Daniel Franchevici, secretarul Primăriei Tr. Măgurele, ginerele viceprimarului F.Cristea, a primit o plângere penală pentru abuz în serviciu. Nu vă mai astâmpăraţi, domnilor!

27 Noiembrie 2014, 00:04 | 3112 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Abuzurile celor puşi să vegheze la respectarea legalităţii nu mai sunt o noutate. În zona Turnu, acest lucru este ceva normal, fapt dovedit şi de rândurile următoare. După cum se ştie, pe baza legii migraţiei aleşilor locali ( ordonanţa  Dragnea), consilieri locali şi primari au schimbat barca politică, trecând la pesedişti. Chiar dacă unii regretă acum acest fapt, având în vedere că preşedintele ales al României este Klaus Iohannis, preşedintele celui mai puternic partid de opoziţie. O situaţie specială a existat la Turnu-Măgurele, acolo unde, după decesul consilierului local PDL Sorin Duma, următorul pe listă, Cătălin Mohora, a făcut două declaraţii de apartenenţa la un partid politic, întâi la PDL şi apoi la PSD. Acest lucru s-a întâmplat în perioada celor 45 de zile cât a durat ordonanţa Dragnea, deşi, chiar în ordonanţă, se specifică faptul că un consilier nu poate face două declaraţii de apartenenţă la un partid. C.Mohora a făcut acest lucru şi, conform prevederilor legale, Alianţa pentru Teleorman, formaţiunea politică pe listele căruia a fost ales, a depus o contestaţie, urmând ca membrii CL Tr.Măgurele să hotărască dacă se permite PDL să propună pe altcineva, având în vedere că Mohora nu mai poate fi consilier local.

Cererea ApT a ajuns la D.Franchevici, secretarul Primăriei, care, cu de la sine putere, invocând lipsa unei prevederi legale, a respins cererea  ApT. Secretarul Primăriei şi-a încălcat atribuţiunile de serviciu, pentru că el era obligat  să supună cererea ApT aprobării  CL Turnu-Măgurele. Evident că putea să susţină că trebuie respinsă din anumite motive, însă nu să o respingă cu de la sine putere. Consilierii ApT au protestat în şedinţa CL şi l-au anunţat pe D.Franchevici că au înaintat o plângere penală pentru abuz în serviciu.  Sperăm ca ginerele viceprimarului F.Cristea să răspundă în faţă judecătorilor pentru ilegalitatea pe care a săvârşit-o.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
jon pe 02 Decembrie 2014, 22:38
#3
la puscarie cu fratii leonu
vicele este leonu porcaru de la traianu(cristea florentin)isi permite sa faca legea in primarie acest Franchevici deoarece e socru lu vice,cumnat si nevasata sunt in primari pupinc*riste,celalat ginere are firma de termopane,sediul il are la fosta garadina de vara,cldire cumparata de MARA,groparu din cimitirul traian,acum castiga licitatii la temopane de la dispensru din traian unde este leonu ala mic vice.este ceva normal.doar sunt neamurii,comunistii totii.sa se de o lege sa justifice fiecare leu in parte de unde il are.daca nu la puscarie cu ei.

[removed]void(0); pe 01 Decembrie 2014, 11:58
#2
CINSTE LUI, VICEPRIMARULUI !
SI-A ARANJAT FETELE, ESTE "NORMAL" DAR SI GINREICA PE UNU IN PRIMARIE PE CELALALT CU FIRMA DE TERMOPANE CU LOCATIE DE LA PRIMARIE. NORMAL DE UNDE ALTAPARTE. DE FAPT FIRMA MARYROX DE LA "SPALATORIE" ESTE DECIT UN PARAVAN PT. CONTRACTE A VICELUI. ACOLO ESTE SEDIUL ACOLO SPALA GHICI CE.
gogu pe 30 Noiembrie 2014, 15:15
#1
niste mojici
domnu daniel e un picut intirziat in gindire si n vorba si s ar putea sa propuna consiliului local la anul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.