În comuna Ciuperceni, doctoriţa Neagu Elena şi preşedinta secţiei de votare nr. 141, Lenuţa Stroe, au dosar penal pentru fraudă la alegerile din 2 noiembrie.

14 Noiembrie 2014, 00:07 | 5216 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Ciuperceni.

Teama că vor rămâne repetenţi şi anul acesta ( vor pierde iar prezidenţialele) i-a făcut pe cei din judeţul lui L.Dragnea să facă orice pentru câştigarea lor. Acest orice însemană, în primul rând, ilegalităţi. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, laCiuperceni"> Ciuperceni, unde s-a încălcat flagrant legea, a apărut un prim doasr penal pe numele medicului Neagu Elena şi al preşedintei secţiei de votare 141, Lenuţa Stroe. Joi, 13 noiembrie, a fost depusă plângerea penală numărul 173/13.11.2014, împotriva celor două sus menţionate şi împotriva celor care au însoţit urna mobilă la turul întâi al prezidenţialelor din 2 noiembrie.

Medicul Neagu Elena a eliberat adeverinţe medicale pentru 8 persoane, pretinzând că sunt netransportabile. Preşedinta secţiei de votare, Lenuţa Stroe, a acceptat cererile pentru urna mobilă, deşi acestea au fost scrise de aceeaşi persoană. Elena Neagu şi Lenuţa Stroe vor fi cercetate pentru neglijenţă în serviciu şi fals în documente oficiale. Este o "răsplată" bine meritată pentru fraudarea alegerilor în comuna unde primar este Anghel Gâdea, tatăl preşedintelui CJ Teleorman, Adrian Gâdea. Pesediştii se simt pe cai mari şi fură mai abitir ca niciodată. N-o să le meargă. Tot în comuna Ciuperceni, în satul Poiana, la secţia de votare 174, preşedinta secţiei este cercetată pentru neglijenţă în serviciu şi fals în acte oficiale. În Poiana, 10 persoane au primit adeverinţe că sunt netransportabile, deşi acest lucru  nu era adevărat.

De ce şi-or compromite libertatea? Furaţi, furaţi, dar la DNA  nici L.Dragnea nu va poate ajuta. Doctoriţa Neagu, ca să-şi demonstreze "independenţa", se plimbă cu primarul Gâdea prin comună şi le spune oamenilor să voteze candidatul plagiator. Halal medic! Sperăm ca cercetările Procuratorii să dureze puţin iar Elena Neagu, Lenuţa Stroe şi celelalte persoane să ajungă rapid în faţa judecătorilor.

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Burtan pe 14 Noiembrie 2014, 14:41
#2
Frauda la vot cu ajutorul medicilor
Daca dr.Neagu are dosar deschis luna in c*rs,pentru frauda la vot cum dracu mai da adeverinte ca sunt bolnavi netransportabili,oare proc*rorul de caz nu se sesizeaza.Trebuiesc verificati toti medici care au dat aceste acte FALSE,si cit au luat si de la cine.
Zina pe 14 Noiembrie 2014, 12:38
#1
Hotii sint peste tot
Asta e venita de prin Arges si dupa ce ca habar n-are de meserie,mai si fura.Ce rusine doamna dr.Neagu.Poate va linisteste o perioada pe la puscarie.Astia daca nu au copii nu-i mai intereseaza de viitorul nostru.Sa fie urmarita si daca greseste sa raspunda in fata legii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.