGANI SI ROMANI FRAIERICI CU AJUTORU PRIMARULUI,ASOCIATIILE DE LOCATARI COTIZEAZA SI FURA LA GREU VRIFICARI NICIUNA.AR TREBUI SCHIMBAT NUMELE ORASULUI CA STRAZILE LEA-TI FACUT VARZA BAI ANALFABETILOR.,CUM VA PERMITETI SA LE SCHIMBATI NUMELE AN CE BAZA.
Vlad pe 15 Decembrie 2014, 20:11
#6
dezvoltare
In toate tarile civilizate, atunci cand un investitor strain doreste sa vina sa dezvolte o afacere, incepand de la guvern si pana la autoritatile locale, fiecare ofera diverse beneficii, incepand de la scutiri de taxe, spatii gratuite etc.



Nu este acelasi caz in articolul prezentat de voi, dar inc*rajarea investitiilor din partea administratiei locale trebuie sa existe.



In Turnu Magurele, aici pe site plangeti mereu lipsa investitiilor si a loc*rilor de munca. atunci cand cineva care nu e PDL-ist vrea sa se dezvolte, gata, ii dati repede in cap.



Daca ar exista un proiect pentru acel spatiu, sau o alta posibilitate de inchiriere,de pe urma careia primaria sa ia bani mai multi m-as opune si eu cu inversunare in fata unei asemenea hotii, daca exista...



Ca si sugestie, atunci cand prezinti o posibila problema, daca nu ai si o solutie pentru rezolvarea ei, mai bine taci din gura.



Nu pot sa va urez decat saracie placuta in continuare !
Costica pe 15 Decembrie 2014, 19:39
#5
Ba Mitica,tu gandesti cand vorbesti?
Cum se face ca numai rasa asta spurcata reuseste sa ia aproape gratis orice loc de pamant.Astia de la PSD au o stransa relatie cu cioroii astia profitori si care-i au la mana pe romani pentru ca le da parandaratul.Simplu,nu?Sa speram ca lucrurile nu vor ramane asa.Cucleo,ai mare grija!
mitica pe 15 Decembrie 2014, 17:24
#4
...
Bai tata... primaru nu are nicio legatura cu autorizatia de construcie. De asta se ocupa Inspectia de Stat in Constructii... si cred ca decat sa avem un colt gol si inutil in mijlocu' orasului... mai bine lasam omu' sa isi desfasoare activitatea. Daca avem pe cineva care vrea sa dezvolte un proiect, sa construiasca ceva, noi trebuie sa ii dam in cap, sa zicem ca e ti**n sau mai stiu eu ce. Voi nu stiti decat sa criticati, sa stati, sa cheltuiti, sa va intrebati de ce au altii. Mai bine v-ati uita in propria gradina ca de comentat la adresa altora sunteti foarte buni...comunisti plm

Tudorica Dorobantu pe 15 Decembrie 2014, 10:52
#3
DNA,sariti,e plin de hoti pe-aici!
Hai Cucleo,semneaza,semneaza,fa-ti ambitia,ca tocmai acum ramane Ionela fara sponsor.Continuati cu smecheriile ca numai asa scapam de Ciuma Rosie.O sa faceti Congresul PSD din primavara sau cand dracu o mai fi,la Rahova,sa va algeti seful de....camera.
un cetatean pe 15 Decembrie 2014, 08:31
#2
alo primaria
d-le primar vinde-o pe mata sau familia ta sau pe tine lasa terenurile ca aduc profit deca dupa tine potopul ca si mohanul spinzurativa ca nu meritati acest oras nemernicilor. snake
vlad pe 15 Decembrie 2014, 01:06
#1
info
SA NU VA MAI INTERBATI DE CE TIGANII CONSTRUIESC FARA NICI UN FEL DE AUTORIZATIE DOAR L-AU VOTAT PE CUCLEA PRIMAR.PAI VICTOR TIGANUL DUCEA PE CEILALTI TIGANI CU MASINA FIRMEI SA VOTEZE PE LA TOATE SECTIILE DE VOTARE SI ACUM VINE RASPLATA .DOMNULE PRIMAR S-AU DUS LA PUSCARIE OAMENI MAI INFLUIENTI SI MAI MARI DECAT TINE,ASA CA SA NU CREZI CA TI-AI CUMPARAT ORAS.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.