La Islaz, se fac presiuni asupra unui medic pentru a elibera adeverinţe medicale pentru "netransportabili". Geara şi şleahta lui doresc adeverinte pentru mulţi "bolnavi închipuiţi". DNA e cu ochii pe voi!

14 Noiembrie 2014, 00:04 | 3353 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Primaria Islaz.

Fraudarea alegerilor cu ajutorul urnei mobile este "ultima modă" în materie. Pesediştii lui Dragnea s-au pregătit pentru o fraudă mai mare decât la referendumul din 2012, astfel că instituţiile statului de drept au început monitorizarea Teleormanului. La Islaz, primarul Geara doreşte cu orice preţ să aibă multe nume pentru urna mobilă, deoarece  se fraudează cel mai uşor. Doctoriţa Mihaela Popa are mari probleme, pentru că asupra dânsei se fac presiuni uriaşe pentru a elibera adeverinţe pentru ca unii cetăţeni să voteze pe listele suplimentare. S-a ajuns la lucruri inimaginabile, însă doamna doctor Popa a refuzat să intre în jocul murdar al pesediştilor.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre  doctorul Balint Gheorghe, care eliberează adeverinţe medicale oricui vine cu hârtie de la primar. E păcat că un medic îşi riscă libertatea pentru ca un candidat dovedit plagiator şi mincinos să ajungă preşedintele României.  Cetăţeni din Islaz ne-au declarat că se eliberează adeverinţe medicale şi de către asistentele doctorului Dian Iulian, medic ce are cabinet în Islaz. Nu cunoaştem dacă dumnealui este implicat în eliberarea adeverinţelor pentru "bolnavii închipuiţi", însă asistentele dânsului vor intra sigur la apă din cauza aceasta. Măi, pesedistilor, de ce vă e frică de Iohannis? Vă temeţi pentru pierderea privilegiilor şi pentru, în primul rând, libertatea voastră. E adevărat, o să răspundeţi pentru ceea ce aţi făcut.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
pop dan pe 15 Noiembrie 2014, 23:00
#1
adam.iulica@yahoo.com
Adeverintele sunt date de asistentele medicale si semnate in numele medicului.

Sa speram ca se vor face expertize grafologice in acest sens!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.