Islazul, lăsat în beznă de primarul Geara şi ce bătaie de joc a ajuns Teleormanul: comentariile zilei despre alegeri.

18 Noiembrie 2014, 00:06 | 2521 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Islazul a ramas in bezna.

Cititorii site-ului ne-au trimis multe comentarii referitoare la alegerile prezidenţiale. Foarte multe merită publicate separat. Am ales două dintre ele pentru că spun multe despre ceea ce se întâmplă în zona Turnu-Măgurele. Iată cele două comentarii:

"Dragi cetăţeni, la Islaz, în ultimele clipe ale votării, dl primar Geara şi consilierii pupatori au început să ameninţe cetăţenii comunei că nu or să mai primească ajutor social şi indemnizaţia pentru lemne dacă nu îl votează pe Ponta. Asta în gura mare, fără nicio frică, de, că doar e stăpânul satului în acest moment. Drept răsplată că nu a ieşit Ponta, dl Geara a oprit iluminatul public şi stăm în beznă ca în epoca medievală."(islaz)

"Suntem de toată ocară, am ajuns măscăricii ţării, toţi râd de noi, s-au inventat şi bancuri pe seama noastră, suntem huliţi peste tot şi toate din cauza unui singur om, Dragnea. Stai de vorbă cu psd-iştii şi nu le vine să creadă că au pierdut alegerile! Mai grav este că nu conştientizează de ce ! Ei nu au văzut bătaia de joc cu diaspora, legea amnistiei depusă în parlament, corupţii din parlament, aroganţa şi minciunile lui Ponta şi, mai grav, că sunt câţiva primari în zonă, care au pus mâna pe putere, se simt atotputernici, şi mă gândesc aici la: fam. Gâdea, Geara, Ştefan Marinel, Cuclea, primăriţa Bărbuleasca şi alţii. Mă întreb, dacă nu ar fi hoţiile de la vot, cu căratul bătrânilor, urna mobilă, turismul electoral, votul morţilor, intimidarea şi ameninţarea oamenilor, câţi oameni ar vota psd? Chiar credeţi că va iubeşte lumea? Despre Iohannis ce să zic, o fi el mutulică, poate nu vorbeşte bine româneşte, nu este ortodox, nu are copii, dar este NEAMŢ!"(cetatean)

 

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Fluor pe 10 August 2016, 20:14
#4
*text lipsa*
Ce să vă zic..... dnu l primar nu poate sa lase o întreagă comuna in bezna... nu imi amintesc ca el sa fie electrician...

george pe 18 Noiembrie 2014, 22:21
#3
islaz
iubitil putin in gura pe primar si sa vedeti cum va da lumina
mitica pe 18 Noiembrie 2014, 09:25
#2
fuse si se duse.
Domnul Geara a facut analiza votantilor din primul tur cu angajatii primariei.Fiecare angajat a trebuit sa justifice, unde a fost cazul,de ce varul sau,matusa sa,bunica sa,chiar si vecunul nu au fost la vot.Cei ale caror rude nu au nu au raspuns chemarii primarului au fost amenintati cu desfacerea contractelor de munca.Si uite-asa doua saptamini bietii angajati au trebuit sa colinde tot satul si sa-si convinga neamurile sa mearga la vot,si sa voteze,cu cine trebuie,ca de nu se vor marii taxele si impozitele,iar pensiile le vor fi taiate.Stau si ma gindesc oare dom"primar o fi inceput analiza listelor de votanti dupa al doilea tur?
calarasu pe 18 Noiembrie 2014, 08:42
#1
psd locul lor puscaria
psd= coruptie saracie miciuna locul de bastina jilava nr13 cuclea dreagnea penalul de presedinte consiliu de jud excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.