Liviu Dragnea, Baba Vanga a Teleormanului sau când hoţii strigă "Hoţii"!

09 Noiembrie 2014, 00:02 | 1967 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea stie cat a fraudat la alegeri.

Rezultatul alegerilor prezidentiale din Teleorman este cunoscut, plagiatorul Ponta obţinând peste 56 % din voturi, rezultat cu care Teleormanul este pe podiumul judeţelor "roşii". Totuşi, se pare că L.Dragnea nu e mulţumit, vrea mai mult, probabil să ajungă la 100%. O declaraţie surprinzătoare a lui Dragnea ne-a atras atenţia. Conform spuselor vicepremierului, 99 % dintre cei care au fost trecuţi pe listele suplimentare au votat cu Iohannis:" Şi la Teleorman au fost mulţi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mândri că a devenit dintr-o dată atracţie turistică, dar o să fim mai atenţi în turul 2. Eu nu spun că nu s-a votat corect, dar ştiu că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis."

De unde cunoaşte L.Dragnea cu cine au votat cei de pe listele suplimentare? Deocamdată, în România votul e secret, astfel că L.Dragnea a devenit o Baba Vanga ( numele cunoscutei prezicătoare din Bulgaria, decedată acum 18 ani) a Teleormanului. Domnule Dragnea, mai e votul unul secret? Altceva e mai curios: majoritatea localităţilor cu mulţi votanţi pe lista suplimentară sunt conduse de primari pesedişti, astfel că e cam aiurea să acuzi adversarii politici când, de fapt, turismul electoral este marca pesedistă. L.Dragnea şi-a permis şi o aroganţă faţă de teleormăneni: "Eu cred că Teleormanul, dezvoltându-se foarte mult, a devenit o atracţie turistică." Aşa e, Teleormanul a devenit o atracţie pentru mulţi români, însă nu pentru că s-a dezvoltat, din contră, pentru că e una dintre cele mai sărace zone din ţară. L.Dragnea a devenit ridicol când a acuzat adversarii politici că practică turismul electoral. Păi, bine, domnule Dragnea, cine e trimis în judecată pentru acest lucru? Nu cumva chiar dumneata şi haita de pesedişti din Teleorman? Chiar Rodica Rovenţa, angajată la Inspecţia de Stat în Construcţii, o instituţie din subordinea Ministerului pe care-l conduceţi, a fost trimisă de curând în judecată pentru fraudarea votului. Ridicolul nu ucide, însă e strigător la cer cât de mult îşi bate joc Liviu Dragnea de teleormăneni.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Luca pe 10 Noiembrie 2014, 07:55
#5
Diavolește...
Numai ”DIAVOLUL” se încarcă permanent cu răul. Omul nostru, teleormăneanul Dragnea, nu va mai suporta mult autointoxicarea diavolescă.

Cred că s-a gândit măcar odată să se retragă dar intrarea în hora diavolească îi este de fapt salvarea de pușcarie.

Exact ca mafioții, odată intrați în ”famiglia” aceastora ”joacă” până la capăt.
V.O. pe 09 Noiembrie 2014, 13:28
#4
PUIE MONTA!
PUIE MONTA!Sictir,comunisti sec*risti!Ati jefuit tara si ati umilit poporul roman.Ride toata Europa de noi.Teleormanul este pe locul 43 din 41 de judete.
Tomita pe 09 Noiembrie 2014, 12:44
#3
Sa iesim cu totii la vot !
Cu Ponta presedinte,vremurile de dinainte de 1989,se pot intoarce din 1 Ianuarie 2015.Tineri,parintii si bunicii vostri va pot povesti despre vremurile traite si despre conditiile si restrictiile pe care le aveau atunci.Asadar,iesiti si votati pentru o viata mai buna si mai libera, fiti solidari cu toti cetatenii din afara tarii.VOTATI KLAUS IOHANIS !
Putin-ponta pe 09 Noiembrie 2014, 09:09
#2
civism
Daca nu iesiti la vot,sa nu va mai plangeti pe urma...oricum bugetari si pensionari iese o gramada si se stie cu cine voteaza.
LUNETISTUL pe 09 Noiembrie 2014, 00:43
#1
TARA E IN FIERBERE ! ! !
S-AU OBISNUIT SA MINTA CU UN TUPEU GREU DE IMAGINAT.ASTA SI PENTRU CA STIU CUI SE ADRESEAZA.UNEI GLOATE DE ASCULTATORI SERVILI SI UMILI,CU CREIERII SPALATI DE EMISIUNILE ANTENEI 3 SI RTV.LUMEA,INSA,NU MAI POATE FI MINTITA,AMAGITA SI FURATA LA INFINIT.VOM IESI IN STRADA SI VA FI MAI RAU DECAT IN 1989.PENTRU UNII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.