Bucurie în România pentru victoria lui Iohannis. Şi la Tr. Măgurele, zeci de turneni au ieşit în stradă să se bucure. Jale mare la Primăria Turnu!

18 Noiembrie 2014, 00:07 | 3473 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Klaus Iohannis - Presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis este preşedintele ales al României. Această veste extraordinară a făcut înconjurul lumii, pentru că a fost obţinută la o diferenţa uriaşă. Pesediştii sunt în doliu, aşa ceva n-au crezut nici în coşmarurile lor. Zeci de mii de români au ieşit duminică în stradă să-şi manifeste bucuria după alegerea lui Iohannis. Turnu-Măgurele n-a mai făcut parte separată şi s-a alăturat celor care s-au bucurat pentru noul preşedinte al României. Duminică seară, câteva zeci de turneni au ieşit în stradă şi s-au plimbat prin oraş strigând "România liberă" şi "Mulţumim, diaspora". A fost o manifestare decentă, aşa cum a fost şi campania lui Klaus Iohannis, omul care a declarat că "la aceste alegeri, online-ul a făcut diferenţa". Au ieşit la vot sute de mii de tineri, care nu au putut să rabde bătaia de joc la care i-a supus Ponta, Dragnea şi alte jigodii pe românii din afara ţării.

Sunt mii de turneni plecaţi în străinătate, plecaţi să câştige un colţ de pâine, pentru că Tr. Magurele e feuda hoţilor Dragnea, Simionescu, Fiscuci, Marinaş, Procopiescu, Ovedenie, etc, şi salariile sunt cele de robi. Iohannis trebuie să meargă mai departe, să ambaleze puternic motoarele. Să strângă alături toate forţele anti-PSD şi să preseze cu tot ce poate pentru îngroparea acestui partid, dacă el nu alege să se autoreformeze. Fără baroni, fără mafie, fără televiziuni, fără moguli, fără primari descreieraţi de putere, fără reţele de corupţie. Va fi greu, dar nu imposibil.

Trebuie să existe justiţie şi pentru Turnu-Măgurele, ne-am săturat de hoţiile bandiţilor din oraş. Domnule Iohannis, aruncaţi-vă ochii şi spre unul dintre cele mai sărace judeţe din România, judeţ care votează cu Dragnea şi hoţii săi. Scăpaţi-ne de mafia care ţine oraşul într-o cuşcă! Pentru a  câştiga Iohannis, justiţia divină ( Dragnea spunea că Dumnezeu e de vină că a pierdut Ponta alegerile!) şi-a dat mâna cu cea pământeană, a DNA, a instanţelor de vârf, a magistraţilor curajoşi. Împreună au făcut dreptate. Doar de moment. Căci, vorba PSD în 2012, acum e nevoie de dreptate până la capăt. Hoţii la puşcărie! Şi Liviu Nicolae Dragnea e un mare hoţ. Domnule Cuclea, a aparut un nou fel de mâncare la Hotel Turris: zeamă de cătuşe. Vă asteapta pe toţi cei care aţi jefuit oraşul. Poftiţi, vă rugăm: Bon apetit!

 
Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
iohannis'rulz pe 19 Noiembrie 2014, 19:23
#14
timbru de mediu
daca ar anula taxa de prima inmatriculare ar fi cel mai tare
codin pe 19 Noiembrie 2014, 16:55
#13
simplu
Pentru cel ce se considera turnean,ai mare grija cum scrii,ca din cate citesc in mesajul tau se pare ca matale esti analfabetul .LA MAI MARE SI JOS GUVERNUL !
elector pe 19 Noiembrie 2014, 00:43
#12
bonus pt psd
aici a prosperat psdul din cauza susținătorilor, cați prosti nu au cotizat pentru campanie? ii penalizam pe pseudo afaceristii din geamurile cărora ne-a zâmbit ponta? eu nu mai cumpăr nimic de la ei, să-i vanda marfa lui dragnea!
un turnean pe 18 Noiembrie 2014, 21:53
#11
nasul sus si ..atat
Aroganta si privirea de sus a celor de la PSD a costat.

Domnule dragnea sunteti inconjurat numai de nulitati incepand cu Simionescu,Cuclea si tarminaind cu vestitul si anafabetul de Madalin Ionita care va ieste sofer!!!!
Leana pe 18 Noiembrie 2014, 14:51
#10
tsunami în PSD
Ar fi foarte bine daca conducerea p s d nu l-ar da pe Dragnea,afară din funcțiile de conducere si l-ar ține ca numai asa PSD ar ajunge la pragul de intrare în parlament.Cât despre Ponta a ieșit mai prost decât Geoană,care s-a culcat președinte si sa trezit prostănac,Antonescu a fost Președinte 2 luni.Ponta s-a culcat supărat si si s-a trezit cel mai PROST candidat din ultimii 25 de ani.
bravo pe 18 Noiembrie 2014, 13:05
#9
SAELEA ALBASTRĂ
RESPECT și sănătate maximă pentru cei 335 de OAMENI ADEVĂRAȚI din SAELE care n-au votat cu PONTA.Bravo vouă, oameni cu mintea la cap și nu în burtă, ați votat pentru copiii voștri din România sau de oriunde....Toată STIMA!
franchestain pe 18 Noiembrie 2014, 12:42
#8
sa luptam petru pace frate Ilie de la pedeserie
E o imagine nasoala frate cînd 2 oameni itelectuali ca duneavoastra se gicnesc pe fata.Cred ca cîstigam mai mult noi astia mai putin destepti daca cadeti la pace.La carcera cu toti hoti,plagiatori,escroci,traficanti de influentare,abuzatori de funtie,înselatori,mincinosi,usurpatori economiilor locale,vînzatori de propietati ale statului,fraudatori de voturi,manip**anti de vointa umana,falsificatori de acte si de date,abuzatori de putere,subminatori de economie nationala...maiculita care mai facut ca nu stiu careoi fi si pe undeoi fi,cacus îmi dau io cu seama ca cam facui pirnaie chiar petru nimic nimic nimic...la carcera,zic,cu ei cu confiscarea averilor,bunurilor si banilor frate ca mi se pare musai si normal!Asa sa leajute Dumnezeu!AMIN!
Ilie de la scularie pe 18 Noiembrie 2014, 10:40
#7
Mein Liebe Idioten Kamerad (cunosc limba germana mult mai bine decit tine), stiu bine cine esti, dar te las sa crezi ca nu m-am prins. Dar asta este alt aspect. Problema este Mein Idioten Kamerad, ca justitia sa nu faca si ea o Die Schweinerei, aidoma tie, si sa nu aplice legea in integrum rigoris. Daca mafiotii aia doi au platit, si bine ca au platit, nu s-a datorat unui zel al justitiei, ci doar ca supliment de razbunare. E simplu de ghicit din partea cui. Sa vad Du Schweinehund daca si acum se va aplica legea exemplar, sau doar pe bucati ca la alti corupti. Adevarul este ca te macina ca nu esti tu cel mai frumos si destept de prin astia care mai postam. Ca mai iei periodic cite un zvast peste ceafa. Asta te roade rau. Posibil sa ai insomnii clocind razbunari cu iz atit de pueril incit stirnesti nu ura ci mai degraba un zimbet compatimitor.
ilie de la pesederie pe 18 Noiembrie 2014, 10:02
#6
radio teldrum
Stimate "Komentator".daca nu stiai,in noul cod penal este prevazuta CONFISCAREA EXTINSA !!! De aceea,basinosului varan felix i se confisca toata averea pana la recuperarea prejudiciului de 60 mil euro.Asa ca si limbistilor simionescu,fiscuci si altii ca ei li se va pune sechestru pe ceea ce au pana se va recupera prejudiciul !!!ASTA INSEAMNA JUSTITIE LIBERA !!! SI PUSCARIE SI CONFISCARE !!! Iti readuc aminte ca bombonel a achitat un prejudiciu(calculat atunci)de aprox 1,1 mil euro si a facut si o perioada de sanatoriu(sic),omul vrand sa se sinucida(SIC,SIC).Asta la corupti...La cei care fura la referendumuri este altceva.Prin urmare,"MEIN IDIOTEN KAMERAD" (sa scriem corect nemteste) te invit sa mai citesti dreacu niste "almanahe"...!!!!
martalin pe 18 Noiembrie 2014, 09:22
#5
stire reala
Sunt foarte necajit.Vai de capul meu .Ma gindesc sa emigrez.
nicolae sabin pe 18 Noiembrie 2014, 09:14
#4
Nu va buc*rati!
Nu va buc*rati prea tare!Este exclusiv meritul lui Iohannis si al celor care au votat! Tineti minte ca noi l-am votat pe Iohannis, nu pe Almajanu, Titirisca, Nitulescu etc! Nu va iluzionati ca va vrem pe voi! Veti ramane la aceleasi procente si la urmatoarele alegeri si nimeni din acest judet nu-si doreste restauratia lui Nitulescu, Pirvulescu etc…
georgel pe 18 Noiembrie 2014, 08:41
#3
pt.ACL Teleorman
Atentie : Dragnea = Nitulescu. Renuntati la fantomele trecutului. Promovati oameni de valoare si veti avea de castigat. Nitulescu este tot un produs perisabil care deja este degradat de mult.Daca are putina minte, sa ramana in umbra, in planul 2, pentru ca este perceput de cetateni ca fiind mai rau ca Dragnea. Voi aveti oameni de valoare care intradevar pot schimba in bine acest judet si nu aveti nevoie de imaginea trecutului.
un cetatean pe 18 Noiembrie 2014, 08:37
#2
sa larevedere psd
sa spunem pa gaozarilor de psd infrunte cu gaozar sef dragnea si gaozarasi ca cuclea care in primarie doarme si nacazurilor de cosilieri belu si alti psd basca tropetisti cornel mituitoru

snake
Ilie de la scularie pe 18 Noiembrie 2014, 06:33
#1
Adevărata dreptate
Firește, sunt total în asentimentul autorului, dar dacă este să se facă dreptate, eu o înțeleg așa: să se confiște averile ilicite. Faptul că stau la pușcărie pe banii noștri nu mă încălzește cu nimic. Stau un an-doi, ies, și sunt la fel de bogați. Nu! Să li se confiște averile! E mult mai rău pentru ei să stea în celulă știind că atunci cînd ies nu mai au nimic din ceea ce au furat. Ar fi mult mai cinstit față de cetățeanul simplu. Nu credeți?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.