Condoleanţe pentru pesediştii bătuţi în ultimul hal. Sâmbătă se face pomană la Casa Armatei. Românii au şters pe jos cu voi, javrelor!

19 Noiembrie 2014, 00:09 | 6582 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Doliu la Primaria Turnu-Magurele.

După alegeri, cine a avut ghinionul să vadă un pesedist, cu o funcţie cât de cât măricică, s-a speriat. Dacă nu ai ştii despre ce e vorba, poţi afirma că s-a întâmplat o nenorocire, chiar un deces. Mai, băieţi, ce v-a murit? Asta e viaţa, este obligatoriu să vi se întoarcă bătaia de joc. Acum încă este la început, să vedeţi ce va urma când o să vă fugărească lumea. În loc să-i faceţi nuntă Cătălinei, voi trebuie să îngropaţi PSD-ul. Se aude că sâmbătă faceţi pomană de o săptămâna la Casa Armatei. Trebuie să fiţi recunoscători partidului, fiindcă sub umbrela lui aţi furat.

În timpul campaniei electorale doar de pensionari aţi vorbit şi, colac peste pupăză, v-aţi aliat şi cu popii, de parcă prevesteaţi decesul. Pensionarii şi popii nu sunt viitorul unui partid. Tristeţea este atât de mare pentru că nimeni nu se aştepta la o asemenea înfrângere. În decembrie 1989 a dispărut PCR, din 16 noiembrie 2014 PSD  poate fi găsit vizavi de pompieri. Pesediştii pregătisera petreceri peste petreceri, distracţia trebuia să fie în floare. Din sursele noastre, câteva zile la rând trebuia să curgă şampania pentru că, nu-i aşa, erau stăpâni absoluţi minimum 5 ani. Jupânul a spus că numai Dumnezeu este vinovat de înfrângere şi că nu îşi explică. El, care avea soluţii şi se pricepea la orice, să-l auzi spunând aşa ceva, e clar că s-a întâmplat un eveniment cosmic.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
qpo[ch pe 19 Noiembrie 2014, 09:15
#1
URMATORUL EVENIMENT COSMIC ESTE....
RIDICAREA IMUNITATII SI CAZAREA PENTRU O PERIOADA DE CATIVA ANI LA RAHOVA SAU JILAVA,A TUTUROR HOTILOR SI JEFUITORILOR DE TARA.DRAGNEA SA FIE VICEPREMIER LA POARTA ALBA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.