Comentariul săptămânii: E. Chirita, directoarea de la Liceul Tehnologic Sf Haralambie din Tr. Măgurele, comite ilegalităţi ajutata de o clică din care face parte sotia şefului CJ Teleorman.

05 Noiembrie 2014, 00:06 | 5461 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Liceul Sf. Haralambie.

Comentariul acestei săptămânii se referă la problemele din învăţământul turnean, mai exact cele care sunt la Liceul Tehnologic Sf. Haralambie  din Turnu-Măgurele.

Cititorul nostru, cu nickname-ul "un cetatean", ne atrage atenţia despre faptele ilegale ale directoarei liceului Sf. Haralambie din Turnu-Măgurele, Eufrosina Chiriţă. Madam Chirita, o bătrânică ce conduce un liceu cu tradiţie în Teleorman, este binecunoscută pentru ilegalităţile pe care le săvârseste având protecţia pesediştilor locali.  Cunoaştem rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat ale elevilor de la acest liceu, rezultate care ar fi trebuit s-o facă pe doamna Chiriţă să-şi prezinte urgent demisia. N-o face, pentru că avantajele acestui post sunt uriaşe.

Iată ce spune cititorul nostru:

"Ce ne interesează pe noi de Stania de la Alexandria, când o avem pe Tov. Chiriţă, directoarea de la Sf. Haralambie, cea mai mare spagara din oraş, mai mare chiar decât Mitroi. Vă rog să faceţi o anchetă la acest liceu şi veţi desoperi lucruri incredibile care se petrec acolo: cum se fac angajările, cum se titularizează profesorii, cum sunt aduşi pensionari la materiile importante, chiar de la Alexandria, cine participa la proiectele cu bani, câţi elevi sunt înscrişi fictiv în cataloage, etc!"

Acest comentariu ne-a făcut curioşi şi, după o scurtă documentare, am dat dreptate cititorului nostru. Directoarea Chiriţă, o semidoctă cu ifose, care nu are nici cunoştinţe elementare despre materia pe care o predă ( martori sunt zeci de elevi buni, care îşi cam bat joc de dumneaei în privinţa cunoştinţelor), s-a înconjurat de o clică din care fac parte directoarea adjunctă E. Ciucu şi profesoara Gâdea Georgeta, soţia lui Adi Gâdea, şeful CJ Telorman. Aceste individe fac şi desfac totul în liceu, astfel că cine se pune rău cu vreuna este luat imediat în colimator şi are probleme. Titularizările se fac cu mulţi bani (în ultimii doi ani, doar profesori sau profesoare care au plătit obolul gras au obţinut ok-ul de la madam Chiriţă, nu dăm nume, că e ruşinos pentru aceste cadre didactice). Nu doar pentru titularizări se plăteşte, ci şi pentru posturi de suplinitori. Pe lângă bani, se oferă şi parfumuri aduse din străinătate (nu degeaba o acuzau unii pe doamna Chiriţă că e cam nespălată).

Cel mai rău este că suferă procesul de învăţământ, multe clase existând doar pe hârtie. Exemplul cel mai clar sunt clasele de seral, unde sunt înscrişi sute de elevi care nici nu dau pe la liceu cu anii, dar sunt promovaţi pentru că liceul să primească bani de la stat şi pentru ca posturile didactice să rămână neatinse. Vom urmări cu mare atenţie ce se petrece la acest liceu, pentru că sunt fapte care, vorba poetului, "ne-au scandalizat". Ştim că domana Chiriţă a avut probleme cu fiica dânsei, pentru că aceasta a vrut să se sinucidă din cauza unui eşec în dragoste, însă acest fapt nu scuză ilegalităţile săvârşite de dumneaei.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Gojo pe 22 Martie 2017, 09:16
#16
Dl
Liceul e ok,conducerea o cumperi cu 2 lei si nu de hartie...monezi . Numai rasuri avansate pe pile,partide si grade. Degeaba trag 2-3 profesori iar de la administrator in sus e dezmat. Vreti performanta? Lasati spaga si fiti mai corecti dragi profesori si directori. Cu asa oamenii numai da tara asta inainte. Dar ce mai zic.... Corupti in fruntea tarii,corupti si la poale. Profesori care jignesc,lovesc si se poarta ca niste animale,pentru o nota de 2-3-4-5 ,critica elevii mai slabi. Dar ei au luat ceva mai mult la examen??? Fratilor lasati spaga si fiti mai pozitivi daca vreti ceva cu viitoarea generatie macar,daca de noi v.ati batut taraba pana in 2016.
Gojo pe 22 Martie 2017, 09:14
#15
Dl
Liceul e ok,conducerea o cumperi cu 2 lei si nu de hartie...monezi . Numai rasuri avansate pe pile,partide si grade. Degeaba trag 2-3 profesori iar de la administrator in sus e dezmat. Vreti performanta? Lasati spaga si fiti mai corecti dragi profesori si directori. Cu asa oamenii numai da tara asta inainte. Dar ce mai zic.... Corupti in fruntea tarii,corupti si la poale. Profesori care jignesc,lovesc si se poarta ca niste animale,pentru o nota de 2-3-4-5 ,critica elevii mai slabi. Dar ei au luat ceva mai mult la examen??? Fratilor lasati spaga si fiti mai pozitivi daca vreti ceva cu viitoarea generatie macar,daca de noi v.ati batut taraba pana in 2016.
fosta eleva pe 09 Noiembrie 2014, 16:33
#14
pacat de elevi
sunt o fosta eleva a liceului din fericire cu munca si seriozitate am absolvit examenul de bac.vina pentru rezultatele dezastruoase este a elevilor in primul rand pentru ca daca elevi ar avea un pic de interes pt scoala totul ar fi posibil si profesorii si-ar da interesul mult mai mult la ore.si in ceea ce le priveste pe cele 2 directoare ar trebuii sa le preocupe mai mult faptul ca elevii chiulesc foarte mult si ar trebuii sa faca ceva sa remedieze acest lucru dar nu doamnele directoare sunt mult mai preocupata de uniforme pe care oricum elevii le dau jos cand ajung in clase.si inca ceva aceste directoare ar trebui sa mai ia bani de la elevii care nu au dat tot anu pe la scoala ca sa ii treaca clasa acest lucru nu este frumos pentru cei care au venit zi de zi la scoala si abea trec clasa iar cei care nu au venit deloc promoveaza fara probleme.pacat de unii profesori care chiar is dau interesul pentru ceea ce fac si incearca sa ridice promovabilitatea.RUSINE DOAMNELOR DIRECTOARE
333 pe 08 Noiembrie 2014, 21:35
#13
o cetateanca
Problema in licee este faptul ca ajung foarte multi elevi care nu stiu sa scrie si sa citeasca! Aici problema este familia si scoala generala! Majoritatea oamenilor din oras au "o problema- plimba cainele e nebun!",...sunteti foarte "incuiati la minte"! Cine a comentat de cat fumeaza fiica doamnei,.. .dar de unde stiti??? Va preocupa "din fasa", tot ce fac alte persoane! Fosta eleva " mai indicat era sa fi capabila sa iti iei bacalaureatul pe propriile forte!!
adevar pe 07 Noiembrie 2014, 23:24
#12
dezinformare
Citesc comentariile de la aceasta postare si nu imi vine sa cred ca sunt oameni care ii iau apararea acesui caracter infect, pe nume Chirita! Sa va fie rusine jigodiilor, care fraternizati cu aceasta spagara!
paraipan pe 07 Noiembrie 2014, 11:24
#11
asa este
vedeti ca directoarea E.CHIRITA,ESTE IMPLICATA SI AN FRAUDA CU AJOMPS,DEOARECE SAU FACUT NISTE CURSURI DE AGRICULTORI LA CARE DANSA A FOST PROFESOARA SI NU SA PRIMIT NICI O DIPLOMA,ACESTEA FIIND UN FALS LA DETURNAREA DE FONDURI EUROPENE.AM MARTORI
x pe 06 Noiembrie 2014, 22:06
#10
complex psihic
Fac parte din acest colectiv și cu toate că nu sunt vizat de comentarii nu pot să nu remarc complexul de care suferă cei ce comentează tendențios.De câțiva ani, de când s-a schimbat conducerea, s-a produs o vizibilă îmbunătățire în funcționarea liceului.Aș lungi comentariul dacă v-aș spune cum arăta înainte, sub conducere d-lui Păunescu.Era jale!Acesta era prezent la școală două zile din șapte.



Situația de acum a elevilor nu ține de colectivul din liceu, ci de starea generală a societății noastre.Mă simt jenat că am colegi care vorbesc în acești termeni de liceul lor.Să nu creadă că dacă se dau anonimi nu sunt cunoscuți de ceilalți.Astfel de oameni vor fi mereu disprețuiți pentru că ei nu spun adevărul, ci sunt orbiți de propria neputință în viață.Trist pentru ei...
cetateanul number one pe 06 Noiembrie 2014, 19:51
#9
rusine
ar trebui sa va fie rusine sa denigrati in halul asta un om si mai ales sa faceti referire la familie.va intreb pe cei ce scriu astfel de articole, de ce nu ati scris si de ce nu ati cerut sa se faca anchetele pe care le invocati acum,at cand la conducerea liceului se afla dl paunescu si clica sa,oare pt ca domnul era d l PDL? sau at era totul roz si ieseau eminenti pe banda rulanta.vreau sa va fie clar ca nu am cunostinte in liceu si nici nu fac parte din nici un partid.
gigel pe 06 Noiembrie 2014, 07:16
#8
proiect eurodraci
-proiect european ziceti?pai chirita nici nu stie sa scrie dar auzi sa managerieze un proiect! asa va arata si tara asta,ca liceul haralamb. daca il votam pe ponta,

vor scoate pe banda numai de alde chirita.macar mitroi chiar daca reguleaza el pe toata lumea(fete de ce credeati?) dar e destept frate,nu analfabet...
gigica pe 05 Noiembrie 2014, 19:01
#7
conflict de interese
domnilor,incercati sa vedeti cine este responsabilul financiar in proiectul european pe care dna chirita il manageriaza? dna silvia ceangaru, cuscra,care pt a ascunde propria identitate si-a deschis p.f.a. viitorul va aduce lumina aici si in ceeace se intampla la centrul de reconversie unde dna ceangaru face legea(spera ea)

eueueueueu pe 05 Noiembrie 2014, 15:27
#6
pentru tot unu
Si aia care fura tara, vand resursele tarii, tin oamenii in mizerie, saracie, frig, distrug educatia, aia ce primesc de la Dumnezeu?
tot unu pe 05 Noiembrie 2014, 12:18
#5
la fel ca la cronica
asa facea si huidu de cronica dadea in toata lumea mai mult decat era necesar jignea si isi batea joc fara argumente si denigra pana cand: DOMNUL a avut grija sa ii taie treapta pe care era si vedem acum asa ca .......stiti mai bn voi de site cum si in ce fel.... mentionez ca nu am cunostinte in liceu si nu fac parte din vreo clasa politica . incerca.ti sa fi,ti profesionisti :*

babulea pe 05 Noiembrie 2014, 09:33
#4
?
lepra aia de fiica-sa a innebunit de tot,toata ziua plimba un catel si fumeaza intr-una.
un cetatean pe 05 Noiembrie 2014, 08:55
#3
bine punctat
Va multumesc pentru documentatia facuta si pentru faptul ca ati punctat exact problemele pe care le face tov. directoare, ca nu pot sa o numesc doamna,in acest liceu. Din cate am eu informatii, tov directoare este anchetata de forurile ierarhice superioare, iar cititorii nostri trebuie sa stie ca utima data aceasta dir a fost data afara din aceasta functie, tot pentru spaga!

PS Tov directoare si-a adus pe orele de limba romana o prietena din tinerete, pensionara, care face naveta de la Alexandria.
unul pe 05 Noiembrie 2014, 07:08
#2
pt.voi
-va spun ceva aceste nume:Talpiga Florin,Talpiga Stelica,

Ceangiru L.,Trifu D.? Asta este gasca,marea famiglie de la acest liceu...mai scarmati si veti vedea multe...
Fost Elev pe 05 Noiembrie 2014, 02:57
#1
lasati femeia
Daca nu era aceasta doamna nu mai faceam si eu o combinatie cu bacalaureatul asa ca lasati femeia in pace cand i-am zis doamna ati bagat sisteme de bruiaj la parter ce a zis taci din gura ca te mut la sala de sus ca acolo ai semnal,eu personal ii multumesc m-a ajutat neconditionat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.